Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Yakuza στο Ανδρ.38 πρεπει να λες την Γκαμπριέλα!
Έχει κριτικες και έχει φαει μαυρο!
Ναι συναδελφε τωρα την διαβασα, μαλλον αυτη τι κοπελα που λετε γκαμπριελα ειδα και εγω. Με αυτα που διαβασα απο τον συναδελφο ειμαι τυχερος τελικα που δεν περασα. Δυστυχως αυτο εχουν οι ωραιες πιπινες μας βγαινουν ολες σχεδον σκαρτες, και στην βραδυνη βαρδια εχει 5 με 6 απο δαυτες ρε γαμωτο. Τελος παντος, μπορουμε να ελπιζουμε τουλαχιστον οτι μερικες απο αυτες οταν μεγαλωσουν λιγο να γινουν και καλυτερες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
κινηθηκε κανεις αλλος χθες στην γνωστη περιοχη??νομιζω δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα...
τα παρκαρισμενα φτανανε μεχρι το τελος της Νικ.Ουρανου εξω απο το μπουρδελο της Ειρηνης,ολοι οι καθετοι δρομοι μεχρι και η Τσουκαλα γεματη...χαμος λεμε

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
κινηθηκε κανεις αλλος χθες στην γνωστη περιοχη??νομιζω δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα...
τα παρκαρισμενα φτανανε μεχρι το τελος της Νικ.Ουρανου εξω απο το μπουρδελο της Ειρηνης,ολοι οι καθετοι δρομοι μεχρι και η Τσουκαλα γεματη...χαμος λεμε
Αυτα γινοντουσαν πολλη παλια Αλ λες να γυρισαν εκεινα καλα χρονια?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αυτα γινοντουσαν πολλη παλια Αλ λες να γυρισαν εκεινα καλα χρονια?
οχι δε γυρισαν αλλα χθες ηταν ενα παρα πολυ δυνατο Σαββατο μετα απο καιρο...εκτος οτι δουλευουν πλεον 4 μπουζουκαδικα μαζι,ισως λογω επεισοδιων πολυς κοσμος να απεφυγε το κεντρο και τραβηχτηκε προς τα εκει
Παντως αν ηθελες χθες μπουρδελοτσαρκα δεν υπηρχε περιπτωση

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
οχι δε γυρισαν αλλα χθες ηταν ενα παρα πολυ δυνατο Σαββατο μετα απο καιρο...εκτος οτι δουλευουν πλεον 4 μπουζουκαδικα μαζι,ισως λογω επεισοδιων πολυς κοσμος να απεφυγε το κεντρο και τραβηχτηκε προς τα εκει
Λογικο μου φαινετε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390

τσαμπα λεφτα τα μπουζουκια ,καλυτερα κατευθειαν μπουρδελα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Εκανα τσαρκα αλλα τα δωματια αδεια ηταν  :huh:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390

Μονο της Βουλγαριας οι ντισκο/γυφτομπουζουκια αξιζουν που εχουν και χορευτριες με εσωρουχα και εχουν εισοδο 3-5 ευρω +3-5ευρω τ ποτο αξιζουν.
(αν και τα ποτα ειναι μπομπα  :grin: :grin:)
Ελλαδα παρακμη σε ολα τα μπουζουκια,αντε να πας σε καμια Παολα το πολυ,οι υπολοιποι ειναι  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
εχουνε και εισοδο 15-20 ευρω  :jerking: :jerking: και η φιαλη 100-150  :jerking: :jerking:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Ανδρέου Γεωργίου 34.Και τελος η γνωστη λαρα (πολυ δυνατο πιπινη)που της αλλαξαν εθνηκοτιτα και απο βουλγαρα εγινε πλεον ισπανιδα.
Το ξεχασα εχθες να το γραψω αλλα νομιζω αξιζη να αναφερθει για να τα λεμε ολα και οχι μονο τα καλα τους. Η ψιλο απαραδεκτη συμπεριφορα της λαρας σε εναν συναδελφο που της ζητησε ευγενικα να ερθει λιγο πιο κοντα ωστε να την δει καλυτερα και η απαντηση της φευγοντας και γυριζοντα του την πλατη της ηταν "αμα θες να με δεις μπες στο δωματιο" κριμα για τοσο ωραιο κοριτσακι και ξερω οτι ειναι καλη κοπελα να συμπεριφερεται ετσι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
τιποτα ρε μαστορα.απλα δεν εχεισ ιδεα.και 40000 μιν να πασ ολο μαλακιεσ θα γραφεισ.εκτοσ τοπου και χρονου.το εχεισ βλεπω με τησ γυφτησεσ.

εσυ το εχεις με τη παλαμη σου βλεπω

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.908
Πόντοι
37.562
τιποτα ρε βλαμενεεεεεε.απλα γαμησεσ γυφτορουμανα για ρωσακι.αυτα μαλακa.αντε bye τωρα .ξεστραβθυκεσ καλα τωρα να μην σε κοροιδευουν και γραφεισ και εδω παπαριεσ
Γεια σου ρε ΑΛΑΠΙΝΗ....
Welcome back!!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
τιποτα ρε βλαμενεεεεεε.απλα γαμησεσ γυφτορουμανα για ρωσακι.αυτα μαλακa.αντε bye τωρα .ξεστραβθυκεσ καλα τωρα να μην σε κοροιδευουν και γραφεισ και εδω παπαριεσ

και?σου ειπε κανενας οτι γουσταρω ρωσιδες?τραβας κανα ζορι?αντε πανε ψοφα αναρχιδε κλωνε

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια θελω την βοηθεια σας αμεσα μιας και αυριο σκοπευω να παω στη θεια μονικα αλλα δεν ξερω πιο ιδρυμα ακριβως ειναι... ας βαλουμε σημειο αναφορας τα τριδυμα.. ας υποθεσουμε οτι εχω στο αριστερο μου χερι τα τριδυμα... για κατατοπιστε με πως θα παω ερημιτη 2

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια θελω την βοηθεια σας αμεσα μιας και αυριο σκοπευω να παω στη θεια μονικα αλλα δεν ξερω πιο ιδρυμα ακριβως ειναι... ας βαλουμε σημειο αναφορας τα τριδυμα.. ας υποθεσουμε οτι εχω στο αριστερο μου χερι τα τριδυμα... για κατατοπιστε με πως θα παω ερημιτη 2
:think: :think:

Επισκέπτης
Αμα εχεις παει στα τριδυμα ειναι ευκολο να το βρεις φαινεται λιγο απο εκει.

Πορνοκλής

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παλλικάρια, θα μου κάνετε μια συγκεντρωτική λίστα με ότι μαγαζί λειτουργεί (και περιστασιακά έστω), as of 12/2014 στην πόλη; Studios και απλά μπουρδελάκια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom