gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.644
- Πόντοι
- 8.295
όχι...και δεν το συνιστώ σε κανέναν. Ελπιζω να μην πεταξες το επιλεον 10αρικο.
που να μην ημασταν κ ομορφοπαιδα
όχι...και δεν το συνιστώ σε κανέναν. Ελπιζω να μην πεταξες το επιλεον 10αρικο.
που να μην ημασταν κ ομορφοπαιδα
Απο επιλογη τους δουλευουν ετσι!τελικα τι εγινε με την τζενουλα επι 24ωρου βασεωσ δουλευη το μωρακι χωρισ ανασα.Υ.Γ.κ μετα λεμε γιατι καιγονται τοσο γρηγορα.![]()
![]()
φρι χαουζ συνηθως πα-δεΣυναγωνιστές η Νατάσα που δούλευε στις μέλισσες Ανδ. Γεωργίου 32 με τις βυζαρες τις συλικονατες πριν χρόνια ξέρει κανείς αν είναι ακόμα στη δουλειά και σε ποιο;; θενξ όπως και να χει
φρι χαουζ συνηθως πα-δε
αμα δουλευε και σωστα το τηλεφωνο στο free house θελω να δω για νατασσα αλλα δεν ακουγεται τιποτα οταν απαντανε
Καλημέρα παιδιά, πρώτο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό τώρα το τόπικ. Μόλις σχολάσω κατά τις 6:30 θα κάνω μια τσάρκα και μάλλον με βλέπω να καταλήγω πάλι στην Ρεβέκκα αφού τέτοια ώρα 3-4 μαγαζιά είναι μόνο ανοιχτά. Πολύ καλό κορμί και καλή στο δωμάτιο αξίζει το 40άρι. Δεν ξέρω αν θα είναι η Έλενα στο γωνιακό το πράσινο οπότεθα δυσκολευτώ να διαλέξω γιατί πέρασα καλά και με τις2. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να μην είναι ξεπέτα απλά να σου πάρει το χρήμα και να σε στείλει, συμβουλές δεκτές.
[/quoteτελικά πήρα τη Σάντρα. Και αυτή στην π. Ερημίτη ακριβώς διπλανή πόρτα. Ήταν το μόνο ανοιχτό τέτοια ώρα. Κοντό μελαχρινό όπως λέμε μικρό και θαυματουργό. Στάθηκα τυχερός γιατί πρέπει να την πέτυχα στα κέφια της. Ένα θα πω. Κάποια στιγμή που πήγα να αλλάξω στάση μου είπε "μη, συνέχισε έτσι, θέλω να χύσω κι εγώ". Μιλάμε για μεγάλη κωλοφαρδία. Όπως καταλαβαίνετε πέρασα πολύ καλά. Θα την ξανατιμήσω αν και μέχρι τώρα η πείρα μου μου έδειξε ότι τα καλά πράγματα συμβαίνουν 1 φορά μόνο.Καλημέρα παιδιά, πρώτο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό τώρα το τόπικ. Μόλις σχολάσω κατά τις 6:30 θα κάνω μια τσάρκα και μάλλον με βλέπω να καταλήγω πάλι στην Ρεβέκκα αφού τέτοια ώρα 3-4 μαγαζιά είναι μόνο ανοιχτά. Πολύ καλό κορμί και καλή στο δωμάτιο αξίζει το 40άρι. Δεν ξέρω αν θα είναι η Έλενα στο γωνιακό το πράσινο οπότεθα δυσκολευτώ να διαλέξω γιατί πέρασα καλά και με τις2. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να μην είναι ξεπέτα απλά να σου πάρει το χρήμα και να σε στείλει, συμβουλές δεκτές.
Χτες πέρασα απο τη Ραισα, Νικ.Ουρανού20 Dis9. Φοβερό μωρό και πολύ ευχάριστη. Ψηλή με τέλειο δέρμα. Το μόνο πρόβλημα ειναι η συννενόηση..άλλα΄ντάλον.
Παιδια, ως νεοσύλλεκτος εχω μερικες ερωτησεις, ισως μπορειτε να με βοηθησετε. Επειδη βλεπω στις κριτικες που μιλανε για βολτες στις περιοχες, και μερικες φορες αναφερουν οτι μπηκαν σε 3-4 σπιτια για να βρουν κατι που τους αρεσει, ειναι ενταξει το να μπω σε σπιτια απλως για να δω τη κοπελα και να ξερω τι εχει καθε σπιτι? Νιωθω καπως περιεργα να πω "οχι" ας το πουμε, και δεν ξερω τη ρουτινα για το πως να φυγεις. Εχετε καμια συμβουλη?
Επισης ξερετε αν μπορώ να δω καπου σε καμια ιστοσελιδα τι κοπελες και τι προγραμμα εχει καθε σπιτι? Ξερω μια ιστοσελιδα, αλλα εχει μονο 4-5 στουντιο, πρεπει να ειναι αυτα μονο που ειναι με 40ε το απλο. Για τα αλλα σπιτια δεν υπαρχει τροπος πληροφορησης?
(το ξαναρωτησα αυτο πριν λιγο, αλλα το αλλο thread ηταν θαμενο και ξεχασμενο, δεν θα το δει κανεις μαλλον. Συγγνωμη αν εχω λαθος thread, δεν ξερω αν θα επρεπε να κανω καινουριο, και νομιζω δεν μπορω ετσι κι αλλιως γιατι σημερα εγγραφτηκα)
μηπως ειναι αυτη που δουλευε στο Φριξ 14 και παλιοτερα στο τσιρκο??ξεκινησε να δουλευει και το καινουριο σπιτακι επι της τσουκαλα. μονο πρωινη βαρδια γεια ξεκινημα.δουλευε μια σοφια ξανθια με ωραιο σωμα αρκετα ψηλη.
ειναι πιτσιρικα ή μιλφιζει;;δεν μπορω να πω κατι στα σιγουρα εμενα γεια καινουρεια μου φανηκε.