Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Βόλτα πριν λίγη ώρα αλλά χωρίς κατάθεση τελικά διότι Νατάσα και Σοφία ήταν σε πρόγραμμα, από τις υπόλοιπες που είδα δε με τράβηξε κάτι και με πιεζε και ο χρόνος

-Godiva. Νατάσα η αγαπημένη μας τσαρινα θα είναι και αύριο πάλι
-Red light. Η μιλφ Σοφία για την οποία τόσα καλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό
-Las Vegas 2.η γνωστή μιλφ Αλβανιδα Χριστίνα, πολύ μπλα μπλα στο σαλόνι
-Las Vegas 3.μικροσωμη γυφτορουμάνα Αλεξάνδρα η οποία μου κανε πολλά κόλπα στο σαλόνι, προς στιγμήν το σκέφτηκα κιόλας αλλά όταν πλησίασε αρκετά με χτύπησε μια απίστευτη μποχα ιδρωτίλας
-Ερημίτη 2.η Μίρα ωραία κοπέλα όμορφη και κορμάρα
-Μινωταύρου Venus. Η παλιά γνώριμη Σουζάνα πρώην Βανέσα, κάποτε ήταν δυνατή μέσα τώρα από εμφάνιση είναι μπάζο αλλά δίνει κώλο με 50
-Τριδυμα 1.Κάρλα μελαχρινή... 2.Κάρλα ξανθιά... 3.Χριστίνα μινιον
-Φριξου 14.Αννα ρουμανα μιλφ μέτρια πράγματα μέσα
-Φριξου 14β.Αφροδίτη μελαχρινή νταρντανούλα
-Φριξου 13α.η Τάνια η ισπανιδα
-Φριξου 15.η Μόνικα η μεξικάνα
-Νικ.Ουρανού 1.η μιλφ Αναστασία

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
προχθες δουλευε στο τερμα της οδου σε ενα las vegas 3,τωρα στο lux,σε ποσα ακομη δουλευει..
ρε φιλε δεν ξερω αν δουλευει εκει την ειχα δει και εγω στο λας ....απλα εγραψα ποιο ειναι το νικ. ουρ. 1

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
τωρα live Μινωταυρου 16( venus angels)! :grin:

αυτη η Αναστασια η πορνοσταρ δεν ειναι?? μια ξανθια πρεπει να ειναι ρωσο-ουκρανιδα με λιγο μακρια μαλια και βγαινει στο σαλονακι γυμνοστηθη,αυτη ειναι???

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.453
Πόντοι
16.746
αυτη η Αναστασια η πορνοσταρ δεν ειναι?? μια ξανθια πρεπει να ειναι ρωσο-ουκρανιδα με λιγο μακρια μαλια και βγαινει στο σαλονακι γυμνοστηθη,αυτη ειναι???
τωρα εχει μαυρο μαλλι και παντα εβγαινε γυμνοστηθη( :tits2:).

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.453
Πόντοι
16.746
Τωρα live Πετρου Ερημιτη 3 : Καρινα. Απο ουκρανια το μωρο. Ψηλο μελαχροινο το μωρο με μαυρισμενη επιδερμιδα( :kissass2:) . Δεν το χει καθολου στο σαλοναρισμα η αγγουροβα μου και ετσι δεν μπηκα. :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.453
Πόντοι
16.746
Η Τονια απο το red light.Μας ζητησε να τσαρκαρει μια μερα μαζι μας! :kneel: :kneel: :kneel: ελεγε " θελω να φορεσω περουκα και να κανω Μπουρδελοτσαρκα !" Οπας λεω κατευθειαν εγω ...ειμαι ο καταλληλος!  :grin:
Πεταγεται ο μλκ ο αζα και λεει " θα φορεσει κι αυτος περουκα οταν θα ρθεις". :2funny: :2funny: Μα τι μλκ εισαι ρε! :rockon:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Γράψανε κριτική 3 μέλη που την πήραν,τα 2 μέλη θελουν να θεωρούνται αξιόπιστοι!!!
Ειναι δυνατόν να εισαι μέλος σ'αυτο το σαιτ με τόσα χιλιόμετρα και να μην μπορεις να ξεχωρίσεις εναν πρώην άντρα με 12 κλουβες περιστέρια ???
Εγω θα πω οτι απλα είστε άσχετοι εσεις οι δυο,παντε για κυνήγι ποκεμον καλυτερα!!!
Τελικά μάλλον επιβεβαιώθηκα ότι η Έλενα στο Φρίξου 14β ήταν άντρας, το είδες και μόνος σου.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Τελικά μάλλον επιβεβαιώθηκα ότι η Έλενα στο Φρίξου 14β ήταν άντρας, το είδες και μόνος σου.
μετα απο τσαρκα με αζα και μπουξο το επιβεβαιωνω και εγω...
αφου περναει απο διπλα και μου λεει 'γεια' και μου ρθε να της αρχισω τραγουδια του καρρα!!βαρια φωνη και φατσα χαλογουιν!!
βραζιλιανα απο τα lidl!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
υστερα απο βραδινη τσαρκα και στο τελειωμα να βρεχει(παλι καλα που προλαβαμε)εχω σημειωσει 3-4 κοριτσακια που αξιζαν την κατεθεση...
καρολινα στη φριξου,το τελευταιο δεξια!!
μαρια μολδαβη στα σπιτακια τα ξυλινα, στο las vegas!!
τονια απο τις βιλες..δειχνει πολυ μαγκακι και μεσα οπως ειπε και ο αζα μετα απο δοκιμη ειναι καλη!!
απο εμφανιση αλλα οχι κατι ιδιαιτερο μεσα σημειωσα και την λιλη στο las vegas στην οποια και περασα με απλα καλες εντυπωσεις.αλλα οχι κατι που θα θυμαμαι...!!!
η μιρελα(φριξου 13) τελευταια εχει γινει πυραυλος το μωρο μου και σκεφτομαι να την καρφωνω ορθια στο τοιχο!!
επισης και τελος νικηφορου ουρανου ειναι η σαντρα το ρουμανακι με το τρελο πατουρι που ζηταει μπατσακια!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
υστερα απο βραδινη τσαρκα και στο τελειωμα να βρεχει(παλι καλα που προλαβαμε)εχω σημειωσει 3-4 κοριτσακια που αξιζαν την κατεθεση...
καρολινα στη φριξου,το τελευταιο δεξια!!
μαρια μολδαβη στα σπιτακια τα ξυλινα, στο las vegas!!
τονια απο τις βιλες..δειχνει πολυ μαγκακι και μεσα οπως ειπε και ο αζα μετα απο δοκιμη ειναι καλη!!
απο εμφανιση αλλα οχι κατι ιδιαιτερο μεσα σημειωσα και την λιλη στο las vegas στην οποια και περασα με απλα καλες εντυπωσεις.αλλα οχι κατι που θα θυμαμαι...!!!
η μιρελα(φριξου 13) τελευταια εχει γινει πυραυλος το μωρο μου και σκεφτομαι να την καρφωνω ορθια στο τοιχο!!
επισης και τελος νικηφορου ουρανου ειναι η σαντρα το ρουμανακι με το τρελο πατουρι που ζηταει μπατσακια!!
Η Λιλη φιλε δεν εχει σταθερη αποδοση ...Κλαους .... ασε που οσο την γνωριζεις πεφτει η αποδοση της ...μαλλον νοιωθει οτι σε σιγουρεψε και στο τελος σε χανει ...καλο κορμι ομως για τα γουστα μου . Α τετοια περιπτωση και η Μιρα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
προχθεσινή μεσημεριανή βόλτα.... :huh:
Λας βέγκας στο πρώτο η ΜΑΡΊΝΑ h gilf.. :rolleyes: :rolleyes: :jerking:.ωραία βυζιά πάντως :cheesy:...διαφήμιζε το ρώσσικο σπέσιαλ τσιμπουκάκι της... :jerking: :jerking: :jerking:.
Δευτερο ηταν κλειστό....τρίτο...μια αδύνατη κοπέλιτσα....Αλεξάντρα..... :'(
πετρου ερημιτη 1 η Λουίζα πρέπει να ηταν.... :)
πετρου ερημίτη2....μου λέει η γνωστη τσατσά εχω  την τζουλιάνα.. :huh:..σκεπτόμενος εγω οτι θα ειναι η τζοάνα της περασμένης βδομάδας ετοιμάζομαι να μπώ..τσουπ την βλέπω και την εκανα....δεν ηταν άσχημη η κοπέλα,αλλα αλλη εψαχνα....
εκανε και κατι εξτρα χυσίματα...παντού.....

κεφαλληνίας ήταν η καύλα Νεφέλη...Αφροδίτη. :)..μπαζάκι είναι. :rolleyes:.. αλλά καυλιάρικο ..... :fuck1:
Κοροβάγκου είδα την Σόνια την μικρούλα...νταρντανούλα αλλα ομορφούλα...και μέσα ειναι σχετικά καλή.... :fuck1:
Κοροβάγκου 7 ήταν η ελληνίδα Τόνια... :).(όσοι γυρνατε στριπτιζάδικα μου θυμισε μια κοπέλα που δούλευε σε ενα στριπ κλαμπ ....και στον έπαιζε στο πριβέ...δεν είμαι βέβαιος αν ειναι αυτη ....αλλά ξέρω 2 τουλάχιστον περιπτώσεις που περάσαν απο κοροβάγκου και δουλεψαν και στο ιδιο στριπτιζαδικο....
(ολα αυτά εγκυκλοπαιδικά και χωρίς να θιγουμε ανθρώπους και καταστάσεις.....πάντως το στιλ της,η μαγκιά της,το ευχαριστο προσωπο της και η ευχαριστη διάθεση της μου θύμισαν μια συγκεκριμένη περιπτωση που δούλευε εκει πριν 2 χρόνια ...το μικρό της βυζί...απλά λιγο ο κώλος της τόνιας μου φάνηκε πιο μέγαλος σε σχέση με την συγκεκριμένης κοπελιάς)
Νικ.Ουρανού 1Α η Αναστασία η μιλφ..... :tits:
Νικ Ουρανου 20 η τζέσικα η μικρουλα ....η λεπτούλα :knockinb:
Νικ Ουρανου 22 η ομορφούλα Άννα ...η οποία δεν μου κάνει κλικ για να μπώ...
Νικ Ουρανού26 πρεπει να ηταν η Ειρήνη....
Νικ.Ουρανού 28 η Σάντρα...πολύ ωραίο κοντόπουτανο με ωραίο πισω συστημα...αλλά δεν ξέρω με χαλάει το ολο στιλακι της...θεωρώ οτι δεν κάνει....ισως για μια φορά μόνο......απλά κατι μου λέει μή...(νομιζω δεν πρέπει να εχει και τις καλυτερες κριτικές...) :fuck1: :kissass:
Νικ Ουρανού 8 Η Μερτσυ απο λας βέγκας και βαρδάρη...
Φρίξου 13 Α η Τάνια
Φρίξου 14 Α η Αννα η παλία οικοδέσποινα...
Φριξου 14 Β η Αφροδίτη απο τα βιλλα...μεταγραφή...προσωπικά μου αρέσει αλλα μέσα δεν κάνει παπάδες....ουτε τσιμπούκι ..ουτε στο γαμήσι δεν λέει πολλά....
Φριξου 15 Α η έφη...

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
85
Πόντοι
16
προχθεσινή μεσημεριανή βόλτα.... :huh:
Λας βέγκας στο πρώτο η ΜΑΡΊΝΑ h gilf.. :rolleyes: :rolleyes: :jerking:.ωραία βυζιά πάντως :cheesy:...διαφήμιζε το ρώσσικο σπέσιαλ τσιμπουκάκι της... :jerking: :jerking: :jerking:.
Δευτερο ηταν κλειστό....τρίτο...μια αδύνατη κοπέλιτσα....Αλεξάντρα..... :'(
πετρου ερημιτη 1 η Λουίζα πρέπει να ηταν.... :)
πετρου ερημίτη2....μου λέει η γνωστη τσατσά εχω  την τζουλιάνα.. :huh:..σκεπτόμενος εγω οτι θα ειναι η τζοάνα της περασμένης βδομάδας ετοιμάζομαι να μπώ..τσουπ την βλέπω και την εκανα....δεν ηταν άσχημη η κοπέλα,αλλα αλλη εψαχνα....
εκανε και κατι εξτρα χυσίματα...παντού.....

κεφαλληνίας ήταν η καύλα Νεφέλη...Αφροδίτη. :)..μπαζάκι είναι. :rolleyes:.. αλλά καυλιάρικο ..... :fuck1:
Κοροβάγκου είδα την Σόνια την μικρούλα...νταρντανούλα αλλα ομορφούλα...και μέσα ειναι σχετικά καλή.... :fuck1:
Κοροβάγκου 7 ήταν η ελληνίδα Τόνια... :).(όσοι γυρνατε στριπτιζάδικα μου θυμισε μια κοπέλα που δούλευε σε ενα στριπ κλαμπ ....και στον έπαιζε στο πριβέ...δεν είμαι βέβαιος αν ειναι αυτη ....αλλά ξέρω 2 τουλάχιστον περιπτώσεις που περάσαν απο κοροβάγκου και δουλεψαν και στο ιδιο στριπτιζαδικο....
(ολα αυτά εγκυκλοπαιδικά και χωρίς να θιγουμε ανθρώπους και καταστάσεις.....πάντως το στιλ της,η μαγκιά της,το ευχαριστο προσωπο της και η ευχαριστη διάθεση της μου θύμισαν μια συγκεκριμένη περιπτωση που δούλευε εκει πριν 2 χρόνια ...το μικρό της βυζί...απλά λιγο ο κώλος της τόνιας μου φάνηκε πιο μέγαλος σε σχέση με την συγκεκριμένης κοπελιάς)
Φίλε δεν πιστεύω να εννοείς την Ειρήνη που είχε αφήσει ιστορία σε μικρό και αγαπημένο strip club της πόλης?Εχω χάσει τα ίχνη της και θεωρώ οτι το κατείχε το άθλημα....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
φιλε kassler αυτη η αλεξανδρα στο λας βεγκας τι λεει? ελληνιδα ειναι?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195

Stories

Νέο!