mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.455
- Πόντοι
- 16.746
Από σήμερα κιόλας ξεκίνα να τα κλαίς τα 100€!Αυριο αδερφια θα κανω μπασιμο σε amanda σε δικο της χωρο το μισαωρο 100
Από σήμερα κιόλας ξεκίνα να τα κλαίς τα 100€!Αυριο αδερφια θα κανω μπασιμο σε amanda σε δικο της χωρο το μισαωρο 100
πήγα. αν κ δε μπορω να πω οτι τα κλαίω ηταν μια έτσι κι έτσι εμπειριαΑυριο αδερφια θα κανω μπασιμο σε amanda σε δικο της χωρο το μισαωρο 100
Καλημέρα φίλε, την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι τη συγκεκριμένη. Αν πας γράψε μας εντυπώσεις γιατί δεν βρήκα καθόλου reviews της.Αυριο αδερφια θα κανω μπασιμο σε amanda σε δικο της χωρο το μισαωρο 100
Σου είπα αδερφέ γούστα είναι αυτάΕγω παντως κλαιω τα 150 στην τζουλια μπουχαχαχαχ:![]()
![]()
εσυ ειπες εισαι τεταρτη Παρασκευή σαββατο για παρτουζες.. Ακομη με τις πουτσοαγγελιες ασχολησε? Να συνεχιζεισ να τον πουτσοκλαις ΓΙΩΤΑΦίλε Tetsuo αν δεις έχει και άλλες αγγελίες από το kane sex που έχουν τις φωτογραφίες της Έφης με άλλα ονόματα , άρα είναι μουφα....Την παλεβετε μερικοι? Καταρχας η Εφη που δουλευε οντως στην Φριξου και πριν το lockdown ειχε σταματησει να δουλευει στο studio. Οποτε γιατι να αποκλειεται να κανει ραντεβου εκτος ? Ολα τα κοριτσια να βγαλουν λεφτα θελουν.
καλα ρε, αυτοι που βαζουν τις φεικ αγγελειες, ολοκληρο ιντερνετ, χαθηκε να βρουν τπτ αλλες φωτος? τι να πω......... παντως εγω εστειλα να δω να κλεισω ραντεβου να δω ποια ειναι αλλα δεν απαντανε.
δωσε καμια λεπτομερεια ρε φιλος !!πήγα. αν κ δε μπορω να πω οτι τα κλαίω ηταν μια έτσι κι έτσι εμπειριαΑυριο αδερφια θα κανω μπασιμο σε amanda σε δικο της χωρο το μισαωρο 100
Σου είπα αδερφέ γούστα είναι αυτάΕγω παντως κλαιω τα 150 στην τζουλια μπουχαχαχαχ:![]()
![]()
![]()
Ειναι αλλος κωδικος μαν...κι εγω χαρηκα οταν ακουσα οτι ανοιγουν οι "υπηρεσιες σωματος" αλλα δυστυχως εννοουν την ερμηνεια για τις γκομενες ...οχι για εμας![]()
Yeap 100% επιβεβαιωμένο απο τα tatoo ειναι η κοπελα των φωτο. Θα σας πει οχι και μη αλλά εχει φιλότιμο. Δε συμφωνω με τον κυριο κλαψα. Βεβαια οταν δινεις 150 σε κοπελα των σπιτιων λογικό ειναι να περιμένεις να ξεσκίσεις.Ειναι τσιμπημένες Σαλόνικα.Η Αμάντα ειναι η Μαριζα αν βλεπω καλα απο τις φωτο στο φαϊντ γκιρλς.
Εμφάνιση είναι τόσο ωραίο μουνι όσο στις φώτο?Yeap 100% επιβεβαιωμένο απο τα tatoo ειναι η κοπελα των φωτο. Θα σας πει οχι και μη αλλά εχει φιλότιμο. Δε συμφωνω με τον κυριο κλαψα. Βεβαια οταν δινεις 150 σε κοπελα των σπιτιων λογικό ειναι να περιμένεις να ξεσκίσεις.Ειναι τσιμπημένες Σαλόνικα.Η Αμάντα ειναι η Μαριζα αν βλεπω καλα απο τις φωτο στο φαϊντ γκιρλς.
Είπες ότι την πήρες πριν κάτι χρόνια στις βίλες. Εκεί δηλαδή άλλο γαμήσι έκανε?Σου είπα αδερφέ γούστα είναι αυτάΕγω παντως κλαιω τα 150 στην τζουλια μπουχαχαχαχ:![]()
![]()
![]()
Τυπε τι γουστα?Στα 150 ευρω η αλλη θα πρεπει να οργιαζει.Μη το ενα μη το αλλο,τον εχεις μεγαλο κανε πιο σιγα κλπ κλπ.![]()