jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Χτεσινη μπουρδελοτσαρκα, πεσιμο αυλαιας για το 2011...
Ανοιχτα δεν μπηκαμε, και ισως...

Το στυλ μου υιοθετησες βλεπω , κι εγω ετσι εκανα τσαρκες στο τελος
Ετσι ακριβως , μονο που εγω θα παω για την τριτη βολη μιας και την πρωτη φορα ηταν πολυ καληΦριξου 9. Μαντυ η γερμανιδα με μελαχρινο μακρι μαλι, ειχα καιρο να την δω, στρουμπουλεψε, εγινε καυλιαρα, της πανε τα κιλακια οπως και ομορφυνε στο προσωπο αρκετα, μεσα σε ενα μικρο μινι μαυρο φουστακι με μαυρο σουτιεν να κραταει μετα βιας το πλουσιο σιλικονατο στηθος της, αλλα δεν εχω καθολου ορεξη να την δοκιμασω ξανα...μιας και τα σχολια της ειναι περα για περα αρνητικα...απο εξω ελειπε η τσιπαρα της ηταν ενα τσελικα αν θυμαμαι καλα, λετε να παρεδωσε πινακιδες.???![]()

καλη μου τυχη

Το τζιπ το δανειστικα εγω ρε , πηγα μεχρι το Καιμακ τσαλαν

καλο το τσελικα αλλα γλυστραει πολυ
Α.Γεωργιου 16. Ανιτα η Ιταλιδα, πολυ ευγενικη στην υποδοχη παντα, παλι με με το μαυρο κλασικο φορεματακι της, το εχει λιωσει λεμε.! την εχω βγαλει απο την λιστα μου δεν προκειτε να ρισκαρω...η ευγενεια της με σκλαβωνει...

ααα αυτη μηπως πηδηξε ο φιλος GRxx , Ιταλιδα + μαπα = αυτη απ οτι λενε , Τωρα για το Αντριαννα ή το αλλαξε ή μπερδευτηκε
Αρχες του Γεναρη ερχετε η Σαρα ... ελπιζω να το δουλευει που και που γιατι θα κολλησειΚοροβαγκου. Η νεοφερμενη Ρουμανα Ελιζα, στρουμπουλο μπακλαβαδακι.!! ομορφο προσωπακι, ελαχιστη σχεση με της φωτο θα ελεγα, ειναι ποιο παχια με την καλη ενοια, ειναι απο τα κοριτσια του λυκειου που κυκλοφορανε με την σακα στον ομο, αυτα με τα κοτσιδακια που ψαχνονται να φανε κανα πουτσο γερα.!!??? εεεε...καπως ετσι την εκοψα, ΚΩΛΑΡΑ.!! 12ποντα τακουνια που οταν κατεβει απο αυτα ειναι ταπα.!! η τσατσα η σπορου πολυ χαραρη και προσγειωμενη, μπραβο της.!! η Καντυ ηταν πρωινη, η Σαρα ειναι στας πατριδας της τρωει απο τα ετοιμα.!! αγνωστο ποτε θα ερθει...

η Τσατσα ναι προσγειωμενη ...
Στρουμπουλο μπακλαβαδακι , χοχοχο σωστος
αντε να δουμε τι θα δουμε στην κριτικη
Εμενα μια χαρα μου κατσε , πανω που ηθελα "το κοριτσι της διπλανης πορτας "Προμηθεους 25. Μαρα
ισως πρεπει να αναθεωρησιες ..." λογο τιμης "
Καλημερα σας.!!
Καλημερα σου