Οχι μηχανες δεν βλεπω. Τις συχαινομαι.
Tsinouko για αυτό το post μιλάς;
Οχι μηχανες δεν βλεπω. Τις συχαινομαι.
Δεν ειναι παντως λίγες οι φορές που οι εγκληματικές στραβοτιμονιές άσχετων οδηγών,οδηγουν ακομη και εμπειρότατους οδηγους δικυκλου στο ΚΑΤ η και στα θυμαράκια.
Ρε συ Βύζο,πέραν των motorsports κανα τσάτ παιζει που να μαζευόμαστε να κανουμε πλάκα;Πολυ μου λειπει αυτη η φάση που ηταν μεσα και 20 ατομα και γινοταν ο κακος χαμός απο απόψεις καψουρέματα διαξιφισμούς αβανταρίσματα καμάκια κτλ

Tsinouko για αυτό το post μιλάς;
Ναί,γιαυτό![]()
speed - όχι vyzo
Κι εγώ σιχαίνομαι τις μηχανές αλλά οι αγώνες μ'αρέσουν!!!![]()

Αναρωτιέμαι γιατι μπορει καποιος να δηλώνει οτι σιχαίνεται τις μηχανές!!!
Μήπως αναφερεται σε βρωμικες μηχανές;Μήπως σε βρωμίλους κάγκουρες;Μήπως απλως ο υπερπροστατευτικος μπαμπάς,που δεν τον αφηνε να βγει με το ποδήλατο,μπας και κανει βαβα,εκανε τη ζημια και στον ενήλικα μπουρδελιάρη;Ας μας πεί ο βυζολάγνος που εδράζεται η σιχασιά για τις μοτό,μπας και μαθουμε και κατι εμεις που εχουμε παιδιόθεν έρωτα για τα δίκυκλα.
Mα το εργαστάσιο της Ducati είναι το μόνο που υποστηρίζει ενεργά τις μη εργοστασιακές ομάδες της σαν να ταν εργοστασιακές.Οπότε λογικό να ανεβαίνουν ψηλά στην κατάταξη.Ducati Vincere
πως αλλιως να γινοταν;
Ο Haga Nori-san συνεχιζει ακριβως απο εκει που το αφησε ο μεγαλος
Αυστραλος,αφηνοντας τον Αμερικανο Ben Spies δευτερο...
Μεγαλη εκπληξη μου προκαλεσε και η εντυπωσιακη πορεια των μη
εργοστασιακων Ντουκο..
Αλλα ρε poush-τη μου...... ακομα και ενα παραπληγικο παιδακι να βαζανε στην θεση του Domenicali πιο σοβαρη δουλεια θα εκανε!![]()
![]()
![]()

Mισούς βαθμούς, αν δεν απατώμαι, έχουμε να δούμε απ'το Μονακό του '84 με τα μαγικά του Senna...
H πηγή ποια είναι ? Γιατί μπάζει σε καναδυο σημεία το άρθρο.
Από εδώ κυρίως. Πού μπάζει ακριβώς;
Άν είναι tribute το άρθρο, έχει προσπεράσει αρκετά πικάντικα.
Στην Ισπανία ήταν επίσημος οδηγός της Renault και δε νομίζω να 'χει πάρει πρωτάθλημα πχ.
[size=15pt]«Δεν θέλω να απαντήσω, είναι εσωτερικό θέμα»,size]
SPEED έλεγες κάτι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()