Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 852K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιλω με μια πολυ καλη κοπελα απο τιρασπολ,δουλευει για την κυβερνηση,10 φιλους εχει κοντακτε.μιλησαμε σκαυπ 3 φορες,πολυ καλη κοπελιτσα.φοβαμαι να παω ομως τιρασπολ 2-3 μερες απο οδυσσο τον αλλο μηνα,σκεφτωμαι στην επιστροφη θα μου αρπαξουν διαβατηριο στα συνορα και θα μας παρουν και τα λεφτα.σκεφτωμε καλυτερα γεναρι απο κισινιοβ,εισιτιριο 170 απο λαρνακα μεσω κιεβο.φιλη μολδαβη κυπρο λεει μην πας,εχουμε προβληματα τωρα,μας εκλεψαν τα χρηματα απο τις τραπεζες.θα δουμε γεναρι ισως ερθω κισινιοβ και απο εκει λισαβωνα.εχει καλο,φτηνο εισιτηριο απο εκει με ταρομ.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ναι κερασες τη γκομενα μια σοκολατα και η γκομενα παρασυρθηκε απο την ομορφια σου και ειπε,τι καλο παιδι...ας του κατσω και μετα ξυπνησες

αμα εισαι τσιπης φιλαρακι κατσε σπιτακι σου να τρως χυλοπιτες απο ελλεινιδες που γιαυτες χαλας περισσοτερα!!!!!!! οκ κερασα φαγητα ,ποτα και καφεδες πριν και αν παρεις μετα κατι φτηνο αν θες σαν δωρο επειδη περασες καλα με καποια ειναι κακο και πληρωμενο?δεν μου ζητησαν τιποτε!!!ομως το κυριοτερο πουλησα αερα ευρωπης ,επαγγελματος ,στυλ κλπ δηλαδη να στο κανω λιανα δεν πληρωσα για το  :knockinb: ,βεβαια υπαρχουν και αλλες που τα ζητανε στην ψυχρα τα φραγκα !!!!!!δεν μου εκατσαν ολες οσες βγηκα αλλα ηταν εμπειρια να βγαινεις με 5 σε 5 μερες...μια εφαγα και αλλη μια φασωσα... οι κατηγοριες ειναι 2 αυτες που ψαχνουν να φυγουν απο την καταντια εκει και οι σπονσοραιζντ.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ο ΑΝΤΡΑΣ πληρωνει και αυτος κυνηγα και επιλεγει τι θελει απο τις απειρες μουνιτσες!!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αμα εισαι τσιπης φιλαρακι κατσε σπιτακι σου να τρως χυλοπιτες απο ελλεινιδες που γιαυτες χαλας περισσοτερα!!!!!!! οκ κερασα φαγητα ,ποτα και καφεδες πριν και αν παρεις μετα κατι φτηνο αν θες σαν δωρο επειδη περασες καλα με καποια ειναι κακο και πληρωμενο?δεν μου ζητησαν τιποτε!!!ομως το κυριοτερο πουλησα αερα ευρωπης ,επαγγελματος ,στυλ κλπ δηλαδη να στο κανω λιανα δεν πληρωσα για το  :knockinb: ,βεβαια υπαρχουν και αλλες που τα ζητανε στην ψυχρα τα φραγκα !!!!!!δεν μου εκατσαν οσες βγηκα αλλα ηταν εμπειρια να βγαινεις με 5 σε 5 μερες... οι κατηγοριες ειναι 2 αυτες που ψαχνουν να φυγουν απο την καταντια εκει και οι σπονσοραιζντ.ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ο ΑΝΤΡΑΣ πληρωνει και αυτος κυνηγα και επιλεγει τι θελει απο τις απειρες μουνιτσες!!!!!
Καταρχην με τις ελλεινιδες θα πληρωσεις περισοτερα αν θες να το παιξεις λαρτζ,και δεν βλεπεσαι,δεν μπορεις να εισαι εσυ ενας μπουλης και να θελεις να βγαλεις την μουναρα ελλεεινιδα στο πυρφορισταν, για το αν πουλησες αερα ευρωπης δειξε  ακομα μια φορα την φοτο σου να το κρινουν οι αναγνωστες αυτο  :S,αερα πυρφοριας  μπορει να πουλησες τιποτα παραπανω χλωμο,το δωρακι δεν το εδωσες επειδη περασες καλα αλλα για να ζητιανεψεις σα λιγουρης μπας και σου κατσει.

Μαλλον πιο αξιοπρεπες ειναι να την πεις ποσα θες  παρα να αρχιζεις τα πυρφοροδωρακια και τις μαλακιες,πες ποσα θες να σε πηδηξω να τελειωνουμε,τα υπολοιπα που λες ειναι ιστοριες για αγριους,,το να της δωσεις τα λεφτα στο χερι με το να την τραβολογας για φαγητα και δωρακια ειναι το ιδιο πραγμα,αν εσυ θες να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι ειναι διαφορετικο δικο σου θεμα.

kαι για να μην παρεξηγηθω,και γω μπορει να παω καποια για φαγητο αλλα δεν θα την παω για να την εξαγορασω μπας και γαμησω οπως εσυ,η διαφορα μας ειναι αυτη,μπορει να την παω και για ενα καφε για 2 ευρω,αν δεν γουσταρει ας παει με σενα τον αερατο λαρτζ ευρωπαιο  :S

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
βαλε φωτο να σε δουμε ρε αλαιν ντελον,βαλε τις γκομενες σου και κυριως βαλε απο τα ταξιδια σου!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:μιλας και εσυ για ουκρανιδες ή μολδαβες και δεν εχεις παει πουθενα...οτι εισαι τσιπης και δεν μπορεις να πηδηξεις την χουφτα σου ειναι στανταρτ αλλα τοσο  :jerking: !!!!!!!!!!!!!!!!
τι να εξηγω ρε φιλε αν κανω δωρο σε μια που εχω σχεση ή δωρακι σε μια που πηδηξα??εσυ ρε γυφτο μετρας τα φραγκοδιφραγκα να πιεις καφε με γκομενα... :jerking: :jerking: :jerking:
παιξε το πουλι σου στο μπου και ψαξε καμμια θειτσα να σε κερασει!!!!!!!και ασε εμας να γαμαμε ντεβουσκες!!!!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αμα εισαι τσιπης φιλαρακι κατσε σπιτακι σου να τρως χυλοπιτες απο ελλεινιδες που γιαυτες χαλας περισσοτερα!!!!!!! οκ κερασα φαγητα ,ποτα και καφεδες πριν και αν παρεις μετα κατι φτηνο αν θες σαν δωρο επειδη περασες καλα με καποια ειναι κακο και πληρωμενο?δεν μου ζητησαν τιποτε!!!ομως το κυριοτερο πουλησα αερα ευρωπης ,επαγγελματος ,στυλ κλπ δηλαδη να στο κανω λιανα δεν πληρωσα για το  :knockinb: ,βεβαια υπαρχουν και αλλες που τα ζητανε στην ψυχρα τα φραγκα !!!!!!δεν μου εκατσαν ολες οσες βγηκα αλλα ηταν εμπειρια να βγαινεις με 5 σε 5 μερες...μια εφαγα και αλλη μια φασωσα... οι κατηγοριες ειναι 2 αυτες που ψαχνουν να φυγουν απο την καταντια εκει και οι σπονσοραιζντ.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ο ΑΝΤΡΑΣ πληρωνει και αυτος κυνηγα και επιλεγει τι θελει απο τις απειρες μουνιτσες!!!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ακομα δεν βρηκα καμια που θελει να φυγει ουκρανια οσες γνωρισα.εχεις δικαιο φιντελιο και εσυ για τα δωρακια.οσες μου καθονται χωρις να ζητουν λεφτα παντα απο μονος τους κανω δωρακια,χωρις να μου ζητησουν.το κανω γιατι μου αρεσει,να τις περνω μαζι μου στα μαγαζια και αν δω κατι που μου αρεσει τους προτεινω απο μονος χαχαχαχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδια παλι μιλω με την κοπελα απο τιρασπολ.βρηκα διαμονη απο booking com,αλλα δεν ξερω ωραρια λεωφορειων και μαλακιες.για ευρωπαικα δεν θελει βιζα.αν δεν παω τωρα και της πω να παω 15 μερες γεναρι βλεπω ερχονται κισινιοβ αεροδρομιο και σε παιρνουν αυτοι απο τα ξενοδοχεια αμεσως τιρασπολ,μην χανεις χρονο σε λεωφορεια,στασεις.θα της πω αν μπορει να ερθει αυτη 3 μερες και παω γεναρι.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Καταρχην με τις ελλεινιδες θα πληρωσεις περισοτερα αν θες να το παιξεις λαρτζ,και δεν βλεπεσαι,δεν μπορεις να εισαι εσυ ενας μπουλης και να θελεις να βγαλεις την μουναρα ελλεεινιδα στο πυρφορισταν, για το αν πουλησες αερα ευρωπης δειξε  ακομα μια φορα την φοτο σου να το κρινουν οι αναγνωστες αυτο  :S,αερα πυρφοριας  μπορει να πουλησες τιποτα παραπανω χλωμο,το δωρακι δεν το εδωσες επειδη περασες καλα αλλα για να ζητιανεψεις σα λιγουρης μπας και σου κατσει.

Μαλλον πιο αξιοπρεπες ειναι να την πεις ποσα θες  παρα να αρχιζεις τα πυρφοροδωρακια και τις μαλακιες,πες ποσα θες να σε πηδηξω να τελειωνουμε,τα υπολοιπα που λες ειναι ιστοριες για αγριους,,το να της δωσεις τα λεφτα στο χερι με το να την τραβολογας για φαγητα και δωρακια ειναι το ιδιο πραγμα,αν εσυ θες να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι ειναι διαφορετικο δικο σου θεμα.

kαι για να μην παρεξηγηθω,και γω μπορει να παω καποια για φαγητο αλλα δεν θα την παω για να την εξαγορασω μπας και γαμησω οπως εσυ,η διαφορα μας ειναι αυτη,μπορει να την παω και για ενα καφε για 2 ευρω,αν δεν γουσταρει ας παει με σενα τον αερατο λαρτζ ευρωπαιο  :S
Το έχω  γράψει και παλια το λέω  και τώρα το 99 % αυτών που ψαχνούνται για γυναίκες στα ανατολικά κράτη είναι διανοητικά ανάπηροι, χοντροί, μπουληδες,εκτρώματα ,φρικιά ,κακάσχημοι.Αν προσέξεις πως γράφουν θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι ούτε το νηπιαγωγείο τελείωσαν δες και τις φωτογραφίες τους που κατά καιρούς ανεβάζουν και θα καταλάβεις ότι όλα τα ζωντόβολα είναι εδώ μαζεμένα. Επειδη ντρέπονται να πουν ότι πλήρωσα για να είναι η άλλη δίπλα  μου λένε τις μαλακίες με τα δώρα.Αύτες που πάνε μαζί τους είναι βίζιτες που έρχονται και Ελλάδα με διάφορα γραφεία. Σαν τον πορνοπεπονία που πάει στα μασατζιδικα πληρώνει για το  :fuck2: και μετά μας γράφει ότι είναι γκόμενες του.  :2funny:  

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Το έχω  γράψει και παλια το λέω  και τώρα το 99 % αυτών που ψαχνούνται για γυναίκες στα ανατολικά κράτη είναι διανοητικά ανάπηροι, χοντροί, μπουληδες,εκτρώματα ,φρικιά ,κακάσχημοι.Αν προσέξεις πως γράφουν θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι ούτε το νηπιαγωγείο τελείωσαν δες και τις φωτογραφίες τους που κατά καιρούς ανεβάζουν και θα καταλάβεις ότι όλα τα ζωντόβολα είναι εδώ μαζεμένα. Επειδη ντρέπονται να πουν ότι πλήρωσα για να είναι η άλλη δίπλα  μου λένε τις μαλακίες με τα δώρα.Αύτες που πάνε μαζί τους είναι βίζιτες που έρχονται και Ελλάδα με διάφορα γραφεία. Σαν τον πορνοπεπονία που πάει στα μασατζιδικα πληρώνει για το  :fuck2: και μετά μας γράφει ότι είναι γκόμενες του.  :2funny:  

Αν πω οτι εχεις αδικο θα ειμαι Ψευτης....λιγο παρατραβηγμενοι οι χαρακτηρισμοι σου
αλλα ετσι ειναι ............. Βιζιτες επι χρημασι ή με διαφορα δωρακια.
τζαμπα και για την ομορφια σου δεν ερχεται καμια εκτος  αν ειναι 30-35+ και ψαχνει αποκατασταση οποτε  αλαζει το θεμα αλα η ουσια ειναι η ιδια..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αν πω οτι εχεις αδικο θα ειμαι Ψευτης....λιγο παρατραβηγμενοι οι χαρακτηρισμοι σου
τζαμπα και για την ομορφια σου δεν ερχεται καμια εκτος  αν ειναι 30-35+ και ψαχνει αποκατασταση οποτε  αλαζει το θεμα αλα η ουσια ειναι η ιδια..
τουλαχιστον εση αλλαν γαμας τεζα επι πληρομη στα 50 φευγα ανατολικα !!! δεν εισε αδερφο μοντερατοαρς που εκανε το σαιτ γκει  :gay: :gay: :gay: :gay: και γυρναει στην πολονια στα γκει μπαρ και μας γραφει οτι δεν γαμας στην πολονια  :2funny: :2funny: :2funny: την νουμερο 2 πουτανοχορα μετα την ουκρανεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βριζοντας ολους τους αλους εδω στο ανατολικο μπλοκ που γαμανε τεζα!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οπος μπορει ο καθενας !!! αχρηστος αποτυχημενος κακομοιρης φραγκοφονιας  :gay: :gay: :gay: τοσο αχριστος που ουτε τον κολο του δεν ξερει να πουλησει!!! μαλακα τον πιαασαν και εκει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  που σε λιλα να κανεις φροντηστιρια!!!!!??

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
τζαμπα και για την ομορφια σου δεν ερχεται καμια εκτος  αν ειναι 30-35+ και ψαχνει αποκατασταση οποτε  αλαζει το θεμα αλα η ουσια ειναι η ιδια..
Δεν αναφέρομαι σε σένα γιατί πραγματικά είσαι από τα πιο κατασταλαγμένα άτομα στο ανατολικό ζήτημα,ούτε σε κανα δύο ακόμα που διαβάζω και βγάζω νόημα σ αυτά που γράφουν. Εσείς οι βορειοι είστε πιο κατασταλαγμένοι ίσως γιατί είναι δίπλα σας Βουλγαρία,Σκόπια και από μικρή ηλικία γνωρίζετε τα εκτός έδρας παιχνίδια.Λέμε γενικά για τους φαντασιόπληκτους που πληρώνουν κάποια και νομίζουν ότι είναι και γκόμενα τους  :2funny:  που όποιος και να τις  χαρτιλίκωσει θα της γαμήσει

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η χαζομαρα δε της καινουργειας πιρφορογενιας λεμε ειναι προτοφανης για τα ελληνικα δεδομενα!!! ρε χαιβανια την μανα που σε γενησε την πληρωνεις μεχρι να πεθανει  :uglystupid: :uglystupid: την γυνεκα που παντρευεσε την πληρονεις μεχρι να πεθανεις χορισις δε χορισης μετα!!! με το που πιανει λευτα δικα της η ελληνιδα στα φοραει για πλακα !! τα πρωτα πουταναρια!!! ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! ακομα και τα πεδια σου αμα δεν εχεις λευτα σε πετανε στο γερικομειο και στα αρχιδια τους :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  η πραγαμτικοτητα αυτη ειναι πληρωνεις και γαμας!!! αυτη ειναι η μοιρα του αρσενικου!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αμα την γκομενα σου που ψοφαει για σενα γαιτι εισε διμετρος αντρακλας μαγκιτις και καλα αμα δεν την πας μπουζουκια διακοπες και λιπες μαλακιες  ΤΑΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙς!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:  ΑΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑΑΑ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η ΕΛΛΑΔΑ μεγαλουργησε οταν ο ανδρας ειταν πανο στο μουλαρι και η γυνεκα ερχοταν απο πισο φορτομενη ξηλα !!! και γουσταραν τρελα λεμε οι γινεκες!! το 80 της εκατο καψουρεςς τεζααα ΣΗΜΕΡΑ παει στο σπιτι ο ευνουχος ελληναρας και λεει η παπαρο καλος τον μαλακα!!!!  γιυτο και δεν γουσταρουν και αυτεςς !!  αφου δεν υπαρχουν αρσενικα!!  :gay: :gay: :gay: :gay: ασε που οι γυνεκες ειναι εγκεφαλικα πλαζματα αμα δεν της γαμησεις το κεφαλι δεν προκειτε ποτε να σε σεβαστει να σφιξει διλαδη το μουνι της και να εχει πραγματικο οργαζμο μαζι σου !!!! γιναν οι νεοελληνες νταγλαραδες κουβαλητες για σκιλακια  :2funny: :2funny: :2funny:  ο τελευτεος αρσενικος στα αθηναικα σαλονια ειταν ο τελιας ο αποστοκος   και ζεμπεκια και τριχα και μανουρα και μαπες στα μπαρ τησ γαμησε ολες μα ολεσσ ουραα καναν οι καργιες οι βι αι πι οι δικες μας!!! ΑΜΑ ΒΓΕΙ Η ΒΡΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!!!! ΓΑΜΑς ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗς  ΒΕΒΕΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΝΤΙΑΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΡΦΟΡΙΣΤΑΝ γιατι γιναμε ευροπεοι  :2funny: :2funny: :2funny:  σας το γραψα ο μεγαλητερος ελληνας γαμιας του πλανητη ειταν ο ονασις πουτσα ξιλο και κερατο!!!! εγινε δισεκατομιριουχος ο δικος μας  αυτο ψαχνει η γυνεκα ασχετα με το τι λεει η κανει για αντηδραση!!! η μουναρα της κανει κρα για το αρσενικο που θα της γαμησει το κεφαλι τον μουνι και τον κολο και θα την εχει σκασε μορη μιν σε ξεσκισο  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:              [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=mHTx0mhRFws [/video] [/video]

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν αναφέρομαι σε σένα γιατί πραγματικά είσαι από τα πιο κατασταλαγμένα άτομα στο ανατολικό ζήτημα,ούτε σε κανα δύο ακόμα που διαβάζω και βγάζω νόημα σ αυτά που γράφουν. Εσείς οι βορειοι είστε πιο κατασταλαγμένοι ίσως γιατί είναι δίπλα σας Βουλγαρία,Σκόπια και από μικρή ηλικία γνωρίζετε τα εκτός έδρας παιχνίδια.Λέμε γενικά για τους φαντασιόπληκτους που πληρώνουν κάποια και νομίζουν ότι είναι και γκόμενα τους  :2funny:  που όποιος και να τις  χαρτιλίκωσει θα της γαμήσει

Δεν το ειδα προσωπικα σε καμια περιπτωση ,
απλά συμετεχω σε μια αποψη  πραγματικη...
αν δεν πληρωσεις υπο οποιανδηποτε μορφη (χρημα-δωρα-διακοπες  κλπ.)δεν εχει σκορ..... ασχετου ηλικιας και εμφανησις.
Εχουν αλο τροπο σκεψης........  

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το ειδα προσωπικα σε καμια περιπτωση ,
απλά συμετεχω σε μια αποψη  πραγματικη...
αν δεν πληρωσεις υπο οποιανδηποτε μορφη (χρημα-δωρα-διακοπες  κλπ.)δεν εχει σκορ..... ασχετου ηλικιας και εμφανησις.
Εχουν αλο τροπο σκεψης........  

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οταν τα λεω αμφιβαλεις και υποστηριζεις τον ντερτι χαχαχαχαχ

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
εγω παρατηρω να γραφουν μαλακιες ατομα που δεν εχουν πατησει ανατολικο μπλοκ τρολλαροντας γιστι δεν μπορουν να πανε πουθενα!η μαλακια ειναι ανικητη οταν σου την λενε τυποι που σκεφτονται κ το καφε να κερασουν σε μια γκομενα απο την γυφτια τους!εγω εγραψα πληροφοριες για κιεβ γιατι πηγα 3φορες σε 1.5 χρονο και ειχα σχεση με ουκρανη που δουλευε σε υπουργειο...οι γκομενες που βγηκα ηταν σε καλες δουλειες και τυπους σαν εσας που λετε μαλακιες δεν θα σας κοιταγαν ποτε!
γραψτε καμμια πληροφορια για τα μερη και αφηστε το τρομπαρισμα  ποιος ειναι ομορφαντρας η αν πληρωνει φαγητα!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οταν τα λεω αμφιβαλεις και υποστηριζεις τον ντερτι χαχαχαχαχ

Ο ντερτι  πουλα ερωτα -ελπιδα για  αυριο και ειναι στις ηλικιες 30+.
Στα μικρα 21 -30 ???? δεν....... (εκτος αν τυχει και κατση κατι)
πληρωνει κι αυτος φαγητα -καφεδες -διασκεδαση ισως καποιο δωρακι.

Οποτε φιλε Χαρη μην μπερδευεσαι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Ο ντερτι  πουλα ερωτα -ελπιδα για  αυριο και ειναι στις ηλικιες 30+.
Στα μικρα 21 -30 ???? δεν....... (εκτος αν τυχει και κατση κατι)
πληρωνει κι αυτος φαγητα -καφεδες -διασκεδαση ισως καποιο δωρακι.

Οποτε φιλε Χαρη μην μπερδευεσαι...
Ο Χάρης τον συνάντησε και τα εγραψε όλα.Δεν ειχε ουτε γκόμενα να του φερει  :2funny: μια πουτάνα του Σινοχάρα έφερε να του δείξει  :2funny: Αυτο ειναι κατάντια ο χοντρός και τερας να τους δίνει γκόμενες  :2funny:.
εγω παρατηρω να γραφουν μαλακιες ατομα που δεν εχουν πατησει ανατολικο μπλοκ τρολλαροντας γιστι δεν μπορουν να πανε πουθενα!η μαλακια ειναι ανικητη οταν σου την λενε τυποι που σκεφτονται κ το καφε να κερασουν σε μια γκομενα απο την γυφτια τους!εγω εγραψα πληροφοριες για κιεβ γιατι πηγα 3φορες σε 1.5 χρονο και ειχα σχεση με ουκρανη που δουλευε σε υπουργειο...οι γκομενες που βγηκα ηταν σε καλες δουλειες και τυπους σαν εσας που λετε μαλακιες δεν θα σας κοιταγαν ποτε!
γραψτε καμμια πληροφορια για τα μερη και αφηστε το τρομπαρισμα  ποιος ειναι ομορφαντρας η αν πληρωνει φαγητα!
Με το Στέλιο εχω μιλησει στο Σκά'ι'π δεν ειναι κακό παιδί.Αν διαβάσεις παλιά ποστ του κράζει τους ανάπηρους του ΟΠΑ και εγραψε ακριβως οτι κ'εγω για τη Μολδαβία γκόμενες μετριες,εντελως χωριάτισες,φριχτες στο χαρακτήρα και πολυ κακομαθημένες.Οι δε Ελληνες αν δεν προσεξεις μπορει να σου ζητησουν δανεικά και αγύριστα  :2funny:.
 Εγραψε οτι ενα μηνα εκει που ειχε παει δεν γαμησε καμια.
 Το τι σουργελα εχει το ΟΠΑ το ειδατε στις φωτογραφίες  :2funny: δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να μη γέλασε με τα χάλια τους  :2funny:.
 Παρτε ενα βιντεάκι για να  :2funny: και λιγάκι γιατί πολυ κατσούφιδες και κακοί εχετε γινει στην Ελλάδα απο την αγαμία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
   [video]j88FAALDnrM&feature=youtu.be[/video]
 Ετοιμαζω και με του Χάρυ κλιν  :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι δεν θα κοιταγαν ποτε κανεναν απο μας θα κοιταγαν εσενα τον μπουλη με τα μαγουλακια τα ωραια  :jerking: :jerking:,ακουμε τις δικες σου πληροφοριες και μαθαινουμε, πως πηδας τις μουναρες απλα με την ομορφια σου,και μετα οταν σου την λεει καποιος.μετα ξαφνικα θυμασαι οτι εχεις δωσει κανα δωρακι,φυσικα για να μην γινεις ρεζιλι δεν λες την αληθεια τι δωρακια κανεις και αρχιζεις τις μπουρδολογιες για σοκολατιτσες λες και εμεις καθυστερημενοι ειμαστε,και φυσικα παλι τα αλλαζεις μετα και λες οτι το δωρακι το δινεις μετα το σεξ,μην τυχον και σε πει κανεις πυρφορο  :headbang:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom