Νέα

Motorsports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα βυζολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού προτιμάτε;

• Formula

Ψήφοι: 55 42,0%
  • Rally

Ψήφοι: 47 35,9%
  • Motorcycles

Ψήφοι: 71 54,2%
  • Sports cars

Ψήφοι: 15 11,5%
  • Touring cars

Ψήφοι: 18 13,7%
  • Stock cars

Ψήφοι: 3 2,3%
  • Drag racing

Ψήφοι: 14 10,7%
  • Hillclimbing

Ψήφοι: 13 9,9%
  • Drifting

Ψήφοι: 18 13,7%
  • Rally-Raid

Ψήφοι: 3 2,3%
  • Powerboats

Ψήφοι: 6 4,6%
  • Air racing

Ψήφοι: 6 4,6%
  • Άλλη

Ψήφοι: 7 5,3%
  • Οποιαδήποτε

Ψήφοι: 5 3,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131
OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.748
Πόντοι
5.035
Δεν ειναι παντως λίγες οι φορές που οι εγκληματικές στραβοτιμονιές άσχετων οδηγών,οδηγουν ακομη και εμπειρότατους οδηγους δικυκλου στο ΚΑΤ η και στα θυμαράκια.

Βεβαίως ισχύει και αυτό. Οι κάγκουρες είναι κάγκουρες και δεν πα να οδηγούν 2τροχα, 3τροχα, 4τροχα, 5τροχα, κ.ο.κ. ;)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
ρε και με τα πόδια επικινδνοι ειναι αυτοί

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.748
Πόντοι
5.035
Ρε συ Βύζο,πέραν των motorsports κανα τσάτ παιζει που να μαζευόμαστε να κανουμε πλάκα;Πολυ μου λειπει αυτη η φάση που ηταν μεσα και 20 ατομα και γινοταν ο κακος χαμός απο απόψεις καψουρέματα διαξιφισμούς αβανταρίσματα καμάκια κτλ

Ε ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΤΟΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Tsinouko για αυτό το post μιλάς;

Ναί,γιαυτό:)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
αφου μου απαντησε ο βυζο στο motorsports

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ducati Vincere

πως αλλιως να γινοταν;

Ο Haga Nori-san συνεχιζει ακριβως απο εκει που το αφησε ο μεγαλος
  Αυστραλος,αφηνοντας τον Αμερικανο Ben Spies δευτερο...

Μεγαλη εκπληξη μου προκαλεσε και η εντυπωσιακη πορεια των μη
  εργοστασιακων Ντουκο..

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.748
Πόντοι
5.035

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
160
Πόντοι
7.985
Αναρωτιέμαι γιατι μπορει καποιος να δηλώνει οτι σιχαίνεται τις μηχανές!!!
Μήπως αναφερεται σε βρωμικες μηχανές;Μήπως σε βρωμίλους κάγκουρες;Μήπως απλως ο υπερπροστατευτικος μπαμπάς,που δεν τον αφηνε να βγει με το ποδήλατο,μπας και κανει βαβα,εκανε τη ζημια και στον ενήλικα μπουρδελιάρη;Ας μας πεί ο βυζολάγνος που εδράζεται η σιχασιά για τις μοτό,μπας και μαθουμε και κατι εμεις που εχουμε παιδιόθεν έρωτα για τα δίκυκλα.

Συγνωμη παιδια... ελειπα και τωρα επεστρεψα.
Βασικα δεν το εξηγησα σωστα. Ζηταω συγνωμη.

Τις Μηχανες σιχαινομαι. Οχι το ΜotoGP διοτι αυτο ειναι στα πλαισια του Motorsport.
Ποδηλατο ξερω και μαλιστα πολυ καλα. Οταν εγω επερνα το ποδηλατο και εξαφανιζουμουν εκατονταδες χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι (στην ηλικια μου) ολα τα αλλα παιδακια φοβοντουσαν.

Απλα τοτε ηταν η εποχη που δεν μπορουσα να οδηγησω αυτοκινητο.
Ποτε μου δεν τις συμπαθησα τις δυο ροδες.

Ενταξι τι να κανουμε... κανεις δεν ειναι τελειος.
Πιστευω πως στην μηχανη δεν ειναι καποιος επαρκως προστατευμενος και αυτο και μονο για μενα ειναι λογος να μην τις συμπαθω.

Σιγουρα ειναι αλλη η αισθηση του να εισαι εντελως frei και "easy rider" αλλα εγω τις φοβαμαι.
Ειναι απλο.

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
  Ducati Vincere

πως αλλιως να γινοταν;

Ο Haga Nori-san συνεχιζει ακριβως απο εκει που το αφησε ο μεγαλος
  Αυστραλος,αφηνοντας τον Αμερικανο Ben Spies δευτερο...

Μεγαλη εκπληξη μου προκαλεσε και η εντυπωσιακη πορεια των μη
  εργοστασιακων Ντουκο..
Mα το εργαστάσιο της Ducati είναι το μόνο που υποστηρίζει ενεργά τις μη εργοστασιακές ομάδες της σαν να ταν εργοστασιακές.Οπότε λογικό να ανεβαίνουν ψηλά στην κατάταξη.

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.748
Πόντοι
5.035
Αλλα ρε poush-τη μου...... ακομα και ενα παραπληγικο παιδακι να βαζανε στην θεση του Domenicali πιο σοβαρη δουλεια θα εκανε!  :headbang: :headbang: :headbang:

Έφταιγε ο Schumacher;

Ο Γερμανός φέρεται ως υπεύθυνος για την τραγική στρατηγική της Ferrari στη Sepang.

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, σύμφωνα με τον Γερμανικό Τύπο, υπεύθυνος για την ανεκδιήγητη στρατηγική που επέλεξε η Ferrari στο Grand Prix της Μαλαισίας, ήταν ο Michael Schumacher! O επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, διατηρεί ρόλο ειδικού συμβούλου στην ιταλική ομάδα. Μάλιστα λαμβάνει πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως και καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ταξίδεψε τόσο στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, όσο και στη Μαλαισία, ώστε να βοηθήσει από το κόκκινο pit wall με την εμπειρία του. Ωστόσο, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, έκανε ακριβώς το αντίθετο!

Σε αυτόν χρεώνουν λοιπόν το ανεξήγητο ρίσκο να βγει ο Kimi Raikkonen στην στεγνή πίστα με ελαστικά για ακραίες καιρικές συνθήκες. Μία επιλογή που φάνηκε εξ αρχής παράλογη σε όλους, αφού στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ακόμα και η επιλογή ενδιάμεσων ελαστικών εντασσόταν στο πλαίσιο του ρίσκου. Για βροχή όμως; Αυτό ήταν παράλογο και αποδείχθηκε όταν μερικά χιλιόμετρα μετά ακούγαμε τον Φινλανδό να διαμαρτύρεται μέσω ασύρματου ότι τα ελαστικά του είχαν καταστραφεί εντελώς.

Ο διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, είπε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και ίσως αυτό να μοιάζει και σπόντα αν αναλογιστεί κανείς και πρόσφατες δηλώσεις του όπου αμφισβητούσε τη χρησιμότητα της παρουσίας του Schumi στο τεχνικό team.

[size=15pt]Η εφημερίδα Bild ρώτησε τον Schumacher αν ο ίδιος πρότεινε αυτή την επιλογή και η απάντηση του μάλλον μοιάζει ένοχη. «Δεν θέλω να απαντήσω, είναι εσωτερικό θέμα», είπε ο Γερμανός.[/size]

SPEED έλεγες κάτι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.748
Πόντοι
5.035
Eίναι μεγάλη παράλειψη για το θρέντ το ότι έχουμε ασχοληθεί ελάχιστα με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, αλλά είναι τέτοια η κυριαρχία του Loeb που έχει κάνει τους αγώνες, θα τολμήσω να πω, ανιαρούς.
Φέτος έχει κάνει το 4 στα 4 και πάει βεντουζαριστός για το 6ο σερί πρωτάθλημα. Στις νίκες έχει φτάσει το ρεκόρ του στις 51, με τον δεύτερο να είναι στις... 30...
Δυστυχώς, το πρωτάθλημα διέρχεται μάλλον την μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του, με 2 μόλις εργοστασιακές ομάδες και 2 ουσιαστικά οδηγούς να μάχονται (Hirvonen ο έτερος).
Πού είναι οι εποχές των μεγάλων εργοστασίων με Lancia, Toyota, Subaru, Mitsubishi, Peugeot και των μεγάλων οδηγών με Sainz, Kankkunen, Vatanen, Auriol, Biasion;
Ένας απ'τους λόγους είναι ότι η FIA έριξε όλο το βάρος στη Formula 1. Oι αγώνες ράλι απ'τη φύση τους δεν είναι "εύκολο" τηλεοπτικό προϊόν κι αυτό απομακρύνει χορηγούς, θεατές και τελικά τις ίδιες τις ομάδες.
Ας ελπίσουμε το WRC να ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη του...

Ακολουθεί αφιέρωμα στον αγαπημένο μου rallyman τον “King” Carlos Sainz. :rockon:

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.748
Πόντοι
5.035
Mισούς βαθμούς, αν δεν απατώμαι, έχουμε να δούμε απ'το Μονακό του '84 με τα μαγικά του Senna...

Λάθος κυρ-βύζε!!!
Η τελευταία φορά ήταν στην Αδελαΐδα το '91, υπό καταρρακτώδη βροχή και πάλι.
Κι εκεί δεν είχε αμμοπαγίδες και τέτοια... Αν έκανες λάθος είχε... τοίχο...
Εκεί άλλωστε κόντεψε να σκοτωθεί ο Hakkinen...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
11
Πόντοι
5.765
OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.748
Πόντοι
5.035
Άν είναι tribute το άρθρο, έχει προσπεράσει αρκετά πικάντικα.

Όπως;

Στην Ισπανία ήταν επίσημος οδηγός της Renault και δε νομίζω να 'χει πάρει πρωτάθλημα πχ.

Το διασταύρωσα τσέκαρε:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom