giorgosftw
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Paradise οντως κλειστο σημερα ....προχθες πετρου ερημιτη 3 ειχε ενα καλο
Τι σ εκανε?Μακριά από τη Λίνα του Lux αδέρφια!!!
Κομοδινο με κοροναιο δλδ;Ένα 50ρικο έφυγε για πλάκα. Η κοπέλα είναι ότι να ναι.. Μη και μη όλη την ώρα... Βήχει συνέχεια σα φορτηγατζής....
Ξεκινάει κανονικά από 30€ και ξαφνικά όταν πήγα να πληρώσω το έκανε 40.Εεεε είναι να σε πιάνει μια αηδία!!!
Ένα 50ρικο έφυγε για πλάκα. Η κοπέλα είναι ότι να ναι.. Μη και μη όλη την ώρα... Βήχει συνέχεια σα φορτηγατζής....
Ξεκινάει κανονικά από 30€ και ξαφνικά όταν πήγα να πληρώσω το έκανε 40.Εεεε είναι να σε πιάνει μια αηδία!!!
Aσε αυτος εχει φαγωθει με την εν λογο σωνε και καλα να την κανει τρανς ενω δεν ειναι και ουτε καν την εχει δει απο κοντα που κανει μπαμ οτι ειναι γυναικα και οτι οι φωτο την αδικουνΡε τυπε γυναικα ειναι, ειναι μια κοινη κοπελιτσα, αν δεν την ειδες απο κοντα, μην βγαζεις συμπερασματα απο φωτογραφιες και επιμενεις, εκτος αν εχεις κατι αλλο σκοπο, πχ σε κακογαμισε... και η Βυκη η τρανς στις φωτος φενεται μουναρα γυναικαρα, και απο κοντα με το που ανοιξει το στομα της καταλαβαινεις. Την Νατασσα την ειδα ενα βραδυ, απο κοντα δεν σου δινει εντυπωση για κατι αλλο.
Θα τη δωσουμε μια Fanda τυπε και θα γινει περδικιαν γινει καμια στραβη και κολλησει κορωνοϊο καμια λαρα, ολη η β. ελλαδα θα μπει καραντινα.
δουλεύει παράλληλα κ στο Stars στο μπαρ στην τούμπαΕγώ ψάχνω την Ρουσλάνα αλλά πουθενά...που πήγε;;
Εψαχνα και εγω καμια κριτικη στα Αθηναικά στουντιο , μιας και εκει δουλευε , αλλά δεν βρήκα .... κατι θυμάμαι είχαν γράψει για αυτην εδω στο σαίτ απο την προηγουμενη φορά που ηταν θεσσαλονίκη αλλά δεν θυμάμαι τι , θα δω μηπως το βρω να το ποστάρω.re αδελφια μου
κανα ριβιου για σία εχουμε;
φαινεται τουρμπο το κοριτσακι
μια βοηθεια ρε
Κάτι βρηκα μάλλονΕψαχνα και εγω καμια κριτικη στα Αθηναικά στουντιο , μιας και εκει δουλευε , αλλά δεν βρήκα .... κατι θυμάμαι είχαν γράψει για αυτην εδω στο σαίτ απο την προηγουμενη φορά που ηταν θεσσαλονίκη αλλά δεν θυμάμαι τι , θα δω μηπως το βρω να το ποστάρω.
Επειδη βασικά και εγω σκεφτόμουν να πάω για αυτό.
re αδελφια μου
μια βοηθεια ρε
Σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένος- δε θυμάμαι αν είχα ανεβάσει και
κριτική. Καλό σώμα και πρόσωπο, αλλά μικρό στήθος. Η συνεννόηση γινόταν
στα Αγγλικά. Εγώ την πήρα με 40 ευρώ, αλλά άλλοι την πήραν με 50 ευρώ
στο απλό. Τώρα δεν ξέρω που κυμαίνονται οι τιμές της Σίας.
Γενικώς από ότι είδα και κάποιες άλλες άρχισαν να μαγκεύουν [με την κακή
την έννοια]- π.χ. στην άλλη σελίδα γράφουν ότι η Αναστασία από Ουκρανία
χρεώνει πλέον 50 ευρώ το απλό.
Μάγκες και τώρα λίγα λόγια για Nadia Ελληνίδα καινούρια. Επίσκεψη προ ημερών στον Παράδεισο 2. Στο σαλόνι πολλά υποσχόμενη, με τσαχπινιά, ματιές και καυλαντίσματα. Εφάγαμεν παπά κύριοι! Μάλιστα παπά! Αυτόν τον πληθωρικό με τα πλουμιστά άμφια ρε μάγκες μέσα στις τραπουλες. Ρε για δες ρε πως την πατάμε!
Λοιπόν η γκόμενα ψηλή προς το νταρντανέ ίσως λίγα κιλάκια παραπάνω για τα γούστα μου. Αλλά ας όψεται το καυλάντισμα που έφαγα. Αναπνοή λίγο τσιγαρίλα, γενικά καθαρή. Δεν μοσχοβολούσε κιόλας. Είπα και εγώ Ελληνιδα και τέλεια... Στο δια ταύτα μη και μα και μου! Το συγκλονιστικό είναι ότι για πρόγραμμα με φουλ έξτρα ζήτησε πόσα λέτε; 150€ ΜΟΝΟ! Παρακαλώ και ολογράφως: ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!
Συνήλθατε μπουρδελιάρηδες μου; 150Ευρώ. Ξέρετε και κάτι; Χωρίς γλωσσόφιλα κιόλας! Θα μου έκανε λέει αυταρχικό σε εμένα. Βρε ουστ δεν γουστάρω να με πηδάνε να πηδήξω ήρθα! Συγγνώμη για την αναστάτωση!
re αδελφια μου
μια βοηθεια ρε