Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.485
Πόντοι
2.846
τελικα τι εγινε με την τζενουλα επι 24ωρου βασεωσ δουλευη το μωρακι χωρισ ανασα.Υ.Γ.κ μετα λεμε γιατι καιγονται τοσο γρηγορα. :think: :think:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.488
Πόντοι
16.746
τελικα τι εγινε με την τζενουλα επι 24ωρου βασεωσ δουλευη το μωρακι χωρισ ανασα.Υ.Γ.κ μετα λεμε γιατι καιγονται τοσο γρηγορα. :think: :think:
Απο επιλογη τους δουλευουν ετσι! :2on1:

"Εμεις θα τις γαμαμε και αυτες θα ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ!!!" :boobies: :rockon:

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.333
Πόντοι
19.250
Περασμα απο τα μισα σπιτακια απογοητευτικη κατασταση καλη κινηση τιμηθηκε θεια νικολ τελειωμα φεβερ αναλυτικα αυριο αν και κατι  μου λεει οτι παρευρισκονται μελοι εδω κ θα ενημερωσουν πρωτα

z3rocool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά, πρώτο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό τώρα το τόπικ. Μόλις σχολάσω κατά τις 6:30 θα κάνω μια τσάρκα και μάλλον με βλέπω να καταλήγω πάλι στην Ρεβέκκα αφού τέτοια ώρα 3-4 μαγαζιά είναι μόνο ανοιχτά. Πολύ καλό κορμί και καλή στο δωμάτιο αξίζει το 40άρι. Δεν ξέρω αν θα είναι η Έλενα στο γωνιακό το πράσινο οπότεθα δυσκολευτώ να διαλέξω γιατί πέρασα καλά και με τις2. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να μην είναι ξεπέτα απλά  να σου πάρει το χρήμα και να σε στείλει, συμβουλές δεκτές.

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Συναγωνιστές η Νατάσα που δούλευε στις μέλισσες Ανδ. Γεωργίου 32 με τις βυζαρες τις συλικονατες πριν χρόνια ξέρει κανείς αν είναι ακόμα στη δουλειά και σε ποιο;;  θενξ όπως και να χει

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.644
Πόντοι
8.295
Συναγωνιστές η Νατάσα που δούλευε στις μέλισσες Ανδ. Γεωργίου 32 με τις βυζαρες τις συλικονατες πριν χρόνια ξέρει κανείς αν είναι ακόμα στη δουλειά και σε ποιο;;  θενξ όπως και να χει
φρι χαουζ συνηθως πα-δε

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.289
Πόντοι
6.125
αμα δουλευε και σωστα το τηλεφωνο στο free house θελω να δω για νατασσα αλλα δεν ακουγεται τιποτα οταν απαντανε

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
αμα δουλευε και σωστα το τηλεφωνο στο free house θελω να δω για νατασσα αλλα δεν ακουγεται τιποτα οταν απαντανε

Η νατασα είναι από Παρασκευή ως Δευτέρα.Τωρα αν κάποια μέρα δεν είναι,αυτό είναι άλλο θέμα.Μπορεί απλά να έτυχε ξέρω γω να μην είναι.

z3rocool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά, πρώτο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό τώρα το τόπικ. Μόλις σχολάσω κατά τις 6:30 θα κάνω μια τσάρκα και μάλλον με βλέπω να καταλήγω πάλι στην Ρεβέκκα αφού τέτοια ώρα 3-4 μαγαζιά είναι μόνο ανοιχτά. Πολύ καλό κορμί και καλή στο δωμάτιο αξίζει το 40άρι. Δεν ξέρω αν θα είναι η Έλενα στο γωνιακό το πράσινο οπότεθα δυσκολευτώ να διαλέξω γιατί πέρασα καλά και με τις2. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να μην είναι ξεπέτα απλά  να σου πάρει το χρήμα και να σε στείλει, συμβουλές δεκτές.
[/quote
Καλημέρα παιδιά, πρώτο μου ποστ αν και διαβάζω αρκετό καιρό τώρα το τόπικ. Μόλις σχολάσω κατά τις 6:30 θα κάνω μια τσάρκα και μάλλον με βλέπω να καταλήγω πάλι στην Ρεβέκκα αφού τέτοια ώρα 3-4 μαγαζιά είναι μόνο ανοιχτά. Πολύ καλό κορμί και καλή στο δωμάτιο αξίζει το 40άρι. Δεν ξέρω αν θα είναι η Έλενα στο γωνιακό το πράσινο οπότεθα δυσκολευτώ να διαλέξω γιατί πέρασα καλά και με τις2. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο που να μην είναι ξεπέτα απλά  να σου πάρει το χρήμα και να σε στείλει, συμβουλές δεκτές.
τελικά πήρα τη Σάντρα. Και αυτή στην π. Ερημίτη ακριβώς διπλανή πόρτα. Ήταν το μόνο ανοιχτό τέτοια ώρα. Κοντό μελαχρινό όπως λέμε μικρό και θαυματουργό. Στάθηκα τυχερός γιατί πρέπει να την πέτυχα στα κέφια της. Ένα θα πω. Κάποια στιγμή που πήγα να αλλάξω στάση μου είπε "μη, συνέχισε έτσι, θέλω να χύσω κι εγώ". Μιλάμε για μεγάλη κωλοφαρδία. Όπως καταλαβαίνετε πέρασα πολύ καλά. Θα την ξανατιμήσω αν και μέχρι τώρα η πείρα μου μου έδειξε ότι τα καλά πράγματα συμβαίνουν 1 φορά μόνο.

dynamo

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Χτες πέρασα απο τη Ραισα, Νικ.Ουρανού20 Dis9. Φοβερό μωρό και πολύ ευχάριστη. Ψηλή με τέλειο δέρμα. Το μόνο πρόβλημα ειναι η συννενόηση..άλλα΄ντάλον.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Χτες πέρασα απο τη Ραισα, Νικ.Ουρανού20 Dis9. Φοβερό μωρό και πολύ ευχάριστη. Ψηλή με τέλειο δέρμα. Το μόνο πρόβλημα ειναι η συννενόηση..άλλα΄ντάλον.

Καλό είναι να ανεβάσεις και μια κριτική πάντως...Θα πας στη καρτέλα του στούντιο και θα δεις,δεν είναι καθόλου δύσκολο

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
139
Πόντοι
1
Παιδια, ως νεοσύλλεκτος εχω μερικες ερωτησεις, ισως μπορειτε να με βοηθησετε. Επειδη βλεπω στις κριτικες που μιλανε για βολτες στις περιοχες, και μερικες φορες αναφερουν οτι μπηκαν σε 3-4 σπιτια για να βρουν κατι που τους αρεσει, ειναι ενταξει το να μπω σε σπιτια απλως για να δω τη κοπελα και να ξερω τι εχει καθε σπιτι? Νιωθω καπως περιεργα να πω "οχι" ας το πουμε, και δεν ξερω τη ρουτινα για το πως να φυγεις. Εχετε καμια συμβουλη?

Επισης ξερετε αν μπορώ να δω καπου σε καμια ιστοσελιδα τι κοπελες και τι προγραμμα εχει καθε σπιτι? Ξερω μια ιστοσελιδα, αλλα εχει μονο 4-5 στουντιο, πρεπει να ειναι αυτα μονο που ειναι με 40ε το απλο. Για τα αλλα σπιτια δεν υπαρχει τροπος πληροφορησης?

(το ξαναρωτησα αυτο πριν λιγο, αλλα το αλλο thread ηταν θαμενο και ξεχασμενο, δεν θα το δει κανεις μαλλον. Συγγνωμη αν εχω λαθος thread, δεν ξερω αν θα επρεπε να κανω καινουριο, και νομιζω δεν μπορω ετσι κι αλλιως γιατι σημερα εγγραφτηκα)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Παιδια, ως νεοσύλλεκτος εχω μερικες ερωτησεις, ισως μπορειτε να με βοηθησετε. Επειδη βλεπω στις κριτικες που μιλανε για βολτες στις περιοχες, και μερικες φορες αναφερουν οτι μπηκαν σε 3-4 σπιτια για να βρουν κατι που τους αρεσει, ειναι ενταξει το να μπω σε σπιτια απλως για να δω τη κοπελα και να ξερω τι εχει καθε σπιτι? Νιωθω καπως περιεργα να πω "οχι" ας το πουμε, και δεν ξερω τη ρουτινα για το πως να φυγεις. Εχετε καμια συμβουλη?

Επισης ξερετε αν μπορώ να δω καπου σε καμια ιστοσελιδα τι κοπελες και τι προγραμμα εχει καθε σπιτι? Ξερω μια ιστοσελιδα, αλλα εχει μονο 4-5 στουντιο, πρεπει να ειναι αυτα μονο που ειναι με 40ε το απλο. Για τα αλλα σπιτια δεν υπαρχει τροπος πληροφορησης?

(το ξαναρωτησα αυτο πριν λιγο, αλλα το αλλο thread ηταν θαμενο και ξεχασμενο, δεν θα το δει κανεις μαλλον. Συγγνωμη αν εχω λαθος thread, δεν ξερω αν θα επρεπε να κανω καινουριο, και νομιζω δεν μπορω ετσι κι αλλιως γιατι σημερα εγγραφτηκα)

Μόνο το σάιτ αυτό υπάρχει που λες.Για τα υπόλοιπα τσάρκα.Και γω από τα νέα σε ηλικία μέλη είμαι σαν εσένα,αυτό το κόλλημα το χα στην αρχή αλλά μου πέρασε.Πηγαινε και αν δεν σου αρέσει μη μασάς,γυρνα τα όλα και μπες όπου σ αρέσει.Αν θες περεταιρω πληροφορίες στείλε μου πμ

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
ξεκινησε να δουλευει και το καινουριο σπιτακι επι της τσουκαλα. μονο πρωινη βαρδια γεια ξεκινημα.δουλευε μια σοφια ξανθια με ωραιο σωμα αρκετα ψηλη.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
ξεκινησε να δουλευει και το καινουριο σπιτακι επι της τσουκαλα. μονο πρωινη βαρδια γεια ξεκινημα.δουλευε μια σοφια ξανθια με ωραιο σωμα αρκετα ψηλη.
μηπως ειναι αυτη που δουλευε στο Φριξ 14 και παλιοτερα στο τσιρκο??

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
δεν μπορω να πω κατι στα σιγουρα εμενα  γεια καινουρεια μου φανηκε.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
μιλφιζει αλλα με καλο σωμα.θα την δοκιμαζα αλλα ηθελα να παω ντομινικ.τελικα τον ηπια γειατι η ντομινικ δεν ηρθε.τουλαχιστον μεχρι τις 8 και 30 που ημουν στην πιατσα.πηγα διπλα γεια τζενη και εκεινο κλειστο.ολες εχθες βρηκαν να κανουν ρεπο. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom