You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.905
- Πόντοι
- 12.815
Η φλωριτα βαριεται που ζει, σα να εχει παθει εγκεφαλικη παραλυση ειναι κ εσυ θες και κινητο να σε δωσει?? δεν ειμαστε καλα!! Αχαχαχα!!!!

Μπορει να θελει κατι να ρωτησει ο τυπος για το σχολειο ρεσυ...να τρεχει στα μπουρδελα.??

juvesalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Και μιας και μιλατε για Φλωριτα, ειπα κι εγω χθες (αφου απουσιαζαν τα στανταρακια οπως Εφη, Τσαρινα) να κανω ενα κασκαντεριλικι, που δεν το συνηθιζω. ΤΙ ΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Κομοδινο του ικεα περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σου μιλησει. Πανω στο τελειωμα αρχισε να βογκαει (δηθεν πονουσε) και σηκωθηκε κι εφυγε. Ευτυχως προλαβα και αδειασα. Τερμα τα κασκαντεριλικια. Απο δω και περα μονο στανταρακια ή οπως ειπε ενας φιλος με τοσα φθηνα αεροπορικα καλυτερα πορνοεκδρομη στα fkk της γερμανιας.
Υγ. Η τσατσογρια ηθελε να κρατησει και πεντε ευρω για την παρτη της.

Υγ. Η τσατσογρια ηθελε να κρατησει και πεντε ευρω για την παρτη της.

thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 6.835
Φιλε πιο πανω εγραψα οτι ειναι στο Α. γεωργιου 19, δεν πηγα ο ιδιος απλα διαβασα την αναφορα του τιτανα Μπουχου στην προηγουμενη σελιδα.η φλωρητα πρωι ή βραδυ δουλευει;
την πετυχε κανεις;;;
Επισκέπτης
Τι εγινε με την εφη παλιΚαι μιας και μιλατε για Φλωριτα, ειπα κι εγω χθες (αφου απουσιαζαν τα στανταρακια οπως Εφη, Τσαρινα)
Επισκέπτης
Ρε την φλωριτα, πτωμα ξεπτωμα ολοι για αυτην μιλατε εδω μεσα. ;) και το εντυπωσιακο ειναι οτι εχει αρκετο καιρο στην πολη δλδ πανω απο δυο χρονια, αν δεν κανω λαθος δουλευε και στα μαγαζια κοντα στο σιτι γκειτ καν χρονο πριν κλεισουν. Οποτε εχει πελατες η κοπελιτσα η πτωμα οπως την αποκαλειταιΗ φλωριτα βαριεται που ζει, σα να εχει παθει εγκεφαλικη παραλυση ειναι κ εσυ θες και κινητο να σε δωσει?? δεν ειμαστε καλα!! Αχαχαχα!!!!
juvesalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Η Εφη οπως ειπε η τσατσα ηταν απλως αδιαθετη (περιοδο μαλλον)Τι εγινε με την εφη παλι![]()
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Ρε παιδια η Τσαρινα δουλεύει τωρα, εφυγε? θα επιστρεψει? Τι παιζει, γνωριζει κανεις??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
γαμησα την Εμμα χθες τη νυχτα...για να πω την αληθεια απο τοτε που επεστρεψε δε με τραβουσε και τοσο πολυ να παω αλλα καποτε θα πηγαινα.
Ενταξει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα γνωστα της Εμμας,δηλαδη με το μπλα μπλα σε χαλαρωνει τοσο που ξεχνας οτι εισαι σε μπουρδελο και πρεπει να γαμησεις αλλα και αυτο απο ενα σημειο και μετα γινεται κουραστικο.
Τελειωσα και στο στομα της και απο'οτι καταλαβα μαλλον τα καταπιε γιατι συνεχισε να μου μιλαει κανονικα
Εμμα ειναι αυτη,στανταρακι ειναι αυτη αλλα ο παλιος μου ενθουσιασμος για αυτην μαλλον εχει ξεφουσκωσει πολυ θα ελεγα
Ενταξει τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο απο τα γνωστα της Εμμας,δηλαδη με το μπλα μπλα σε χαλαρωνει τοσο που ξεχνας οτι εισαι σε μπουρδελο και πρεπει να γαμησεις αλλα και αυτο απο ενα σημειο και μετα γινεται κουραστικο.
Τελειωσα και στο στομα της και απο'οτι καταλαβα μαλλον τα καταπιε γιατι συνεχισε να μου μιλαει κανονικα

Εμμα ειναι αυτη,στανταρακι ειναι αυτη αλλα ο παλιος μου ενθουσιασμος για αυτην μαλλον εχει ξεφουσκωσει πολυ θα ελεγα
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.905
- Πόντοι
- 12.815
γαμησα την Εμμα χθες τη νυχτα...για να πω την αληθεια απο τοτε που επεστρεψε δε με τραβουσε και τοσο πολυ να παω αλλα καποτε θα πηγαινα.
Και εμενα εχει ξεφουσκωσει προπολου ο ''ποθος'' μου για την Εμμα, αλλα τον αλλον μηνα σκεφτομαι να παω να της δωσω μια δοση...

Δες της ειπες ρεσυ να αλαξει να βαλει κανα ποιο σεξυ συνολακι.???
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
ετσι ακριβως κλεινω την κριτικη μου...δε την ποθω οπως παλια δυστυχωςΚαι εμενα εχει ξεφουσκωσει προπολου ο ''ποθος'' μου για την Εμμα, αλλα τον αλλον μηνα σκεφτομαι να παω να της δωσω μια δοση...![]()
![]()
Δες της ειπες ρεσυ να αλαξει να βαλει κανα ποιο σεξυ συνολακι.???
ε τι συνολακι μαυρα φορουσε και στοκινκς...μου φαινεται οτι το σουτιεν ηταν κορσες ολο μαζι
αμα δε γυρισει η Τσαρινα θα πεσει πολυ κλαμα
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ετσι ακριβως κλεινω την κριτικη μου...δε την ποθω οπως παλια δυστυχως
ε τι συνολακι μαυρα φορουσε και στοκινκς...μου φαινεται οτι το σουτιεν ηταν κορσες ολο μαζι
αμα δε γυρισει η Τσαρινα θα πεσει πολυ κλαμα![]()
![]()
Να κατεβουμε σε πορεια διαμαρτυριας να γυρισει η Τσαρινα !! αχαχχα!!!!
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
κανα νεο??Γνωρίζει κάποιος παίχτης που δουλεύει η θεία Σύλβια?
extramask
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 166
- Πόντοι
- 4.515
Και εμενα εχει ξεφουσκωσει προπολου ο ''ποθος'' μου για την Εμμα, αλλα τον αλλον μηνα σκεφτομαι να παω να της δωσω μια δοση...![]()
![]()
![]()
Πες της "για την υγεία σου το κάνω, για να μη σε πιάσει κατάθλιψη"
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
Παιδες την βοηθεια σας. Βρισκομαι αθηνα και δεν εχω ιδεα που να παω. Ψαχνω κατι σε αφρουλα, βικτωρια, σαρα που ειναι τα στανταρακια μου. Αν εχει κανεις καμμια εμπειρια ας μου στειλει πμ παρακαλω!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.905
- Πόντοι
- 12.815
Παιδες την βοηθεια σας. Βρισκομαι αθηνα και δεν εχω ιδεα που να παω. Ψαχνω κατι σε αφρουλα, βικτωρια, σαρα που ειναι τα στανταρακια μου. Αν εχει κανεις καμμια εμπειρια ας μου στειλει πμ παρακαλω!!
Ανεβα βρηλησου, εχει καμια 10αρια στουντιακια που μπορεις να τα περπατησεις με τα ποδια, επισης Κασανδρας και στην καθετο απο αυτη την Κωνσταντινουπωλεως ειναι μαζεμενα για να δεις τι θελεις, ολα τα αλλα ειναι διασπαρτα και θελεις αμαξι...
Η γνωμη μου ειναι πανε και μια βολτα και απο φιλης, απο εμφανηση και με 20€ θα βρεις χρυσο...
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
εκανα μια μινι ερευνα και για βριλησσου θα οδευσω. μια πενυ και μια φαιη λενε ειναι τοπ. αλλα δεν εχω ιδεα τι ωρες δουλευουν κτλπ... θα παω στην τυχη και οτι γινει.Ανεβα βρηλησου, εχει καμια 10αρια στουντιακια που μπορεις να τα περπατησεις με τα ποδια, επισης Κασανδρας και στην καθετο απο αυτη την Κωνσταντινουπωλεως ειναι μαζεμενα για να δεις τι θελεις, ολα τα αλλα ειναι διασπαρτα και θελεις αμαξι...
Η γνωμη μου ειναι πανε και μια βολτα και απο φιλης, απο εμφανηση και με 20€ θα βρεις χρυσο...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.905
- Πόντοι
- 12.815
εκανα μια μινι ερευνα και για βριλησσου θα οδευσω. μια πενυ και μια φαιη λενε ειναι τοπ. αλλα δεν εχω ιδεα τι ωρες δουλευουν κτλπ... θα παω στην τυχη και οτι γινει.
Αν ειναι η γνωστη Πενυ, (...πενυ παντα καυλωμενη ;)) που δουλευε και παλαιοτερα, ειναι απο τις τοπ...μουναρα.!! ψυχαρα, την ειχα παρει μια φορα, μπες με κλειστα ματια. Εγραφε και παλια στο φορουμ.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
μαλλον αυτη θα ειναιΑν ειναι η γνωστη Πενυ, (...πενυ παντα καυλωμενη ;)) που δουλευε και παλαιοτερα, ειναι απο τις τοπ...μουναρα.!! ψυχαρα, την ειχα παρει μια φορα, μπες με κλειστα ματια. Εγραφε και παλια στο φορουμ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις