Νέα

μπαρακι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sextripper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
ψαχνω ενα μπαρακι σε στυλ οπως αυτα που βλεπουμε στην αμερικη απο τις ταινιες με ωραιο παγκο, χαμηλο φωτισμο και ψαγμενη μουσικη που να γινεται και παιχνιδι...δεν μπορω τα κλαμπακια που πετανε μεσα ορθιο τον κοσμο σαν κοπαδια..οι γνωστες του αντικειμενου εχουν κατι να προτεινουν;για αθηνα..ισως στο κολονακι να εχει σε τετοιο στυλ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
ψαχνω ενα μπαρακι σε στυλ οπως αυτα που βλεπουμε στην αμερικη απο τις ταινιες με ωραιο παγκο, χαμηλο φωτισμο και ψαγμενη μουσικη που να γινεται και παιχνιδι...δεν μπορω τα κλαμπακια που πετανε μεσα ορθιο τον κοσμο σαν κοπαδια..οι γνωστες του αντικειμενου εχουν κατι να προτεινουν;για αθηνα..ισως στο κολονακι να εχει σε τετοιο στυλ
"Παιχνίδι" - για να απαντήσουμε στα σοβαρά μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μπαρ - αρκεί να σε ευνοήσουν οι συγκυρίες και η διάθεση των θαμώνων. Δεν νομίζω να υπάρχουν "συγκεκριμένα" μπαρ όπου αυτό γίνεται επί τούτου.
Φυσικά δεν μιλάμε να πας σε κωλόμπαρο χαχα.

Δυστυχώς σε αυτό το "άθλημα" θα πρέπει να κάνεις αρκετές ρηξιές και να πας να δοκιμάσεις να δεις.
Η δική μου συμβουλή είναι να μην πας με κανα φίλο σου αλλά μόνος σου σε μπαρ. Και όχι μόνο μια φορά. Να πας στο ίδιο μπαρ 3-4 φορές.

Γενικά πάντως στην Ελλάδα οι γνωριμίες μεταξύ αγνώστων - ακόμα και στα μπαρ είναι δύσκολες.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.303
Πόντοι
6.246
φιλε λες για την Μαρινα που τωρα δουλευει στο belisimo?
Τη γνωστη Μαρινα του Σκορπιου κ ναι μας πρηζει με τις δημοσιευσεις απ το μαγαζι.Παντως ουτε αρνειται ουτε κ θυμωνει σε οσα τις προτεινω

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
374
Πόντοι
21
Τη γνωστη Μαρινα του Σκορπιου κ ναι μας πρηζει με τις δημοσιευσεις απ το μαγαζι.Παντως ουτε αρνειται ουτε κ θυμωνει σε οσα τφιλε δηλ

Τη γνωστη Μαρινα του Σκορπιου κ ναι μας πρηζει με τις δημοσιευσεις απ το μαγαζι.Παντως ουτε αρνειται ουτε κ θυμωνει σε οσα τις προτεινω
φιλε δηλαδη η Μαρινα που δουλευει τωρα στο belisimo κανει συναντησεις και αν ναι με ποσα στειλε μου p.m φιλε αν μπορεις

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.186
Πόντοι
5.946
Ρώτα τον ζαν.
Είναι ειδικός σε τετοια...:coffee:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.303
Πόντοι
6.246
φιλε δηλαδη η Μαρινα που δουλευει τωρα στο belisimo κανει συναντησεις και αν ναι με ποσα στειλε μου p.m φιλε αν μπορεις
Οχι μονο η Μαρινα,κι αλλες αν πας κτλ κτλ γνωστο παιχνιδι αν σου βγει,ποσο μαλλον σε τετοιες που τα χουν ξανακανει πιθανως

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
374
Πόντοι
21
Οχι μονο η Μαρινα,κι αλλες αν πας κτλ κτλ γνωστο παιχνιδι αν σου βγει,ποσο μαλλον σε τετοιες που τα χουν ξανακανει πιθανως
φιλε στειλε μου προσωπικο μυνημα αν μπορεις για περισσοτερες λεπτομεριες

OP
OP
S

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
"Παιχνίδι" - για να απαντήσουμε στα σοβαρά μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μπαρ - αρκεί να σε ευνοήσουν οι συγκυρίες και η διάθεση των θαμώνων. Δεν νομίζω να υπάρχουν "συγκεκριμένα" μπαρ όπου αυτό γίνεται επί τούτου.
Φυσικά δεν μιλάμε να πας σε κωλόμπαρο χαχα.

Δυστυχώς σε αυτό το "άθλημα" θα πρέπει να κάνεις αρκετές ρηξιές και να πας να δοκιμάσεις να δεις.
Η δική μου συμβουλή είναι να μην πας με κανα φίλο σου αλλά μόνος σου σε μπαρ. Και όχι μόνο μια φορά. Να πας στο ίδιο μπαρ 3-4 φορές.

Γενικά πάντως στην Ελλάδα οι γνωριμίες μεταξύ αγνώστων - ακόμα και στα μπαρ είναι δύσκολες.
συμφωνω αυτο σκοπευω να κανω αν και οντως στην Ελλαδα αυτο που λες ισχυει..
στο σοχο πας και ερχεται η αλλη απο μονη της

OP
OP
S

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
Μαριναρα απανταει fb οπως υπαρχουν κ αρκετες "φιλες" της
δεν ψαχνω πληρωμενο παιχνιδι αυτη την στιγμη αλλα μια που την ανεφερες για δωσε το fb της να μιλησω μαζι της. η ξανθια μιλφαρα με τα γυαλια δεν ειναι αυτη; και η πεπη ειναι εκει της εχω στειλει παλιοτερα αλλα δεν απαντησε

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.139
Πόντοι
456
Άμα γαμουσαμε τζάμπα δε θα μπαίναμε σε αυτή τη σελίδα.
50 ευρώ.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
συμφωνω αυτο σκοπευω να κανω αν και οντως στην Ελλαδα αυτο που λες ισχυει..
στο σοχο πας και ερχεται η αλλη απο μονη της
Στο μόνο μπαρ που έρχεται η άλλη "από μόνης της" είναι το μπαρ όπου οι κοπέλες παρέχουν υπηρεσίες κονσομασιόν, κοινώς κωλόμπαρα. Αν το σόχο είναι ανάμεσα σε αυτά ναι. Αλλιώς δύσκολα ως απίθανο να έρθει. Εκτός και αν είσαι ο σουπεροαου παίδαρος - που πόσοι να είναι τέτοιοι. Μιλάμε για μέσο όρο.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.859
Πόντοι
6.246
Από τη μια καλοκαίρι είναι, δεν υπάρχουν τόσα θέματα ούτε στα αθλητικα ούτε στα πολιτικά.
Αλλά ρε γαμώτο εδώ και μήνες το φόρουμ παραπαίει (ίσως και το αντρικό φύλο μαζί;). Ή θα κλαίγονται σε μηνύματα γιατί δεν τους κάθεται καμία ή θα ρωτάνε που υπάρχει τζάμπα μουνί στο πιάτο.

Οι περιπτώσεις αυτές μου θυμίζουν παρέες φοιτητικές και μαθητικές. Κάτι ηττοπαθείς losers, έχοντας παραμελήσει την εμφάνισή τους, τρώγανε όλη μέρα, μετά να βγούμε αντροπαρέα να μιλάμε όλο για μπάλα ,για video games. Το αποτέλεσμα προφανώς ήταν να μην πλησιάζει ούτε θηλυκή γάτα, και να έκανε το λάθος καποιου η αδεφή ή η ξαδέρφη να μας γνωρίσει καμιά φίλη της, έφευγε μακριά με τα χίλια απογοητευμένη. Και βέβαια αυτά τα λουζέρια είχαν και απαιτήσεις μόνο μουνάρες ή τιποτα. Μονίμως κλαιγόντουσαν "εδώ στην Ελλάδα οι γυναίκες δεν ξέρουν, θέλουν μόνο φράγκα, είναι χαζές" Ευτυχώς ξέκοψα γρήγορα από αυτές τις παρέες και δε μου λείπουν καθόλου.

Τα συμπεράσματα:

1. Αν έχεις αυτή τη νοοτροπία μετά τα 25, έχεις εσύ το πρόβλημα
2. Όσο δίνεις στον εαυτό σου άλλοθι "οι Ελληνίδες είναι το πρόβλημα, η κοινωνία, η πολιτεία, ο καπιταλισμός, ο καύσωνας" τόσο θα ανανεώνεται η βίζα σου στο Αγαμιστάν.
3. Αν πραγματικά ήθελες να γαμήσεις, δε θα περίμενες να βρεις απαντήσεις από τους άλλους αγάμητους.

OP
OP
S

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
Από τη μια καλοκαίρι είναι, δεν υπάρχουν τόσα θέματα ούτε στα αθλητικα ούτε στα πολιτικά.
Αλλά ρε γαμώτο εδώ και μήνες το φόρουμ παραπαίει (ίσως και το αντρικό φύλο μαζί;). Ή θα κλαίγονται σε μηνύματα γιατί δεν τους κάθεται καμία ή θα ρωτάνε που υπάρχει τζάμπα μουνί στο πιάτο.

Οι περιπτώσεις αυτές μου θυμίζουν παρέες φοιτητικές και μαθητικές. Κάτι ηττοπαθείς losers, έχοντας παραμελήσει την εμφάνισή τους, τρώγανε όλη μέρα, μετά να βγούμε αντροπαρέα να μιλάμε όλο για μπάλα ,για video games. Το αποτέλεσμα προφανώς ήταν να μην πλησιάζει ούτε θηλυκή γάτα, και να έκανε το λάθος καποιου η αδεφή ή η ξαδέρφη να μας γνωρίσει καμιά φίλη της, έφευγε μακριά με τα χίλια απογοητευμένη. Και βέβαια αυτά τα λουζέρια είχαν και απαιτήσεις μόνο μουνάρες ή τιποτα. Μονίμως κλαιγόντουσαν "εδώ στην Ελλάδα οι γυναίκες δεν ξέρουν, θέλουν μόνο φράγκα, είναι χαζές" Ευτυχώς ξέκοψα γρήγορα από αυτές τις παρέες και δε μου λείπουν καθόλου.

Τα συμπεράσματα:

1. Αν έχεις αυτή τη νοοτροπία μετά τα 25, έχεις εσύ το πρόβλημα
2. Όσο δίνεις στον εαυτό σου άλλοθι "οι Ελληνίδες είναι το πρόβλημα, η κοινωνία, η πολιτεία, ο καπιταλισμός, ο καύσωνας" τόσο θα ανανεώνεται η βίζα σου στο Αγαμιστάν.
3. Αν πραγματικά ήθελες να γαμήσεις, δε θα περίμενες να βρεις απαντήσεις από τους άλλους αγάμητους.
ποσα ξερεις παπαφλεσσα..περιμενω με αγωνια το συγγραμμα σου για να μυηθω στην γνωση

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.492
Πόντοι
3.506
Ευτυχώς ξέκοψα γρήγορα από αυτές τις παρέες και δε μου λείπουν καθόλου.
Το να ξεκοψεις από τέτοιους losers είναι από τις καλύτερες αποφάσεις που μπορεί να πάρει κανείς.

OP
OP
S

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
Στο μόνο μπαρ που έρχεται η άλλη "από μόνης της" είναι το μπαρ όπου οι κοπέλες παρέχουν υπηρεσίες κονσομασιόν, κοινώς κωλόμπαρα. Αν το σόχο είναι ανάμεσα σε αυτά ναι. Αλλιώς δύσκολα ως απίθανο να έρθει. Εκτός και αν είσαι ο σουπεροαου παίδαρος - που πόσοι να είναι τέτοιοι. Μιλάμε για μέσο όρο.
σοχο του λονδινου λεω βρε τσακαλε του μ.ο ..κανονικα μπαρ ..εκει οι γκομενες ερχονται μονες τους δεν χρειαζεται να πας εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom