Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
η φλωρητα πρωι ή βραδυ δουλευει;
την πετυχε κανεις;;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Η φλωριτα βαριεται που ζει, σα να εχει παθει εγκεφαλικη παραλυση ειναι κ εσυ θες και κινητο να σε δωσει?? δεν ειμαστε καλα!! Αχαχαχα!!!!

:2funny:

Μπορει να θελει κατι να ρωτησει ο τυπος για το σχολειο ρεσυ...να τρεχει στα μπουρδελα.??  :2funny:

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Και μιας και μιλατε για Φλωριτα, ειπα κι εγω χθες (αφου απουσιαζαν τα στανταρακια οπως Εφη, Τσαρινα) να κανω ενα κασκαντεριλικι, που δεν το συνηθιζω. ΤΙ ΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Κομοδινο του ικεα περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σου μιλησει. Πανω στο τελειωμα αρχισε να βογκαει (δηθεν πονουσε) και σηκωθηκε κι εφυγε. Ευτυχως προλαβα και αδειασα. Τερμα τα κασκαντεριλικια. Απο δω και περα μονο στανταρακια ή οπως ειπε ενας φιλος με τοσα φθηνα αεροπορικα καλυτερα πορνοεκδρομη στα fkk της γερμανιας.

Υγ. Η τσατσογρια ηθελε να κρατησει και πεντε ευρω για την παρτη της. :jerking: :jerking: :jerking:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.293
Πόντοι
6.835
η φλωρητα πρωι ή βραδυ δουλευει;
την πετυχε κανεις;;;
Φιλε πιο πανω εγραψα οτι ειναι στο Α. γεωργιου 19, δεν πηγα ο ιδιος απλα διαβασα την αναφορα του τιτανα Μπουχου στην προηγουμενη σελιδα.

Επισκέπτης
Η φλωριτα βαριεται που ζει, σα να εχει παθει εγκεφαλικη παραλυση ειναι κ εσυ θες και κινητο να σε δωσει?? δεν ειμαστε καλα!! Αχαχαχα!!!!
Ρε την φλωριτα, πτωμα ξεπτωμα ολοι για αυτην μιλατε εδω μεσα.  ;) και το εντυπωσιακο ειναι οτι εχει αρκετο καιρο στην πολη δλδ πανω απο δυο χρονια, αν δεν κανω λαθος δουλευε και στα μαγαζια κοντα στο σιτι γκειτ καν χρονο πριν κλεισουν. Οποτε εχει πελατες η κοπελιτσα η πτωμα οπως την αποκαλειται  :grin:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παιδια η Τσαρινα δουλεύει τωρα, εφυγε? θα επιστρεψει? Τι παιζει, γνωριζει κανεις??

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος παίχτης που δουλεύει η θεία Σύλβια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
γαμησα την Εμμα χθες τη νυχτα...για να πω την αληθεια απο τοτε που επεστρεψε δε με τραβουσε και τοσο πολυ να παω αλλα καποτε θα πηγαινα.
Ενταξει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα γνωστα της Εμμας,δηλαδη με το μπλα μπλα σε χαλαρωνει τοσο που ξεχνας οτι εισαι σε μπουρδελο και πρεπει να γαμησεις αλλα και αυτο απο ενα σημειο και μετα γινεται κουραστικο.

Τελειωσα και στο στομα της και απο'οτι καταλαβα μαλλον τα καταπιε γιατι συνεχισε να μου μιλαει κανονικα  :wanker:

Εμμα ειναι αυτη,στανταρακι ειναι αυτη αλλα ο παλιος μου ενθουσιασμος για αυτην μαλλον εχει ξεφουσκωσει πολυ θα ελεγα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
γαμησα την Εμμα χθες τη νυχτα...για να πω την αληθεια απο τοτε που επεστρεψε δε με τραβουσε και τοσο πολυ να παω αλλα καποτε θα πηγαινα.
Ενταξει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα γνωστα της Εμμας,δηλαδη με το μπλα μπλα σε χαλαρωνει τοσο που ξεχνας οτι εισαι σε μπουρδελο και πρεπει να γαμησεις αλλα και αυτο απο ενα σημειο και μετα γινεται κουραστικο.

Τελειωσα και στο στομα της και απο'οτι καταλαβα μαλλον τα καταπιε γιατι συνεχισε να μου μιλαει κανονικα  :wanker:

Εμμα ειναι αυτη,στανταρακι ειναι αυτη αλλα ο παλιος μου ενθουσιασμος για αυτην μαλλον εχει ξεφουσκωσει πολυ θα ελεγα

Και εμενα εχει ξεφουσκωσει προπολου ο ''ποθος'' μου για την Εμμα, αλλα τον αλλον μηνα σκεφτομαι να παω να της δωσω μια δοση... :pipa1:  :grin: :grin:

Δες της ειπες ρεσυ να αλαξει να βαλει κανα ποιο σεξυ συνολακι.???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Και εμενα εχει ξεφουσκωσει προπολου ο ''ποθος'' μου για την Εμμα, αλλα τον αλλον μηνα σκεφτομαι να παω να της δωσω μια δοση... :pipa1:  :grin: :grin:

Δες της ειπες ρεσυ να αλαξει να βαλει κανα ποιο σεξυ συνολακι.???
ετσι ακριβως κλεινω την κριτικη μου...δε την ποθω οπως παλια δυστυχως
ε τι συνολακι μαυρα φορουσε και στοκινκς...μου φαινεται οτι το σουτιεν ηταν κορσες ολο μαζι

αμα δε γυρισει η Τσαρινα θα πεσει πολυ κλαμα  :( :(

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ετσι ακριβως κλεινω την κριτικη μου...δε την ποθω οπως παλια δυστυχως
ε τι συνολακι μαυρα φορουσε και στοκινκς...μου φαινεται οτι το σουτιεν ηταν κορσες ολο μαζι

αμα δε γυρισει η Τσαρινα θα πεσει πολυ κλαμα  :( :(

Να κατεβουμε σε πορεια διαμαρτυριας να γυρισει η Τσαρινα !! αχαχχα!!!!

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515

Πες της "για την υγεία σου το κάνω, για να μη σε πιάσει κατάθλιψη"  :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.802
Πόντοι
32.165
Παιδες την βοηθεια σας. Βρισκομαι αθηνα και δεν εχω ιδεα που να παω. Ψαχνω κατι σε αφρουλα, βικτωρια, σαρα που ειναι τα στανταρακια μου. Αν εχει κανεις καμμια εμπειρια ας μου στειλει πμ παρακαλω!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Παιδες την βοηθεια σας. Βρισκομαι αθηνα και δεν εχω ιδεα που να παω. Ψαχνω κατι σε αφρουλα, βικτωρια, σαρα που ειναι τα στανταρακια μου. Αν εχει κανεις καμμια εμπειρια ας μου στειλει πμ παρακαλω!!

Ανεβα βρηλησου, εχει καμια 10αρια στουντιακια που μπορεις να τα περπατησεις με τα ποδια, επισης Κασανδρας και στην καθετο απο αυτη την Κωνσταντινουπωλεως ειναι μαζεμενα για να δεις τι θελεις, ολα τα αλλα ειναι διασπαρτα και θελεις αμαξι...
Η γνωμη μου ειναι πανε και μια βολτα και απο φιλης, απο εμφανηση και με 20€ θα βρεις χρυσο...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.802
Πόντοι
32.165
Ανεβα βρηλησου, εχει καμια 10αρια στουντιακια που μπορεις να τα περπατησεις με τα ποδια, επισης Κασανδρας και στην καθετο απο αυτη την Κωνσταντινουπωλεως ειναι μαζεμενα για να δεις τι θελεις, ολα τα αλλα ειναι διασπαρτα και θελεις αμαξι...
Η γνωμη μου ειναι πανε και μια βολτα και απο φιλης, απο εμφανηση και με 20€ θα βρεις χρυσο...
εκανα μια μινι ερευνα και για βριλησσου θα οδευσω. μια πενυ και μια φαιη λενε ειναι τοπ. αλλα δεν εχω ιδεα τι ωρες δουλευουν κτλπ... θα παω στην τυχη και οτι γινει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
εκανα μια μινι ερευνα και για βριλησσου θα οδευσω. μια πενυ και μια φαιη λενε ειναι τοπ. αλλα δεν εχω ιδεα τι ωρες δουλευουν κτλπ... θα παω στην τυχη και οτι γινει.

Αν ειναι η γνωστη Πενυ, (...πενυ παντα καυλωμενη  ;)) που δουλευε και παλαιοτερα, ειναι απο τις τοπ...μουναρα.!! ψυχαρα, την ειχα παρει μια φορα, μπες με κλειστα ματια. Εγραφε και παλια στο φορουμ.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.802
Πόντοι
32.165
Αν ειναι η γνωστη Πενυ, (...πενυ παντα καυλωμενη  ;)) που δουλευε και παλαιοτερα, ειναι απο τις τοπ...μουναρα.!! ψυχαρα, την ειχα παρει μια φορα, μπες με κλειστα ματια. Εγραφε και παλια στο φορουμ.
μαλλον αυτη θα ειναι :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom