Καλησπέρα σε όλους , μια γρήγορη βόλτα χθες από το Villa erotica (ψάχνοντας τη Σούζη) διαθέσιμη μόνο η Χριστινα (εκ Τσεχίας λέει η τσατσα αλλά έχω τις αμφιβολίες μου). Πρόγραμμα μισαωρο στα 70 αλλά δυστυχώς δεν έπιασαν τόπο τα λεφτά. Από εμφάνιση όχι χάλια αλλά τιποτα το ιδιαίτερο, ξανθιά με μεγάλο σχετικά βυζι πρόσωπο μέτριο, σώμα αδύνατο με υπόνοια μπυροκοιλιτσας. Βιαστική πολύ, σκέτη ξεπέτα. Να χουφτώσεις βυζι δεν σε αφήνει πολύ, να βάλεις δάχτυλο γιοκ, καθησα να την γλύψω και μετά απο λίγο κατευθείαν μου λέει «τι θα γίνει πάμε ;» . Στο τελοσ Ευχαρίστησε και την απλά χωρίς πολλά πολλά. Γενικά όχι ωραία εμπειρία. Μπορεί να μην ήταν στη φάση η να μην υπήρχε ορεξη… πάντως δε πρόκειται να πάω ξανά , είναι στην λίστα μου με τις φόλες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 216
Αυτή που είναι στο Βένους πίσω. Μήπως είναι η Ναταλί? Αυτήν εννοώ πάντως....Νεανικό κορμι;;;
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.056
Ρε φιλε η Ριτα είναι 40+ στο + βαλε οτι μλυμερο θες, τι νεανικο κορμι γραφεις. Επισης Ναταλι στο βενους δεν υπαρχει. Ναταλι υπαρχει στην εριμιτη πρωϊ οπου ηλικιακα τονιδιο με την Ριτα.Αυτή που είναι στο Βένους πίσω. Μήπως είναι η Ναταλί? Αυτήν εννοώ πάντως....
Μην μπερδεύετε κοσμο .
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.579
- Πόντοι
- 15.355
Ένα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί
Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυναίκα τρέχει προς τα κάτω και κοιτάει και προς τα πίσω σα να την κυνηγουσαν...κόβω λίγο ταχύτητα να δω τι σκηνικό παίζει... Βλέπω από το πάνω στενό,δηλαδή ανάμεσα στο βενζινάδικο και την ποδηλατουπολη, ξεπροβαλει ένας πακης ανήσυχος και νευρικός και κοιτάει προς τα κει που έτρεχε η γυναίκα
Ε συνεχίζω προς τα πάνω εγώ και βλέπω στο βάθος του στενου ένα αμάξι με αναμμένα φώτα και κάνα δυο ακόμα τύπους απ'εξω
Τώρα... Είναι καβατζα εκεί ?χάλασε η συμφωνία ?μήπως έπαιξε καμιά απόπειρα βιασμού και η τυπισσα όπου φύγει φύγει ?
Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυναίκα τρέχει προς τα κάτω και κοιτάει και προς τα πίσω σα να την κυνηγουσαν...κόβω λίγο ταχύτητα να δω τι σκηνικό παίζει... Βλέπω από το πάνω στενό,δηλαδή ανάμεσα στο βενζινάδικο και την ποδηλατουπολη, ξεπροβαλει ένας πακης ανήσυχος και νευρικός και κοιτάει προς τα κει που έτρεχε η γυναίκα
Ε συνεχίζω προς τα πάνω εγώ και βλέπω στο βάθος του στενου ένα αμάξι με αναμμένα φώτα και κάνα δυο ακόμα τύπους απ'εξω
Τώρα... Είναι καβατζα εκεί ?χάλασε η συμφωνία ?μήπως έπαιξε καμιά απόπειρα βιασμού και η τυπισσα όπου φύγει φύγει ?
Τελευταία τροποποίηση:
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 201
Ένα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί
Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυν
Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυν
Σουρομενη μπορεί να ήταν! Σε αυτή την πόλη τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο! Εδώ η άλλη έβγαλε τα βυζια απ έξω και μπήκε απ το παράθυρο του αυτοκινήτου και μας ελεγε εμένα και έναν φίλο «θέλω να πηδηχτώ απόψε πάμε να με πηδήξετε»Ένα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.579
- Πόντοι
- 15.355
Αυτή φορούσε κάτι σαν διχτυωτο πολύ κοντό, φορούσε το βρακι της και απ'οσο κατάλαβα κρατούσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν έτρεχε κανονικά.Σουρομενη μπορεί να ήταν! Σε αυτή την πόλη τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο! Εδώ η άλλη έβγαλε τα βυζια απ έξω και μπήκε απ το παράθυρο του αυτοκινήτου και μας ελεγε εμένα και έναν φίλο «θέλω να πηδηχτώ απόψε πάμε να με πηδήξετε»
Για πουτάνα μου φάνηκε αλλά κάπου χάλασε το σκηνικό μάλλον
Επίσης απέναντι από το σταθμό στη μπουγάτσα ανάμεσα σε Πακιστανους και άλλα χαμένα κορμιά ήταν δύο μεγάλες γυναίκες σχεδόν με τα βυζια απ'εξω και αμφιεση άκρως πουτανιαρικη. Μου θύμισαν λίγο τις θείες της οδού Αφροδίτης
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.898
- Πόντοι
- 1.336
Αυτή φορούσε κάτι σαν διχτυωτο πολύ κοντό, φορούσε το βρακι της και απ'οσο κατάλαβα κρατούσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν έτρεχε κανονικά.
Επίσης απέναντι από το σταθμό στη μπουγάτσα ανάμεσα σε Πακιστανους και άλλα χαμένα κορμιά ήταν δύο μεγάλες γυναίκες σχεδόν με τα βυζια απ'εξω και αμφιεση άκρως πουτανιαρικη. Μου θύμισαν λίγο τις θείες της οδού Αφροδίτης
Ίσως είναι η νέα τους πιάτσα πριν την απόσυρση…Αυτή φορούσε κάτι σαν διχτυωτο πολύ κοντό, φορούσε το βρακι της και απ'οσο κατάλαβα κρατούσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν έτρεχε κανονικά.
Σε συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου στη Γιαννιτσων και τον ιδιοκτήτη του «επαφή» (παράλληλο στενό της Γιαννιτσων στην οδό λοιμωδών νοσημάτων) αναφέρθηκε ότι οι ιστορικές θείες που προσωπικά λιγουρεύομαι, πλέον μεταφέρθηκαν σε μέρος κάπου προς τα σφαγεία και κοντά στα ρδελομπου!
Πάντως μετά από εκτενή έρευνα δεν απεφάνθη αληθές!
Όποτε συμπερασματικά, ίσως να μεταφέρθηκαν εκεί που τις ειδες.
Al, εκτος από Γιαννιτσων και τα gloryhole, παίζει τίποτα άλλο σε δικαστήρια, παλιό σταθμο η κάτι παρεμφερεσ; Μπας και εχει πουθενά τίποτα νέο/κρυφό και δεν το χούμε πάρει χαμπάρι δλδ!
Έκλεισαν και οι άγγελοι του τσαρλυ με το μουλεν ρουζ και πλέον είναι πολύ ξενερα η φάση! Μόνο ένα ts14 ρε πούστη μου βαστάει;
Υγ : για λάτρεις των 50πλας μιλφ, αξίζει μια επίσκεψη το « απρόοπτο» έναντι shell
Πέρασα τελικά με τη Ρίτα μετά από τόσους μήνες, εμφανισιακά έχει βελτιωθεί και με εμφυτεύματα είναι έχει γινει νεότερη αλλά δεν είναι ίδια Ρίτα που ήξερα πριν το πόλεμο δεν έχει την ίδια ψυχολογία (λογικό). Μιλούσε μόνο ουκρανικα αν και ξέρει ρώσικα έτσι με ζωρισε λίγο στην συνεννόηση..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Φίλε Αλ εγώ πέρασα από Λαγκαδά εκεί που λες αργά κατά τις 2:30 και ήταν μια η οποία σε πρώτη φάση ξεγελαστικα αλλά τελικά ήταν κρος όταν έκοψα ταχύτητα.εκει πιο πάνω στο πάρκο άλλωστε είναι η πιάτσα των γκέι οπότε γυρνάνε και πολλά κροσακια σίγουραΈνα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Το πακι που λες σίγουρα δουλεύει στο βενζινάδικο καθε βράδυ διανυκτερεύει και δουλεύουν 3-4 πακιδεςΈνα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 201
Δεν βάζω γινάτι! Πολύ πιθανό να ήταν και πουτανα που όπως λες η στράβωσε κάτι η μόλις τελείωσε κάτι και την άφησε εκεί για χίλιους δυο λόγους!Αυτή φορούσε κάτι σαν διχτυωτο πολύ κοντό, φορούσε το βρακι της και απ'οσο κατάλαβα κρατούσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν έτρεχε κανονικά.
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 201
Θέλω να μου λύσεις μια απορία συναγωνιστη! Τι ήταν αυτό με το gloryhole; Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο εδώ! Για δώσε τα φώτα σου!Ίσως είναι η νέα τους πιάτσα πριν την απόσυρση…
Σε συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου στη Γιαννιτσων και τον ιδιοκτήτη του «επαφή» (παράλληλο στενό της Γιαννιτσων στην οδό λοιμωδών νοσημάτων) αναφέρθηκε ότι οι ιστορικές θείες που προσωπικά λιγουρεύομαι, πλέον μεταφέρθηκαν σε μέρος κάπου προς τα σφαγεία και κοντά στα ρδελομπου!
Al, εκτος από Γιαννιτσων και τα gloryhole, παίζει τίποτα άλλο σε δικαστήρια, παλιό σταθμο η κάτι παρεμφερεσ; Μπας και εχει πουθενά τίποτα νέο/κρυφό και δεν το χούμε πάρει χαμπάρι δλδ!
Έκλεισαν και οι άγγελοι του τσαρλυ με το μουλεν ρουζ και πλέον είναι πολύ ξενερα η φάση! Μόνο ένα ts14 ρε πούστη μου βαστάει;
Υγ : για λάτρεις των 50πλας μιλφ, αξίζει μια επίσκεψη το « απρόοπτο» έναντι shell
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 201
Ωχ! Τελικά είδα τι είναι! Μην μπαίνεις στον κόπο! Άλλο νόμιζα και τζάμπα χάρηκα!Ίσως είναι η νέα τους πιάτσα πριν την απόσυρση…
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Μάλλον εννοείς την Αννα από την Ουγγαρία .Αυτη που μοιαζει με χωριατοπουλα λεω..θα εχει κανα δυο χρονια και παραπανω στην πολη. Θα κοιταξω το παλιο μ προφιλ..νομιζω την εχω παρει πριν χρονια.
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.898
- Πόντοι
- 1.336
Ελα ρε βετεράνε! Κατάλαβες ποια λέμε; Άλλαξε το όνομα σε Ντενιζ επειδή υπήρχε και άλλη εκεί μπας κ τσιμπήσει κανεις πριν τη δει μάλλον!;Μάλλον εννοείς την Αννα από την Ουγγαρία .
Για Δωσε τα φωτα σου! Ξέρεις που είναι αυτήν την περίοδο;
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.898
- Πόντοι
- 1.336
Βρε μια χαρά ξέρω τι είναι και προφανώς μιλάμε για place to be για στακιαπου, κρος, bi curious, μπινεδες και περίεργους γενικότερα.Ωχ! Τελικά είδα τι είναι! Μην μπαίνεις στον κόπο! Άλλο νόμιζα και τζάμπα χάρηκα!
Το έθεσα σαν σημείο στίξης στον Al!
Που περιμενω καρτερικά να δώσει στην επιφανεια κρυφά νέα στέκια
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.427
- Πόντοι
- 201
Γιαυτο λένε η σιωπή ειναι χρυσός! Θα περιμένω και γώ λοιπόν να δω για να μαθαίνω! Γιατί απ ότι διαβάζω ο αλ ειναι παλιός στον αγώνα!Βρε μια χαρά ξέρω τι είναι και προφανώς μιλάμε για place to be για στακιαπου, κρος, bi curious, μπινεδες και περίεργους γενικότερα.
Το έθεσα σαν σημείο στίξης στον Al!
Που περιμενω καρτερικά να δώσει στην επιφανεια κρυφά νέα στέκια
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.898
- Πόντοι
- 1.336
…πALιοςΓιαυτο λένε η σιωπή ειναι χρυσός! Θα περιμένω και γώ λοιπόν να δω για να μαθαίνω! Γιατί απ ότι διαβάζω ο αλ ειναι παλιός στον αγώνα!
Μαγκες προσοχή με αυτές τις κ@ριολες...πινουν ολα τα κοκορια της πόλης και την επόμενη μέρα ξυπνάς με την ασφάλεια εξω από τη πόρτα σουΣουρομενη μπορεί να ήταν! Σε αυτή την πόλη τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο! Εδώ η άλλη έβγαλε τα βυζια απ έξω και μπήκε απ το παράθυρο του αυτοκινήτου και μας ελεγε εμένα και έναν φίλο «θέλω να πηδηχτώ απόψε πάμε να με πηδήξετε»
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.965
- Πόντοι
- 3.936
Μολις γυρισα απο Ριτα ενα θα πω απο τα καλητερα κατοσταρικα που εχω ξοδεψει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)