Επισκέπτης
ναι μιαζι με ελινα ο χιστισ..αφου και εγο ειχα παραξενευτει και εστιλα τι νταρια να του μιλισι ροσικα και ο τιποσ μιλαγε τελια ροσικα!!!τελικα ιταν μολδαβοσ χιστισ!χεχε!ελληνοφατσα εχει παντως..ρε μπας και μας δουλευεις ψιλογαζι?χαχαχα
ναι μιαζι με ελινα ο χιστισ..αφου και εγο ειχα παραξενευτει και εστιλα τι νταρια να του μιλισι ροσικα και ο τιποσ μιλαγε τελια ροσικα!!!τελικα ιταν μολδαβοσ χιστισ!χεχε!ελληνοφατσα εχει παντως..ρε μπας και μας δουλευεις ψιλογαζι?χαχαχα
Δυστυχώς δεν ταιριάζουν τα γούστα μας.

Καλά το κατάλαβες.
Σε συνάντηση που είχα με τον Lasar σήμερα, μου είπε ότι ψάχνουν για κορόιδα με 300 χιλιάρικα για να τονώσουν την οικονομία.

δεν τοπιασα αυτο!!!!!! για ξαναπεστοΠω πω πω παιδιά,να δείτε τι κάναμε εμείς παρασκευή βραδυ στο De Ja Vu,κλείσαμε εμείς το club,και ο φιλαράκος μου που είναι στην πρώτη φωτογραφία που σερβίρει τα τραπέζια έβγαλε όλα τα ρούχα του από πολύ αδρεναλίνη ,έμεινε μονο στα μποξεράκια.Πολύ καλά κάνει την δουλειά του ο ομορφούλης.
σιγα !!!! πιτσο τουρκος ειναιαυτοσ ο χιστισ εινια μολδαβοσ χεχε!
ομορφουλησ ο ενας αγαπι μου ο αλλος !!!! τι εγινε ρε κολασιτες σε λαθος σαιτ μπηκα???δοσε φοτο να καβλαντισουμε αγαπι μου δοσε!!!!!!!!!!!!!!!!
μου γιρνανε τα αντερα με τουσ γιφτοτουρκουσσιγα !!!! πιτσο τουρκος ειναι

ομορφουλησ ο ενας αγαπι μου ο αλλος !!!! τι εγινε ρε κολασιτες σε λαθος σαιτ μπηκα???

μου γιρνανε τα αντερα με τουσ γιφτοτουρκουσ![]()
![]()
![]()

λαι μενα φιλε και ξερεις εδω εχει πολλους τετοιουςμου γιρνανε τα αντερα με τουσ γιφτοτουρκουσ![]()
![]()
![]()
φανταζομαι θα σε εκανε πυρυλοΜικρέ άσε τις αντιπαραθέσεις και
1) ετοιμασε το πορνορεπορτάζ να μορφωθούμε.
2) Πιθανόν να παω επάνω για τον Δεκέμβριο ελπίζω να κράτησες επαφες και να απαιτήσης να
ξεναγήσουν τον φίλο σου τα τελευταία τεμάχια...(βρέθηκα με ΦΛ για καφέ στην Χαλκιδική).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φανταζομαι θα σε εκανε πυρυλο
ασε αλαν σε ξερωμπα όχι μώρε ενταξη νορμάλ πράγματα
συνιθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια.

ασε αλαν σε ξερω![]()
![]()
ομορφουλησ ο ενας αγαπι μου ο αλλος !!!! τι εγινε ρε κολασιτες σε λαθος σαιτ μπηκα???

Πύραυλο δεν νομίζω.. Μάλλον θωρηκτό τον έκανα γιατί έχει σκοπό να ανέβει επάνω και να τα σαρώσει όλα..Πύραυλο ναι πυρυλο δεν νοιμίζω........

αθτο ειναι το μονο σιγουροβλεπω να γινεται ελληνικη παροικια στο εξωτικο κισινιο !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()