Death_Zone88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 11
Γεια χαρα, η χθεσινη μεσημεριανη τσαρκα στον Βαρδαρη που εκανα στις 26/12 η κατασταση στα σπιτια ειχε ως εξεις:
Προμηθεως 11:Η γνωστη milf Καρμεν η Βουλγαρα.
Προμηθεως 14:Η Σουζανα ενα μελαχρινο πιπινι με εκφυλο βλεμα.
Προμηθεως 19:Η γνωστη σε ολους Μαιρη
.
Προμηθεως 25:Η Μαρα,οχι τοσο καλη σε προσωπο και σωμα και σαν γενικη εικονα(αποψη μου)αλλα δεν ξερω πως ειναι στο δωματιο
αν και εχω διαβασει καλες κριτικες για αυτην....
Σαπφως 5:Νικολ η Γαλλιδα
.
Σαπφως 7:Η Λιτσα απο Γερμανια ισχυριζομενοι η τσατσα και η ιδια,απο εμφανιση αρκετα αδυνατη και συμπαθητικη στο προσωπο οπου και εδω εγινε και η καταθεση μου,κριτικη ανεβαινει εντος ολιγου....
Σαπφως 8:Η μαγια οπου ειναι μετρια εμφανιση,μετριου αναστηματος,περιττα κιλα στην περιφερεια και μια ελαφρος κοιλια διεκρινα.
Σαπφως 20:Κλειστο λογω εργασιων συντηρησης του οικηματος.
Τανταλου και Σαπφους:Κλειστο και αυτο.
Τανταλου 8Α:Η Pamela η μαυρουλα ενα μπαμπατσικο εγχρωμο γκομενακι.
Τανταλου 9:Η Μαρτινα Rhodes η πορνοσταρ,δεν την ειδα γιατι ειχε μισαωρο προγραμμα ειπε η τσατσα και την εκανα.
Τανταλου 14:Η Μονικα ενα ψηλο ξανθο γκομενακι με ωραιο σωμα και ενα tribal tattoo πισω στην λεκανη της,αλλα οχι τοσο ωραια στο προσωπο.
Και καπου εδω τελειωσε η τσαρκα μου,αυτα απο Βαρδαρη για χθες.
Προμηθεως 11:Η γνωστη milf Καρμεν η Βουλγαρα.
Προμηθεως 14:Η Σουζανα ενα μελαχρινο πιπινι με εκφυλο βλεμα.
Προμηθεως 19:Η γνωστη σε ολους Μαιρη

Προμηθεως 25:Η Μαρα,οχι τοσο καλη σε προσωπο και σωμα και σαν γενικη εικονα(αποψη μου)αλλα δεν ξερω πως ειναι στο δωματιο

Σαπφως 5:Νικολ η Γαλλιδα

Σαπφως 7:Η Λιτσα απο Γερμανια ισχυριζομενοι η τσατσα και η ιδια,απο εμφανιση αρκετα αδυνατη και συμπαθητικη στο προσωπο οπου και εδω εγινε και η καταθεση μου,κριτικη ανεβαινει εντος ολιγου....
Σαπφως 8:Η μαγια οπου ειναι μετρια εμφανιση,μετριου αναστηματος,περιττα κιλα στην περιφερεια και μια ελαφρος κοιλια διεκρινα.
Σαπφως 20:Κλειστο λογω εργασιων συντηρησης του οικηματος.
Τανταλου και Σαπφους:Κλειστο και αυτο.
Τανταλου 8Α:Η Pamela η μαυρουλα ενα μπαμπατσικο εγχρωμο γκομενακι.
Τανταλου 9:Η Μαρτινα Rhodes η πορνοσταρ,δεν την ειδα γιατι ειχε μισαωρο προγραμμα ειπε η τσατσα και την εκανα.
Τανταλου 14:Η Μονικα ενα ψηλο ξανθο γκομενακι με ωραιο σωμα και ενα tribal tattoo πισω στην λεκανη της,αλλα οχι τοσο ωραια στο προσωπο.
Και καπου εδω τελειωσε η τσαρκα μου,αυτα απο Βαρδαρη για χθες.