Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραιο τουβλακι!!!Καλημέρα στα πρωινά αγορια μου!!!!
Ακρόπολη Airbnb...
Καλημέρα στα πρωινά αγορια μου!!!!
Ακρόπολη Airbnb...
Καταρχας καλησπέρα!Δεν υφίσταται αυτο που λες εκτός αν δεν τελειωσες την δεύτερη φορά κ έχεις παράπονο .Οι πελάτες μου γνωρίζουν πολύ καλά ότι τηρώ τους κανόνες μου κ στο πρόγραμμα κ στην ωρα!Κ φυσικά πάντα τα χρήματα μπροστά κ αν δεν υπάρξει δεύτερη εκτόνωση επιστρεφονται τα ρέστα!Ευχαριστώ πολύ!Τι να σου πω, εμένα μου πήρε 100€ για μια φορά ενώ περίμενα για 2 φορές και έμεινα μαλακας μόλις σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται στο 35- 40 το πολυ και τα χρήματα μπροστά
Πολυ δυνατο φαινεται το κοριτσι !! Και βυζαρες ! Σε σχεση με την Samantha που εχει και αυτη βυζαρες μπορει να κανουμε μια συγκριση ?
Πολυ δυνατο φαινεται το κοριτσι !! Και βυζαρες ! Σε σχεση με την Samantha που εχει και αυτη βυζαρες μπορει να κανουμε μια συγκριση ?
Πάρε μια μέρα την μια και την επόμενη μέρα την άλλη και πες μας εσύ μετά τις εντυπώσεις σου!!!
Καταρχας καλησπέρα!Δεν υφίσταται αυτο που λες εκτός αν δεν τελειωσες την δεύτερη φορά κ έχεις παράπονο .Οι πελάτες μου γνωρίζουν πολύ καλά ότι τηρώ τους κανόνες μου κ στο πρόγραμμα κ στην ωρα!Κ φυσικά πάντα τα χρήματα μπροστά κ αν δεν υπάρξει δεύτερη εκτόνωση επιστρεφονται τα ρέστα!Ευχαριστώ πολύ!Τι να σου πω, εμένα μου πήρε 100€ για μια φορά ενώ περίμενα για 2 φορές και έμεινα μαλακας μόλις σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται στο 35- 40 το πολυ και τα χρήματα μπροστά
Πολύ σωστή, μπράβο σου.
Μακάρι να ήταν και αλλά κορίτσια σαν και σένα!!!
Καλησπέρα στα αγόρια μου!![]()
Σας ευχαριστώ!!!
6970357674
![]()
Καλησπέρα στα αγόρια μου!!!![]()
Καλή εβδομάδα!
Σας περιμένω!!!
6970357674![]()
Αμα παρηγγελνα ενα mango daquiri και το μεταλαμβανα σταλα τη σταλα συναγμενο απ το κορμι σας,θα ειχατε προβλημα με αυτο κυρια Μονικα?
Αν το συνεχίσεις έτσι προβλέπω να σου δίνει ριπή τη ριπή να μεταλάβεις μια πηλιορείτικη φασολάδα χωνεμένη από το γαστρεντερικό της.![]()