Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.457
- Πόντοι
- 6.955
Καλά ρε, πηγαίντε και σκάτε 30€; Εγώ δίνω 15€ στο Μεταξουργείο...
Καλά ρε, πηγαίντε και σκάτε 30€; Εγώ δίνω 15€ στο Μεταξουργείο...
Κόψε την ειρωνία φίλε...Απλά μην πηγαίνετε μεχρι να ριξουν τις τιμές. Τι 30€...
η Ιωαννα εφυγε τελικα? περασα πριν καμια 'βδομαδα και δεν ειδα καπου το ονομα της... η μαργαριτα που βρησκεται?
.Το πιο ενδιαφέρον όμως της υπόθεσης θα είναι να μας δώσει ο xouzel μια περιγραφή της τσατσάς

ακριβως απο πανω ειναι και το μιλφακι η χριστινα, δεν συγκρινονται σε εμφανιση, αλλα νομιζω οτι και αυτη εχει εξαιρετικη συμπεριφορα στο δωματιο.Το στανταρακι μου. Ειναι η μονη που δεχεται παιχνιδια, καυλωνει και στο ανταποδιδει. Αριστη επιλογη μαγκα μου.![]()
Το στανταρακι μου. Ειναι η μονη που δεχεται παιχνιδια, καυλωνει και στο ανταποδιδει. Αριστη επιλογη μαγκα μου.![]()

.Λέω δεν γαμιέται,θα πάω σπίτι μου να τον παίξω
και θα ξανακατέβω το απόγευμα
την Βερόνικα που είναι ένα στανταράκι για μένα.Η τσατσά κλασσικά δεν σηκώθηκε από την θέση της και μου είπε απλά ν'ανέβω πάνω.Στο ένα δωμάτιο ήταν η Βερόνικα η οποία ήταν στο λάπτοπ και στο άλλο μπήκα με πολλές καύλες εγώ
.Στο 2λεπτο είχε μπουκάρει και μετά από λίγα προκαταρτικά μου έκανε ένα πάρα πολύ καλό τρομπόνι
.Μετά ανέβηκε από πάνω μου όπου την γάμησα για κανα 5λεπτο γλύφοντας ταυτόχρονα και τα βυζάκια της όσπου δεν άντεξα και πέταξα τα υγρά μου στην καπότα.Φιλάκι και δρόμο για το λάπτοπ πάλι
.Ευτύχως που υπήρχε και αυτή γιατί άντε να βρεις πουτάνα Πασχαλιάτικα
.Τελικά δύσκολο το Πάσχα για τους μπουρδελιάρηδες Κρητικούς