You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.014
- Πόντοι
- 16.235
Θυμιζω οτι στον εγκλεισμο Α' το διαστημα αναμεσα στο ανοιγμα εστιασης και στο ανοιγμα των αγαπημενων μας ιδρυματων ηταν 3 εβδομαδες.Αν επιβεβαιωθει το σεναριο για ανοιγμα εστιασης αρχες Φεβρουαριου ας υπολογισουμε Μαρτιο για τα ιδρυματα.Αχνοφαινεται φως στο τουνελ...
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
Είπες ότι την πήρες πριν κάτι χρόνια στις βίλες. Εκεί δηλαδή άλλο γαμήσι έκανε?Σου είπα αδερφέ γούστα είναι αυτάΕγω παντως κλαιω τα 150 στην τζουλια μπουχαχαχαχ:![]()
![]()
![]()
Τυπε τι γουστα?Στα 150 ευρω η αλλη θα πρεπει να οργιαζει.Μη το ενα μη το αλλο,τον εχεις μεγαλο κανε πιο σιγα κλπ κλπ.![]()
Σίγουρα στα 150 πρέπει και καλά κάνεις να έχεις υψηλές απαιτήσεις, αλλά μίλησα βάση της κατάστασης και των επιλογών πάντα.
Κι εγω χθες βρέθηκα με μια που συναγωνιστής σε προηγούμενες σελίδες ανέφερε ότι προσφέρει σχετικά καλές υπηρεσίες αλλά εγώ δεν πέρασα καλά. Oι απόψεις διίστανται μερικές φορές.
Tυπε στα στουντιο εχει κατι χρονια που την πηρα.Ηταν σχετικα νορμαλ φαση για το απλο που ειχα παρει.Τα 150 παντως δεν τα τιμαει,τουλαχιστον απο οτι ειδα με εμενα.Ειναι καλη σε τσιμπουκι,δινει φιλακια,γενικα αφηνει να πιασεις αλλα απο θεμα σεξ δεν λεει πολλα.Εμενα μου βρηκε και καλα την διακαιολογια οτι εχω και καλα μεγαλη πουτσα.Μην κανεις δυνατα,οχι τοσο γρηγορα,πιο αργα,χαλαρωσε κλπ μαλακιες.Γενικοτερα δεν την πολυ ιδρωνει την φανελα αλλα γουστα ειναι αυτα.Παντως τα ρδελα τα κοβω κατα πασχα μερια.Μονο αν ανοιξουν εστιαστη και γυμναστηρια υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ανοιξουν και αυτα.
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Τελικά θα ανοίξουν τα μαγαζιά;;
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Εφόσον σφυριχτικε οτι θα ανοίξουν τα καφε κ τα, προπατζιδικα θα ανοίξουν και τα στουντιο.. Αθηνα παρεμπιπτόντως εχουν ανοίξει ειδη 5-6 στούντιο.. Οπως και στο πρωτο lockdown ετσι και τωρα με την σειρα..καλα γαμησια συναδελφοι τσολιαδες!!!
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
Εφόσον σφυριχτικε οτι θα ανοίξουν τα καφε κ τα, προπατζιδικα θα ανοίξουν και τα στουντιο.. Αθηνα παρεμπιπτόντως εχουν ανοίξει ειδη 5-6 στούντιο.. Οπως και στο πρωτο lockdown ετσι και τωρα με την σειρα..καλα γαμησια συναδελφοι τσολιαδες!!!
Για ποτε ακουγεται τυπε?
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Είδη αρχισαν και πιεζουν τα γυμναστηρια να ανοιξουν.. Οποτε οταν ανοιξουν και τ γυμναστήρια ανοιγουν και τα σπιτακια..!
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
Είδη αρχισαν και πιεζουν τα γυμναστηρια να ανοιξουν.. Οποτε οταν ανοιξουν και τ γυμναστήρια ανοιγουν και τα σπιτακια..!
χαχαχα πλακα εχουν.Τα μισα γυμναστηρια στο σαλονικισταν δουλεουν απο την πισω πορτα λολ.Χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα και αρκετα σπιτακια ισως να δουλεουν απο την πισω πορτα..
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΡΔΕΛΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ/!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΡΔΕΛΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ/!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Το βλεπω να αργει πολυ ακομα.....
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 262
- Πόντοι
- 21
Ψάχνω και εγώ για κανένα τηλέφωνο ρε παιδιά μπας και ξελαμπικαρουμε καθόλου.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Καλησπερα συναδελφοι! Λογικα παμε για μαρτιο το ανοιγμα. Δυσκολο εως απιθανο για πιο νωρις.
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 3.337
- Πόντοι
- 7.191
Έχει εδώ και μέρες βλέπω την Τζούλια η αλήθεια είναι πως διάβασα κάποιες κριτικές καλές κάποιες όχι και τόσο καλές και έχω μπερδευτεί να σας πω την αλήθεια!!και τα 100 που θέλει δεν είναι και λίγα και δεν είναι εποχές να τα κλαίμε
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
Ψάχνω και εγώ για κανένα τηλέφωνο ρε παιδιά μπας και ξελαμπικαρουμε καθόλου.
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
Αν μπείτε στο γνωστό σαιτ σε κάποιες κοπέλες γράφει τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες οπότε κάτι μπορεί να γίνεται από την πίσω πόρταΨάχνω και εγώ για κανένα τηλέφωνο ρε παιδιά μπας και ξελαμπικαρουμε καθόλου.
Αυτά τα τηλέφωνα υπήρχαν και πριν την καραντίνα.μονο εσκορτ αυτή την περίοδο.Αν μπείτε στο γνωστό σαιτ σε κάποιες κοπέλες γράφει τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες οπότε κάτι μπορεί να γίνεται από την πίσω πόρταΨάχνω και εγώ για κανένα τηλέφωνο ρε παιδιά μπας και ξελαμπικαρουμε καθόλου.
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.248
- Πόντοι
- 361
Tα τηλεφωνα οντως υπηρχαν και προ lock down αλλα ειναι υπαρκτα και μπορεις να κλεισεις ραντεβου σε δικο τους χωρο...ειναι ενεργες δηλαδη καποιες κοπελες....περισσοτερες πληροφοριες αν παρεις τηλεφωνοΑυτά τα τηλέφωνα υπήρχαν και πριν την καραντίνα.μονο εσκορτ αυτή την περίοδο.Αν μπείτε στο γνωστό σαιτ σε κάποιες κοπέλες γράφει τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες οπότε κάτι μπορεί να γίνεται από την πίσω πόρταΨάχνω και εγώ για κανένα τηλέφωνο ρε παιδιά μπας και ξελαμπικαρουμε καθόλου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις