Ανήκω στην κατηγορία που θέλω να γυρίσουμε όλοι άνθρωποι στην κανονικότητα μας να μην είναι τίποτα κλειστό και να λειτουργούν τα πάντα. Αλλά όχι σε όλη αυτή την τρέλα που ζούμε το πρόβλημα μας είναι τα μπουρδελα που είναι κλειστά.Και η χαρά υπάρχει παντού γύρω μας.Και μόνο ότι ξυπνάμε και είμαστε καλά πρέπει να είμαστε χαρούμενοι λίγο θετικότητα όχι μιζέρια.Μαλλον θα ανηκεις στην κατηγορια αυτων που δεν ενδιαφερονται για το ανοιγμα,σεβαστο,αλλα εδω μεσα τι γυρευεις?Οι κοπέλες αν ήθελα να δουλέψουν θα έβαζαν αγγελίες και θα δουλεύανε.Απ’ ό,τι κατάλαβα με την καραντίνα είναι ότι εμείς έχουμε ανάγκη τις κοπέλες όχι κοπέλες εμάς.Να περιμένεις να έχουν χρέη για να ανοίξουνε για να γαμήσεις αυτό με ξεπερνάει.Οτι υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε έπρεπε να σε στεναχωρεί όχι το κλείσιμο από τα σπιτάκια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
λουκουμι, για σενα που μπορει νουμερο
1 απολαυση να ειναι το σεξ με την γυναικα σου
2 το φαϊ
3 το πρωταθλημα ποδοσφαιρου
4 τα μπουρδελα
οκ δεν θα μιζεριαζεις.
καποιος αλλος ομως εχει νουμερο 1 τα μπουρδελα και τον ποναει περισσοτερο απο τα αλλα, και εδω το σαητ ειναι για τα μπουρδελα,
σκεφτεσαι πχ τον πικερ τι μπιελες θα εχει βαρεσει που δεν μπορει μερα παρα μερα να γαμαει? μπορει να βγαινει στο δρομο και να ενοχλει γυναικες...
1 απολαυση να ειναι το σεξ με την γυναικα σου
2 το φαϊ
3 το πρωταθλημα ποδοσφαιρου
4 τα μπουρδελα
οκ δεν θα μιζεριαζεις.
καποιος αλλος ομως εχει νουμερο 1 τα μπουρδελα και τον ποναει περισσοτερο απο τα αλλα, και εδω το σαητ ειναι για τα μπουρδελα,
σκεφτεσαι πχ τον πικερ τι μπιελες θα εχει βαρεσει που δεν μπορει μερα παρα μερα να γαμαει? μπορει να βγαινει στο δρομο και να ενοχλει γυναικες...
Φυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα ένστικτα αλλά θέλω άλλες προτεραιότητες.Εάν το κάνει με ωραίο τρόπο στο δρόμο το φλερτ μπορεί να χτυπήσει και μία ωραία γυναίκα που να κάνει και κάθε μέρα σεξ.Γιατί έτσι όπως το είπες τον έβγαλες επικίνδυνο τον άνθρωπο.
Wolverin889
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδες καλυσπερα ψαχνω πληροφοριες για την νικολ την γαλλιδα υπαρχει καποιος που να εχει πληροφοριες ??οποιος ξερει κατι ας μου στειλη inbox ευχαριστω
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Γύρω από την Ερημίτη υπάρχουν μερικά σπιτάκια με μισάνοιχτη πόρτα, μια αργή βόλτα ίσως βγάλει κάτι ...
Wolverin889
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδια καλησπερα και απο εμενα!!!ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ αλλα διαβαζω διαφορα ανα διαστηματα και οσο μπορω διαβαζω τα σχολια σας!!! ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει πληροφοριες να μου δωσει εστω μεσω inbox για την Nicol (γαλλιδα) ευχαριστω !!!!
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Που μπορούμε να την βρούμε ;Ελα ρε guys ψαξτε το λιγο ευκολακι ειναι καποιες το δουλευουν χτες καταθεσηη στη. ΡΑΙΣΑ..... Ρουμανικο πολυεργαλειο
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα σε όλους, έχει δοκιμάσει κάποιος την Βαλια από το άλλο site? Κάνει μόνο αυταρχικό η προσφέρει κ απλές υπηρεσίες? Ευχαριστώ
Για την πουτσα ειναι.Απλα μακρια.Δεν κανει τιποτα,ειναι με νευρα και γενικοτερα δεν σε αφηνει να παιξεις μπαλα οπως εσυ θελεις.Θα σε στησει σε ενα σημειο και θα κανει αυτη οτι θελει.Φοβερη αντιεπαγγελματιας που δεν σεβεται ουτε τον πελατη ουτε τα λεφτα που της ακουμπας.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
Φυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα ένστικτα αλλά θέλω άλλες προτεραιότητες.Εάν το κάνει με ωραίο τρόπο στο δρόμο το φλερτ μπορεί να χτυπήσει και μία ωραία γυναίκα που να κάνει και κάθε μέρα σεξ.Γιατί έτσι όπως το είπες τον έβγαλες επικίνδυνο τον άνθρωπο.
Τυπε εδω ειναι σαιτ για πουτανες και μπουρδελα...νιωσε λιγο!!!!!
χαχαχαχα έλα αφου νιωθεις εσυ μου φτάνει.Ένα κότσομπολιτσικο σάιτ μου Φαίνεται πολύ κίτρινο κιόλας Που βρίζουν και ειρωνεύονται τα πάντα. Ο κάθε κομπλεξικός μπαίνει βρίζει την πουτάνα και τον άλλον έτσι γιατι του ήρθε.Και βιαστές όπως λέει ο Νίκ.πριν 8 χρόνια ήτανε τώρα είναι τσίρκοΦυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα ένστικτα αλλά θέλω άλλες προτεραιότητες.Εάν το κάνει με ωραίο τρόπο στο δρόμο το φλερτ μπορεί να χτυπήσει και μία ωραία γυναίκα που να κάνει και κάθε μέρα σεξ.Γιατί έτσι όπως το είπες τον έβγαλες επικίνδυνο τον άνθρωπο.
Είναι στη Σερβία το κορίτσι τώρα.Είναι μία εξαιρετική επιλογή 2 m κουκλάρα και δυνατό σεξ.γνωμη για μονικα σερβα?
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
χαχαχαχα έλα αφου νιωθεις εσυ μου φτάνει.Ένα κότσομπολιτσικο σάιτ μου Φαίνεται πολύ κίτρινο κιόλας Που βρίζουν και ειρωνεύονται τα πάντα. Ο κάθε κομπλεξικός μπαίνει βρίζει την πουτάνα και τον άλλον έτσι γιατι του ήρθε.Και βιαστές όπως λέει ο Νίκ.πριν 8 χρόνια ήτανε τώρα είναι τσίρκοΦυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα ένστικτα αλλά θέλω άλλες προτεραιότητες.Εάν το κάνει με ωραίο τρόπο στο δρόμο το φλερτ μπορεί να χτυπήσει και μία ωραία γυναίκα που να κάνει και κάθε μέρα σεξ.Γιατί έτσι όπως το είπες τον έβγαλες επικίνδυνο τον άνθρωπο.
Έλα πες την αλήθεια. Είσαι γκει η αγαμητη Ελληνίδα που μπήκε να πάρει μάτι σε ένα ανδρικό φόρουμ που ασχολείται με τον αγοραιο έρωτα. Δεν σε κατηγορώ τώρα με τον covid οι αγαμιες έχουν φτάσει στα άκρα....

εαν θέλω να δω ωραίους άντρες ξέρω που να μπω εδώ πάντως όχι.ναι πολλές αγαμίες αστα αστα.χαχαχαχα έλα αφου νιωθεις εσυ μου φτάνει.Ένα κότσομπολιτσικο σάιτ μου Φαίνεται πολύ κίτρινο κιόλας Που βρίζουν και ειρωνεύονται τα πάντα. Ο κάθε κομπλεξικός μπαίνει βρίζει την πουτάνα και τον άλλον έτσι γιατι του ήρθε.Και βιαστές όπως λέει ο Νίκ.πριν 8 χρόνια ήτανε τώρα είναι τσίρκοΦυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα ένστικτα αλλά θέλω άλλες προτεραιότητες.Εάν το κάνει με ωραίο τρόπο στο δρόμο το φλερτ μπορεί να χτυπήσει και μία ωραία γυναίκα που να κάνει και κάθε μέρα σεξ.Γιατί έτσι όπως το είπες τον έβγαλες επικίνδυνο τον άνθρωπο.
Έλα πες την αλήθεια. Είσαι γκει η αγαμητη Ελληνίδα που μπήκε να πάρει μάτι σε ένα ανδρικό φόρουμ που ασχολείται με τον αγοραιο έρωτα. Δεν σε κατηγορώ τώρα με τον covid οι αγαμιες έχουν φτάσει στα άκρα....![]()
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
εαν θέλω να δω ωραίους άντρες ξέρω που να μπω εδώ πάντως όχι.ναι πολλές αγαμίες αστα αστα.χαχαχαχα έλα αφου νιωθεις εσυ μου φτάνει.Ένα κότσομπολιτσικο σάιτ μου Φαίνεται πολύ κίτρινο κιόλας Που βρίζουν και ειρωνεύονται τα πάντα. Ο κάθε κομπλεξικός μπαίνει βρίζει την πουτάνα και τον άλλον έτσι γιατι του ήρθε.Και βιαστές όπως λέει ο Νίκ.πριν 8 χρόνια ήτανε τώρα είναι τσίρκοΦυσικά ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα ένστικτα αλλά θέλω άλλες προτεραιότητες.Εάν το κάνει με ωραίο τρόπο στο δρόμο το φλερτ μπορεί να χτυπήσει και μία ωραία γυναίκα που να κάνει και κάθε μέρα σεξ.Γιατί έτσι όπως το είπες τον έβγαλες επικίνδυνο τον άνθρωπο.
Έλα πες την αλήθεια. Είσαι γκει η αγαμητη Ελληνίδα που μπήκε να πάρει μάτι σε ένα ανδρικό φόρουμ που ασχολείται με τον αγοραιο έρωτα. Δεν σε κατηγορώ τώρα με τον covid οι αγαμιες έχουν φτάσει στα άκρα....![]()
Δε μπήκες να δεις ωραίους άνδρες. Μπήκες να δεις τι γράφουν οι άνδρες για το σεξ και τον αγοραιο έρωτα. Δεν είναι κακό άλλωστε και οι ομοφυλόφιλοι πουτσα γουστάρουν

Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.231
- Πόντοι
- 10.555
απο freehouse εχουμε κεναν τηλεφωνο;
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Ενα ονειρο τρελλο,ονειρο απατηλο ειναι αυτο που ρωτας αγαπητε μου,για καλοκαιρακι ισως.εχουμε καμια ενημερωση για το ποτε θα ανοιξουν οι οικοι ανοχης??? παιζει πριν το πασχα???
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ε οχι και καλοκαιρακι, με τους εμβολιασμους στο 50% θα μηδενιστουν οι ημερισιοι θανατοι και θα ανοιξουν απριλη-μαη.
θα 'ναι σαν να μπαινει η ανοιξη
θα 'ναι σαν να μπαινει η ανοιξη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις