papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 216
- Πόντοι
- 16
Της τέλιωσαν τα φράγκα φαίνεται και ξαναβγήκε στο κλαρί..Επανήλθε αυτή; Δεν είχε σταματήσει για ένα διάστημα;
Της τέλιωσαν τα φράγκα φαίνεται και ξαναβγήκε στο κλαρί..Επανήλθε αυτή; Δεν είχε σταματήσει για ένα διάστημα;
Της τέλιωσαν τα φράγκα φαίνεται και ξαναβγήκε στο κλαρί..
Ευκαιρία τότε να πάω να ξαναθυμηθούμε κάτι παλιά που αφήσαμε στη μέση πριν σταματήσω τα στούντιο... ;)Της τέλιωσαν τα φράγκα φαίνεται και ξαναβγήκε στο κλαρί..
οπαςΕυκαιρία τότε να πάω να ξαναθυμηθούμε κάτι παλιά που αφήσαμε στη μέση πριν σταματήσω τα στούντιο... ;)
Χαχαχα, όχι φίλε, απλά τότε έκανε καλό σεξάκι η άτιμη. Αυτή και η Κάντυ ήταν ο μόνος λόγος να περάσω τότε βόλτα από τις βίλες.οπας![]()
![]()
Μυριζομαι λοβε!!!!
ακομα κλαιω για καντυ που εξαφανιστικεΧαχαχα, όχι φίλε, απλά τότε έκανε καλό σεξάκι η άτιμη. Αυτή και η Κάντυ ήταν ο μόνος λόγος να περάσω τότε βόλτα από τις βίλες.
η Βικαρα εμφανιζεται στο Αν.Γεωργιου 52 και παλια ντυνοταν αγιοβασιλιτσα τις γιορτεςκαι κατι ακομη η Βικυ η ουκρανη απο κατεχακη ειναι ακομη εκει? γιατι κατι ειχε πει οτι θα κλεισει εκει το μπουρδελο
Δεν λεω για τις κριτικες του, αυτο ελειπε να πηγαινε με ιεροδουλη αμεσω μετα απο αυτο που του ετυχε. :S Αλλα για την τσαρκα του νομιζω που εγινε 7 του μηνα και αν και παθων μετα απο λιγες μερες τα γυρισε ολα. :o Τεσπα δεν τον ξερω των ανθρωπο και δεν μπορω να τον κρινω απο δυο μνμ οποτε το σταματω εδω. Τι θελω να σε πω και να το κλεισουμε σιγα,σιγα το θεμα, για μενα δεν τοσο το δεκαρικο που τα κανει ολα αυτα αλλα το κρατος που δεν επεμβαινη ωστε να τα σταματισει ολα αυτα και μιλαμε φανερα πλεον οτι υπαρχουν περιπτωσης που γυναικες ειναι φορεις του ειτζ και παρολα αυτα δουλευουν σε οικους ανοχης. Και δευτερον ποιος απο εσας που με διαβαζετε τωρα μπορει να με εγγυηθει οτι σε οπιοδηποτε στουντιο της πολης (και μπουρδελο) οτι ειναι ενταξει η κοπελες και μπορεις να κανεις αφοβα οποιο προγραμμα με γυμνο η γλυψιμο. Και ξερεις γιατι στα λεω ολα αυτα γιατι δυστυχως μας διαβαζει και ο αφελης που θα πει ε νταξει εμεις δεν ειμαστε αθηνα του δεκαρικου που μαζευει ολα τα τζανκι αλλα οι καθαροι του 40 ευρου και δεν θα εχω προβλημα αμα κανω και κανα 'ακα η γλυψιμο στην ιεροδουλη. ;)Κοίτα, αν προσέξεις και οι δύο κριτικές αναφέρουν ίδια ημερομηνία επίσκεψης, 1/12. Πιθανότατα έγιναν απανωτά και μετά ανακάλυψε ποιο ήταν το junkie. Προφανώς βιάστηκε να γράψει την πρώτη κριτική για προφανείς λόγους, άλλωστε στο τέλος της γράφει ότι μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεών του δε θα ξαναπάει σε σπιτάκι. Σε κάθε περίπτωση, δε μας νοιάζει τι κάνει προσωπικά αυτός αλλά τι γίνεται στο Μεταξουργείο.
Τέλοσπάντων, επειδή το θέμα έχει συζητηθεί αρκετές φορές, και στο θέμα της Μπουρδελοκατάστασης, αν δεν έχεις αντίρρηση ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί μάλλον κουράζουμε τους υπόλοιπους όσο το αναλύουμε περαιτέρω...
Εχει δουλειες τωρα...Ο τζιμιαδις ειναι καλα ρε παιδια, καιρο εχει να γραψει.![]()
Αυτά είναι, η Μιχαέλα στις Βίλες... Ενδιαφέρουσα πληροφορία ομολογώ!Μεσημεριανή Τσαρκα έτσι για να κάνω κανένα μπάνιο Τζαμπε κιόλας!!!
Villa prive: Μικαέλα η γνωστή απο το la case d'irene!!!
Villa erotika: Ελένη η γνώστη απο τρίδυμα και λας Βέγκας!
Σε αυτό γελανε και τα χαρτοκουτα με τις 2 κοπέλες πριν μια εβδομαδα ηταν στα 30 σε άλλα στούντιο!!
" Τις κοπέλες τις ΣΈΒΟΜΑΙ με το 40 γελαω![]()
![]()
"
Κεφαλληνίας: Φλωριτα!!
Las vegas: Βικυ- Χριστίνα Αλβανιδα-Ναταλία ουκρ. Μιλφ!
La case d'irene: Νική![]()
![]()
!
Ανδρ.52: Αννα Μαρια ισπανίδα!!!
Είπα πρώτου πάω στο επόμενο να ρίξω κανενα![]()
![]()
Και καλά εκανα αφού!
Ανδρ. 19: Ντόρα εδώ καταθεσαμε Ρουμ. Μωρο με![]()
![]()
Η πλάκα μεσά στο δωμάτιο είναι " Πάω να βγάλω το τζιν και μπαίνει η τρελοτσατσα για να ανάψει το
Αιρκοντισιον![]()
![]()
"
Υ.γ.: Μου έλειψε η τσαρκα που κάναμε με τα Αλανια![]()
![]()
![]()
Παιδια θελω την βοηθεια σας αμεσα μιας και αυριο σκοπευω να παω στη θεια μονικα αλλα δεν ξερω πιο ιδρυμα ακριβως ειναι... ας βαλουμε σημειο αναφορας τα τριδυμα.. ας υποθεσουμε οτι εχω στο αριστερο μου χερι τα τριδυμα... για κατατοπιστε με πως θα παω ερημιτη 2
ακομα κλαιω για καντυ που εξαφανιστικε![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα george και ευχαριστω πολυ για το σκιτσο..Αλλα γιατι το λες αυτο?? Ολοι οι συναγωνιστες εχουν να λενε τα καλυτερα για την θεια Μονικα..Εσυ γιατι ετσι? εφαγες καμια ξενερα η απλα δεν ειναι του γουστου σου?![]()
Απλά αν είναι να δώσεις τα λεφτά σου για Μόνικα καλύτερα δώστα για να πάρεις GPS![]()
Σαν τη Μονικα δεν εχει![]()
Απλά αν είναι να δώσεις τα λεφτά σου για Μόνικα καλύτερα δώστα για να πάρεις GPS![]()
Και εγω θα ηθελα να μαθω , η γυναικα και γουσταρει τρελα τον πουτσο και κανει τα παντα για να περασει ο πελατης καλα , το καλυτερο μιλφονι αυτην την περιοδοΚαλημερα george και ευχαριστω πολυ για το σκιτσο..Αλλα γιατι το λες αυτο?? Ολοι οι συναγωνιστες εχουν να λενε τα καλυτερα για την θεια Μονικα..Εσυ γιατι ετσι? εφαγες καμια ξενερα η απλα δεν ειναι του γουστου σου?
χαχαχαχα!!ναι οντως ετσι ειναι.... εχω φαει και την ξενερα με την απουσια της καντυ!!!εχω κανει την βικυ στανταρακι απο τις βιλες αλλα αρχισα και εγω να ξενερωνω με τα 40αρια και δεν παω αλλο(και δεν ειναι οτι δεν εχω)!!!γενικα βλεπω τις πουτανες της αθηνας και ζηλευω...εχω ξενερωσει με την καταστση της πολης μας!!!βερονικα φευγει-βερονικα δεν αντικατασταται!!!καντυ φευγει-καντυ δεν αντικατασταται!!!για να μην πω αλλες και γινω γραφικος γενικα δεν υπαρχει κατι καινουργιο να με τραβηξει και για αυτο απεχω λιγο...δεξια και αριστερα στο σαιτ μας βλεπω τις γκομενες που παιζει και λεω εμεις ποτεεεεεεεεεεεε;Εχει δουλειες τωρα...
Φταχνει βασιλοπιτες,μελομακαρονα και κουραμπιέδες...