Νέα

Μπάζα και φόλες παντού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dicktracy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Καλημέρα Παίδες.
Ορθά τα γραφετε!
Αλλά...
Θυμάμαι, λόγω ηλικίας,
ότι οι τιμες πριν 20 χρόνια ήταν ίδιες, 10 Μετάξι, 20 Φ.
Με τις τιμές των προϊόντων γύρω μας δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι συμβαινει...
Το αποτέλεσμα είναι το βάρος και η πίεση να πέφτει στις κοπέλες.
Να πρέπει να πάρουν περισσότερους πελάτες, να πρέπει να κάνουν γρήγορα, να τους ξεπετανε...
Αυτά με την ανάλυση...
Τι γίνεται τώρα; Τι κάνουμε;... Τι κάνω εγώ;

Έχοντας λογιασει την δουλειά...
1.Δεν κατεβαίνω καθέ μερα
2.Δεν πηγαίνω σε δυο διαφορετικες στην ίδια τσάρκα.
3.Συγκεντρωνω τα λεφτά και την ενέργεια σε μια κοπέλα. ΕΠΕΝΔΥΩΩΩΩ!!!

Π. Χ.
Μου αρέσει αυτή, έχει κωλαρα βυζαρες, αλλά ΚΥΡΙΩΣ: ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ... ΤΟ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΩ, ΑΥΤΉ ΜΕ ΠΡΌΣΕΞΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ
Μπαινω μέσα, Δεν γδυνομαι ποτέ πριν έρθει μέσα (ψυχολογικος παράγοντας). Δείχνει ότι δεν έχω και τρελή ανάγκη για σεξ.
Επίσης, δεν την αφήνω να γδυθει αμέσως. Ως συνέχεια του πρώτου.
Έπειτα, Γυναίκα είναι (ρούχα, πουτσα και χορο) έχει ανάγκη για κοπλιμέντα. Λίγα και ουσιαστικα.
Την βλέπω ψαρώνει... Ωραία!
Μετά... πριν οτιδήποτε, μετά από μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο, "Παρε10 € μωρό μου να πιειτε ενα καφέ με την φίλη σου"... το τονίζεις αυτό, με τη φίλη. Αναγνωρίζεις ότι έχει κοινωνική έξω από το Μπου και υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν χωρίς τον παράγοντα σεξ στην εξίσωση. Κάνεις ότι κάνεις, ωραία και αργά.
ΑΜΕΣΩΣ ΚΌΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΏΤΑ - ΜΗ ΚΑΙ ΜΗ-!!!!
" ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ" σου λέει φεύγοντας και σκάει και ένα πεταχτο φιλί στα χείλη.
Βεβαιώνεσαι ότι ψιλογουσταρει.
Ξαναπηγαινεις. ΌΧΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ. Αφήνεις παίρνουν 2-3 μέρες, μια εβδομάδα, Ξαναπηγαινεις. Έχεις μαζέψεις δυνάμεις, ενέργεια, χρήμα και ας τον έκανες λάστιχο μες την εβδομάδα... Ιδανικά πρωί πρωι.
Μπαίνεις μέσα, χωρίς να σε δει στο σαλόνι, 20€+20€ (20 min}. Της λέει η τσα, "Έχει έρθει ένας καλος πελάτης σου".. και ας έχει πάει μια φορά μόνο...
Μπαίνει μέσα αγκαλιές φιλιά. Τι κάνεις; Καλά;

Θυμήσου, Δεν γδυνεσαι, Δεν την αφήνεις να γδυθει ακόμα. Άραξε, της λες, πάρε μια ανάσα. Ανάβεις τσιγάρο (ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ, ΟΎΤΕ ΑΝ ΚΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ. ΣΗΜΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΌΤΙ ΣΟΥ"ΕΠΙΤΡΕΠΕΡΑΙ" ΝΑ "ΛΥΓΙΖΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!
Μπαινεις στον αγώνα, όλα καλά, Καλύτερα από την πρώτη, χωρίς μα μου, δυνατά δυνατά, ούτε πονάω τίποτα... Να χυσω στα βυζια (εκτός προγράμματος)???, Ναι σου λέει;

Φεύγεις πηγαίνεις σε 5 μέρες, πάρε 60 τσα και κλείσε για μισή ώρα...
Μπαινεις μέσα φιλιά αγκαλιές, άραξε της λες έχουμε πορεία.. Τσιγάρο κτλ.
Έρχεται η στιγμή του αγώνα. Σου λέει, "Να σου κάνω ελεύθερο;" Ναι της λες, Βάλτον στο στόμα και θα τον βγάλεις ότι σου πω εγώ. κτλ.

Την επόμενη φτάνεις στο σημείο ισως να χυσεις στόμα, γενικά κλιμάκων εις, και... "η ζωή είναι ωραία, η ζωή συνεχίζεται".

Αλλάζεις κατηγορία!
Θα μου πεις τώρα, πόσα λεφτά πρέπει να ξωδευω Συνέχεια;;; ;;
Όχι πολλά! Από την στιγμή που έχεις αλλάξει κατηγορία, και από την στιγμή που σου έχει "ανοίξει" το πρόγραμμα σε "Παρτα όλα",Δεν αλλάζει αυτο.
Ειτε πας με 20 είτε με 100€, θα σε αγκαλιάζει, θα σε φιλάει, θα στον στυβει ακα, θα τα παίρνει στο στόμα κτλ.

