Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πολύ γυφτο-κάτι παίζει....
στο μυλο μας αν ξερεις γυφτικα θα τρως πολυ μουνι σε εξτραδακια τζαμπαΠολύ γυφτο-κάτι παίζει....
-Νικ.Ουρανού 1.η μιλφ Αναστασία
οχι βρε διπλα στην παλια ''εκκλησια'' που την φορτωσαν και την πηρανΠοιο σπιτακι ειναι αυτο??? las vegas 3??
οχι βρε διπλα στην παλια ''εκκλησια'' που την φορτωσαν και την πηραν
ρε φιλε δεν ξερω αν δουλευει εκει την ειχα δει και εγω στο λας ....απλα εγραψα ποιο ειναι το νικ. ουρ. 1προχθες δουλευε στο τερμα της οδου σε ενα las vegas 3,τωρα στο lux,σε ποσα ακομη δουλευει..
τωρα live Μινωταυρου 16( venus angels)!προχθες δουλευε στο τερμα της οδου σε ενα las vegas 3,τωρα στο lux,σε ποσα ακομη δουλευει..
τωρα live Μινωταυρου 16( venus angels)!![]()
τωρα εχει μαυρο μαλλι και παντα εβγαινε γυμνοστηθη(αυτη η Αναστασια η πορνοσταρ δεν ειναι?? μια ξανθια πρεπει να ειναι ρωσο-ουκρανιδα με λιγο μακρια μαλια και βγαινει στο σαλονακι γυμνοστηθη,αυτη ειναι???
Τελικά μάλλον επιβεβαιώθηκα ότι η Έλενα στο Φρίξου 14β ήταν άντρας, το είδες και μόνος σου.Γράψανε κριτική 3 μέλη που την πήραν,τα 2 μέλη θελουν να θεωρούνται αξιόπιστοι!!!
Ειναι δυνατόν να εισαι μέλος σ'αυτο το σαιτ με τόσα χιλιόμετρα και να μην μπορεις να ξεχωρίσεις εναν πρώην άντρα με 12 κλουβες περιστέρια ???
Εγω θα πω οτι απλα είστε άσχετοι εσεις οι δυο,παντε για κυνήγι ποκεμον καλυτερα!!!
μετα απο τσαρκα με αζα και μπουξο το επιβεβαιωνω και εγω...Τελικά μάλλον επιβεβαιώθηκα ότι η Έλενα στο Φρίξου 14β ήταν άντρας, το είδες και μόνος σου.
Η Λιλη φιλε δεν εχει σταθερη αποδοση ...Κλαους .... ασε που οσο την γνωριζεις πεφτει η αποδοση της ...μαλλον νοιωθει οτι σε σιγουρεψε και στο τελος σε χανει ...καλο κορμι ομως για τα γουστα μου . Α τετοια περιπτωση και η Μιραυστερα απο βραδινη τσαρκα και στο τελειωμα να βρεχει(παλι καλα που προλαβαμε)εχω σημειωσει 3-4 κοριτσακια που αξιζαν την κατεθεση...
καρολινα στη φριξου,το τελευταιο δεξια!!
μαρια μολδαβη στα σπιτακια τα ξυλινα, στο las vegas!!
τονια απο τις βιλες..δειχνει πολυ μαγκακι και μεσα οπως ειπε και ο αζα μετα απο δοκιμη ειναι καλη!!
απο εμφανιση αλλα οχι κατι ιδιαιτερο μεσα σημειωσα και την λιλη στο las vegas στην οποια και περασα με απλα καλες εντυπωσεις.αλλα οχι κατι που θα θυμαμαι...!!!
η μιρελα(φριξου 13) τελευταια εχει γινει πυραυλος το μωρο μου και σκεφτομαι να την καρφωνω ορθια στο τοιχο!!
επισης και τελος νικηφορου ουρανου ειναι η σαντρα το ρουμανακι με το τρελο πατουρι που ζηταει μπατσακια!!
Φίλε δεν πιστεύω να εννοείς την Ειρήνη που είχε αφήσει ιστορία σε μικρό και αγαπημένο strip club της πόλης?Εχω χάσει τα ίχνη της και θεωρώ οτι το κατείχε το άθλημα....προχθεσινή μεσημεριανή βόλτα....
Λας βέγκας στο πρώτο η ΜΑΡΊΝΑ h gilf..![]()
![]()
.ωραία βυζιά πάντως
...διαφήμιζε το ρώσσικο σπέσιαλ τσιμπουκάκι της...
![]()
![]()
.
Δευτερο ηταν κλειστό....τρίτο...μια αδύνατη κοπέλιτσα....Αλεξάντρα..... :'(
πετρου ερημιτη 1 η Λουίζα πρέπει να ηταν....
πετρου ερημίτη2....μου λέει η γνωστη τσατσά εχω την τζουλιάνα....σκεπτόμενος εγω οτι θα ειναι η τζοάνα της περασμένης βδομάδας ετοιμάζομαι να μπώ..τσουπ την βλέπω και την εκανα....δεν ηταν άσχημη η κοπέλα,αλλα αλλη εψαχνα....
εκανε και κατι εξτρα χυσίματα...παντού.....
κεφαλληνίας ήταν η καύλα Νεφέλη...Αφροδίτη...μπαζάκι είναι.
.. αλλά καυλιάρικο .....
Κοροβάγκου είδα την Σόνια την μικρούλα...νταρντανούλα αλλα ομορφούλα...και μέσα ειναι σχετικά καλή....
Κοροβάγκου 7 ήταν η ελληνίδα Τόνια....(όσοι γυρνατε στριπτιζάδικα μου θυμισε μια κοπέλα που δούλευε σε ενα στριπ κλαμπ ....και στον έπαιζε στο πριβέ...δεν είμαι βέβαιος αν ειναι αυτη ....αλλά ξέρω 2 τουλάχιστον περιπτώσεις που περάσαν απο κοροβάγκου και δουλεψαν και στο ιδιο στριπτιζαδικο....
(ολα αυτά εγκυκλοπαιδικά και χωρίς να θιγουμε ανθρώπους και καταστάσεις.....πάντως το στιλ της,η μαγκιά της,το ευχαριστο προσωπο της και η ευχαριστη διάθεση της μου θύμισαν μια συγκεκριμένη περιπτωση που δούλευε εκει πριν 2 χρόνια ...το μικρό της βυζί...απλά λιγο ο κώλος της τόνιας μου φάνηκε πιο μέγαλος σε σχέση με την συγκεκριμένης κοπελιάς)
φιλε kassler αυτη η αλεξανδρα στο λας βεγκας τι λεει? ελληνιδα ειναι?