Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 850K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
αν μιλας καλουτσικα ντοιτς κι εισαι καπως εμφανισημος γυρω στα 30,θα σουλεγα πηγαινε Βιεννη να ξεσκιστεις στον πουτσο παντως μονο με καμακι..ατελειωτο προσφορο μουνι,αυστριακες ουγγαρεζες κι αλλες πολλες.μια πολη ενα κρεβατι κυριολεκτικα.. :fuck1: :fuck1: :fuck1: :rockon: :rockon: κι απο βιζιτες οτι θες πολυ καλο νιβο!!!! :tits2:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
@balkanexpress77  μιας που σε βρήκα,που θεωρείς ότι πανε τα 8-9άρια από Μολδαβία,Λεττονία,κ.λ.π.;

Γιατί εδώ σε εμάς τα FKK είναι τίγκα στις Ρουμάνες Β'Εθνικής.

Μόνο κάτι καλές ανεξάρτητες έχω πετύχει Γερμανία,αλλά σε μαζική φάση,τίποτε αξιόλογο.
Τα ίδια και Άμστερνταμ που γενικά με τη φάση πουνάνα/παροχή υπηρεσιών/αντίτιμο,είναι να γελάς και να κλαις..
πηγα αμστερνταμ πριν καμια δεκαρια χρονια.ολες ηθελαν 50 ευρο βιτρινες,την ιδιαα ρωσιδα εκει την ειδα μετα απο 2 εβδομαδες,μηνα στο τσεστερφιλτ μοσχα ηθελε 200 δολαρια χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καταθληπτικα ριγα και βιλνιους,ταλλιν σκοπευω να παω αν και το ιδιο θα ειναι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
πηγα αμστερνταμ πριν καμια δεκαρια χρονια.ολες ηθελαν 50 ευρο βιτρινες,την ιδιαα ρωσιδα εκει την ειδα μετα απο 2 εβδομαδες,μηνα στο τσεστερφιλτ μοσχα ηθελε 200 δολαρια χαχαχαχ
:grin: :grin: :grin: γεια σου ρε χαρη  δυναμη  :rockon:
εκεινο το αστροπελεκι ο φιλος σου που πηγε κισιναου κι ειδε χαρωπες κοπελες κ διαθεσιμες κ κατι  τετοια που ειναι?
ξαναπηγε?
γραψε μας τι λεει τωρα.  :grin: .ο μιτσαρας29 τι εγινε?οντως ηρθε οδησο?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
εκεινο το αστροπελεκι ο φιλος σου που πηγε κισιναου κι ειδε χαρωπες κοπελες κ διαθεσιμες κ κατι  τετοια που ειναι?
ξαναπηγε?
γραψε μας τι λεει τωρα.  :grin:
ποιος ειναι αυτος? :think: :grin:

χαρη πες τον να βρεθουμε να πιουμε καφε να τα πουμε και απο κοντα αν θελει
παντως αν ενθουσιαστηκε τοσο απο το κισιναου και ψαχνει για διαμερισμα να του δωσω το δικο μου...το πουλαω :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ξαναπηγε?
γραψε μας τι λεει τωρα.  :grin: .ο μιτσαρας29 τι εγινε?οντως ηρθε οδησο?
μας δουλευε.παραξενο που μου ειπε ψεματα ειναι στο κλαμπ.ακομα οτι οτι ειδε τον ντερτυ με μοντελο.παντως τον ντερτι με κοπελες τον ειδε ο κολητος μου σαλονικιος.μετανιωσε που πηγε με γκομενα κισινιοφ παντως ειπε του αρεσε πολυ και εχει που ψαχνονται

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ποιος ειναι αυτος? :think: :grin:

χαρη πες τον να βρεθουμε να πιουμε καφε να τα πουμε και απο κοντα αν θελει
παντως αν ενθουσιαστηκε τοσο απο το κισιναου και ψαχνει για διαμερισμα να του δωσω το δικο μου...το πουλαω :grin:
γυρισε απο οδυσσο ελλαδα.οχτωβρη ξεκινα παλι μεχρι μαιο συνεχεια οδυσσο.τραβα καμια εβδομαδα σαλονικι,φορτωνει και επιστρεφει οδυσσο.αλλη φορα ειπαμε 2 μερεσ μαζι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
.μετανιωσε που πηγε με γκομενα κισινιοφ παντως ειπε του αρεσε πολυ και εχει που ψαχνονται
δηλ δεν ψαχνονται στην Ουκρανια,αλλα ψαχνονται στην Μολδαβια..κ πολυ... :grin: :grin: :grin: η πλακα σου κανει η πιο χαζος απο τα τσιμεντα ειναι.... :grin:
Παφο εχει κοσμο ρε χαρη?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356
γυρισε απο οδυσσο ελλαδα.οχτωβρη ξεκινα παλι μεχρι μαιο συνεχεια οδυσσο.τραβα καμια εβδομαδα σαλονικι,φορτωνει και επιστρεφει οδυσσο.αλλη φορα ειπαμε 2 μερεσ μαζι
θεσσαλονικη μενω,πες τον να βρεθουμε να μου τα πει απο κοντα αυτα  :grin:
σαλονικος ειναι αυτος? ποσω χρονων περιπου?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
θεσσαλονικη μενω,πες τον να βρεθουμε να μου τα πει απο κοντα αυτα  :grin:
σαλονικος ειναι αυτος? ποσω χρονων περιπου?
το ιδιο με σενα μαλλλον..28-29... :grin:
γιαννης εξ-ωπας θελει ιουνη οντεσα λεει...
σας βλεπω διδυμο καμακερο απο αρκαντια μεχρι ιλιτσοφσκ, με αντιπαλους αλλαν κ σλαβιανι  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
δωστο να φυγεις να γαμησει κ κανας αλλος...εσυ με τον αλεκο δεν αφηνετε ξενο να παρει σειρα!!! :fuck1: :grin: :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
1.079
να πω κι εω τα νεα μου απο Μαϊο και μετα
Μεσα Μαϊου ηλθε  μια Μοσχοβιτισσα ταταρικης καταγωγης νταρντανομουνα
κλασσικη ταταρα μελαχροινη με ασπρο δερμα και μπλε ματια, ειχε ερθει και περισυ 2 φορες
καθησε 12 μερες....καλεσε και μια φιλη της που μενει Μοσχα η οποια πληρωσε ολα της τα εξοδα και απλα την φιλοξενησα με το αζημιωτο  :fuck1:
αυτη καθησε λιγο 5 μερες
Ο ιουνιος ηταν μηνας αναπασης
για τον Ιουλιο ο προγραμματισμος λεει...3 με 17 μια απο Μοσχα με καταγωγη απο την δημοκρατια της καρελιας με 6αρι!!!! φυσικο στηθος
10 με 17 μια κοπελιτσα απο το κιεβο
17-με 30 ιουλη μια κοπελα απο Ταλλιν ειχε ερθει και προπερσι και της ιδιες ημερομηνιες μια κοπελα βερα αγιοπετροπουλιωτισσα
αλλα αλλο τι προγραμματιζεις αλλο τι ερχετε βεβαιως βεβαιως

δυστυχως ομως για εμενα φετος ανεβηκε ο μεσος ορος....ηλικιας  :cussing:
οι δυο πρωτες 24 -25
οι επομενες 29-29 -25-31

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.998
Πόντοι
2.356