Όχι επειδή σε γουστάρει, μονο
Όχι επειδή είναι περισσότερα τα χρήματα, μονο
Όχι επειδή δεν θέλει να βγει έξω και να περιμένουν Πακις και Γεροι

ΑΛΛΆ, ΕΠΕΙΔΉ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΞΊΑ,
ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΆΞΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ,
ΑΛΛΆ ΜΈΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΆ, ΜΕ ΈΝΑ ΠΕΛΆΤΗ ΣΤΟ 1 ΔΩΜ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ 3 ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΣΈΝΑ ΤΙ ΑΞΊΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΙΛΙΆ, ΈΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ..

ΟΠΌΤΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΣΎΣΤΗΜΑ) ΕΊΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΟΠΟΙΟΤΙΚΟ....

Αυτά μάγκες, περιμένω τις σκέψεις σας στο θέμα...
συνάδελφε καλά τα λες αλλά όλα αυτά δεν προλαβαίνεις να τα κάνεις στο δεκάλεπτο.

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
15
Like
1.093
Πόντοι
1.525
Να βαλω και εγω εναν παραγοντα που εχουμε ξεχασει και αποτελει ΣΟΒΑΡΗ διαφοροποιηση της δεκαετιας '90 και '00 σε σχέση με τωρα: το ιντερνετ και τα σαιτ τυπου bou.
Μέχρι περιπου το 2005-2010 ηταν ελαφρως παρακμιακο να πηγαινει κανενας σε μπουρδελα, ασε που πολλοι δεν τα ηξεραν κιολας, περα απο τα βασικα στέκια που γαινονταν με γυμνο ματι (Φυλης, Μεταξουργειο).
Με το ιντερνετ και τα σαιτς ολοι εμαθαν κρυψωνες, ομορφες πουτανες του 20αρικου, σκυλια του πολεμου του 10αρικου, μουναρες που τα εδιναν ολα με εξτραδακι τυπου 10αρικο κ.ο.κ. με αποτελεσμα οι φτηνες/καλες να καταλαβουν την αξια τους και να ανεβασουν τιμες.
Δεν υπαρχει περιπτωση στις μερες μας καποια αξιολογη να δεχεται με 20αρικο πελατες και να τα δινει ολα, αλλα να μην εχει καταλαβει οτι μπορει να γινει του 50αρικου ή του 100αρικου ΑΝΕΤΑ χωρις να αλλαξει τιποτα. Ε αυτη η ιδια το 1995 πολυ πιθανο να πιστευε οτι και το 20αρικο καλα της επεφτε.

Επίσης νομιζω ότι εχει αλλάξει πλέον και το πελατολόγιο. Η σημερινα Ελλαδα έχει χιλιάδες εργένηδες, χωρισμένους, 40+ ή 50+ τυπους, με καλο πορτοφολι, που θα αναζητησουν υπηρεσιες πουτανας. Το 2000 ή το 1995 ουτε υπηρχαν τοσοι πολλοι, ουτε ειχαν τόση ηθικη ανεση να πανε με πουτανες συστηματικα. Αποτελεσμα; Περισσοτεροι πελατες, πιο τακτικοι, με καλα πορτοφολια, ηθικα ανεκτικοι συο να πηγαινουν συνεχεια με πουτανες, πολλες φορες ετοιμοι να κανουν χρηματικη θυσια για να παρουν τις υπηρεσιες που γουσταρουν.
Ε ποια της προκοπης θα κατσει να την γαμανε πακιστανοι με το 10ερικο, η ξελιγωμενοι με το 20αρικο που γυρνανε 10 μπουρδελα πριν παρουν την αποφαση τους; Για να μην παρεξηγηθω, και εγω ενας απο αυτους είμαι, ή υπήρξα.

Παρτε παραδειγμα το σουβλακι: το 1995-2000 ειχε 300 δραχμες (0,90€) και σημερα εχει 3,5-4€ - δλδ 4 φορες πανω.
Ιδιοι πελατες, ιδια σαγονια το μασουλανε, ιδιες αναγκες. Τι αλλαξε; η ζητηση, το μέσο πορτοφολι και φυσικα το ότι οσο και να ανεβηκε, πάντα υπήρχαν προθυμοι πελάτες να το αγοραζουν.
Το ιδιο και στα μπουρδελα: αυξηθηκε η ζητηση, μπηκαν πιο χοντρα πορτοφολια στο παιχνιδι, και οσο και αν εφτασαν οι τιμες, οι πελατες αγοραζουν.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Παρομοίως και στη Θεσσαλονίκη μάγκες. Αηδία σκέτη ! Τελευταία φορά που πήγα είδα και έπαθα.

Όχι απλά μέτριες ( άντε να πεις με κάνα ποτό όμορφη τη βλέπεις ) αλλά άσχημες. Όταν σας λέω άσχημες το εννοώ !!! Να με πληρώσουν αυτές εμένα δε τις πηδάω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom