dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Εγω τον Παναγιώταρο ενα μηνα δεν τον ειδα να εχει καμια γκομενα διπλα του ολο ταβλι και χαριτα επαιζε...εκτος αυτου ολο αγκαλιά με αντρες ητανO Πιτσιλιστής, είναι σίγουρα γιατί μου άνοιξε κάμερα στο Σκαιπ και μου το είπε ο Ιωσήφ και ο Μάκης. Και τον πιστεύω οτι λέει την αλήθεια.
Ο Παναγιώταρος γιατί τι έχει? Μια χαρά είναι και ο Πιτσιλιστής μου είπε ότι έχειπολλές γκομενίτσες που τον παρακαλάνε. Επειδή τους αρέσει πολύ το στυλ του και λέει οτι θα τις πάρει Ελλάδα . Πολλοί Έλληνες εκεί πιστεύω έχουν αρκετά καλό επίπεδο και
. Ενώ αν έμεναν Ελλάδα όλη μέρα θα
!
Μακάρι να είχαν φωτογραφίες τους , για να τους βλέπαμε και να ξέραμε πώς είναι για να προσπαθήσουμε να μοιάσουμε σε αυτούς όσο γίνεται περισσότερο, το στυλ τους,το ντύσιμο. Για να μπορούμε μετά και εμείς ναπολλές ωραίες γκόμενες.
Στην Αγία Πετρούπολη έχεις γνωρίσει άλλους Έλληνες Πορνομετανάστες? Ο Πιστιλιστής μου είπε ότι γνώρισε μερικούς και ότι μετράνε. Μου έδειξε και φωτογραφίες τους και είδα ότι όντως ήταν πετυχημένοι άντρες, με ωραίο ντύσιμο και ήταν μαζί με γκομενίτσες 20-25 χρονών στη φωτογραφία.
τωρα αν ο Πίτσι τον
σιγουρα θα λεει καλα λόγια γ'αυτόν
.Για Αγία Πετρούπολη εχει 2-3 ατομα πιτσιρικαδες που τους ξερω και εχω γραψει σχετικα που βγάζουν γκόμενες βεβαια δεν εχουν πολυ χρόνο γιατι δουλευουν.Οι υπολοιποι εδω ειναι για κλάμματα
στο επιπεδο των Ελλήνων της Μολδαβίας

!