Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
45
Πόντοι
10
Συνάδελφοι...ξεκολλάτε...ζήτησα κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε...Εγώ δεν έχω κράξει κανέναν για τα γούστα του...Όταν δεν γουστάρεις κάτι απλά προσπερνάς..συναδελφικά ζήτησα μια πληροφορία ...αν αρχίσουμε πάλι όπως πριν 10 χρόνια ο ένας να κράζει τον άλλον για τις επιλογές του καήκαμε! Εντελώς φιλικά ,αγωνιστικά και συναδελφικά!
Η βασιλική που ήταν συνήθως στο πρώτο δεξιά στα Λας Βέγκας. Πολλά κιλα..
Πρωινη η όχι δεν θυμάμαι ειναι η αλήθεια..

Σε πετιτ ξέρουμε τίποτα? Πρωινη η Βραδυνή..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Έκανα χτες μια τσάρκα χωρίς να μπω κάπου! Στα ξύλινα μπροστά στην χωμάτινη αλάνα 20 αμάξια σίγουρα παρκαρισμένα! Τι έγινε εκεί χθες; Δυο το βράδυ ήταν!
Δεν ειναι πολλα 20 αμαξια εχουν και οι τσατσαδες/κοπελες/νταβαδες τα δικα τους..ασε που βολευει εκει να παρκαρεις για να γυρισεις ολα τα σπιτακια τριγυρω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Συνάδελφοι...ξεκολλάτε...ζήτησα κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε...Εγώ δεν έχω κράξει κανέναν για τα γούστα του...Όταν δεν γουστάρεις κάτι απλά προσπερνάς..συναδελφικά ζήτησα μια πληροφορία ...αν αρχίσουμε πάλι όπως πριν 10 χρόνια ο ένας να κράζει τον άλλον για τις επιλογές του καήκαμε! Εντελώς φιλικά ,αγωνιστικά και συναδελφικά!
Εισαι ηρωας για μενα! :grin:

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Μη κοροϊδεύετε, το βίτσιο είναι σοβαρό θέμα:2funny:

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.427
Πόντοι
201
Δεν ειναι πολλα 20 αμαξια εχουν και οι τσατσαδες/κοπελες/νταβαδες τα δικα τους..ασε που βολευει εκει να παρκαρεις για να γυρισεις ολα τα σπιτακια τριγυρω.
Ήταν μαζεμένα αραδιασμένα σε μια μεριά τύπε! Όλοι εκεί γαμουσαν στα ξύλινα! Μπορεί να φέρανε τίποτα καινούριο η να ήρθε καμία παλιά που την περιμένανε πολλοί να βγάλουν γούστα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Μπράβο! Κάτι τέτοιο θέλω! Αλλά σε σπίτι...τέτοια μεγέθη έχει πετύχει κανείς?
Καρφωτό για Βάσω σε βλέπω κι εγώ στο Λας Βέγκας... Είναι ίσως ό,τι χειρότερο έχει περάσει ποτέ

Και μια άλλη νταρντανα υψηλών κυβικών αλλά δε τη λες και χοντρή είναι νομίζω η Μάνια νύχτα στο Νικ.ουρανου 26 ή στο Ερημιτη 3

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
3.281
Πόντοι
1.436
Μπράβο! Κάτι τέτοιο θέλω! Αλλά σε σπίτι...τέτοια μεγέθη έχει πετύχει κανείς?
στο paradise μια αλαξενδρα ειναι που παχυνε...δε ξερω αν ειναι αρκετα χοντρη για σενα ομως

• Χαχα
Αντιδράσεις: akala

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.731
Πόντοι
2.586
Ρε παλικαρια μια ερωτηση ..εκεινη η Θεια Μονικα και η Θεια Νικολ παιζουν ακομα ?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.898
Πόντοι
1.336

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Η Νικολ ναι. Κάθε πρωί εκτός Δευτέρας μέχρι τις πέντε στα τρίδυμα στο νο2
Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις όπου πιάνει δουλειά απόγευμα αναλόγως την διαθεσιμότητα προσωπικού του ιδρύματος

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Συγνωμη ρε φιλε αλλα με μπουλντοζες οι περισσοτεροι δε παμε

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Παίδες γνώμη για Στέλλα από το Hot Lady? Γιατί σκέφτομαι να κάνω μία επίσκεψη σύντομα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
Παίδες γνώμη για Στέλλα από το Hot Lady? Γιατί σκέφτομαι να κάνω μία επίσκεψη σύντομα
Στο Hot Lady βλέπω φέρανε και την Selena πρωινή βάρδια , που λέγαμε προχτές μήπως την έβαλαν για να γεμίσουν το σάιτ , τελικά θα δουλέψει απο αύριο απο οτι φαίνεται.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Denise, αν θυμάμαι καλα το όνομα της... Ρουμάνα ξανθιά, κοντούλα σχετικά 35ρα....έφυγε για την πατρίδα της.... Δεν ήταν τόσο όμορφη από κοντά, ούτε κάτι ιδιαίτερο μέσα....... Δούλευε στο μαγαζί που δουλεύει συνήθως η Μιρέλα....
Αδελφέ εγώ την Denise που ξέρω δούλευε στο Medusa πρωινη και είναι 22 χρόνων. Βέβαια δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος δεν επιμένω μπορεί να είναι άλλη αυτή που λες εσύ. Επισις με τις ιδιες φωτογραφίες την βρίσκεις στα εσκορτ Θεσσαλονίκης. Αν μιλάμε για την ιδια....

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
Αδελφέ εγώ την Denise που ξέρω δούλευε στο Medusa πρωινη και είναι 22 χρόνων. Βέβαια δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος δεν επιμένω μπορεί να είναι άλλη αυτή που λες εσύ. Επισις με τις ιδιες φωτογραφίες την βρίσκεις στα εσκορτ Θεσσαλονίκης. Αν μιλάμε για την ιδια....
Δεν μιλάτε για την ίδια! Ο Kasler για άλλη Denise γράφει, ένα κοντο μπαζακι που είναι για Μετάξι 10€.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom