Ωραιος τοτεΤα αγγλικά τα μιλάω.
Ξέρω και λίγα ρώσικα.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραιος τοτεΤα αγγλικά τα μιλάω.
Ξέρω και λίγα ρώσικα.
μας δινει την β εθνικη τουΚαι σκέψου αυτές είναι οι αναπληρωματικές...
Καλα εσυ παιζεις σε αλλο επιπεδο , χθες Αθηνα χτυπησες την Τζενη Λαττου ...παντως ξερω ανθρωπο απο Αθηνα που εστειλε συστημενη γκομενα 20 ετων να τον συναντησει στο ντεζαβου σε παιχτουρα παροτι ο ιδιος δεν ειχε πατησει ποτε το ποδι του Μολδαβια
για να κανεις πασα πρεπει να εχεις και καποια να πασαρειςΚαλα εσυ παιζεις σε αλλο επιπεδο , χθες Αθηνα χτυπησες την Τζενη Λαττου ...
Τελικα ο μιδας που παει τοσα χρονια Κισιναου ειναι ο μονος που δεν εκανε ποτε καμια πασα![]()
Θα μιλήσει με το χρήμα ο Τζων. 20ρικα σε δημόσια θέα θα λυποθυμισουν οι κισινιωτισεςΚαταλαβα εισαι ιδιαιτερη περιπτωση ... αγγλικα μιλας φανταζομαι.
Αν παντως ανεβεις και χρειαστεις καμια μεταφραση παρε τον μιδα καλυτερα , σε αυτο ειναι καλος χαχα
χαρετο τον ατρομιτο πορνο!δε κρατιεσε μιστι μου βραζι το αιμα σου!Πανάκριβο το αεροπλάνο! Δεν συμφέρει!
Πούλμαν με 100 ευρώ κι' όλα Good!
Κι ας είναι 30 ώρες ταξίδι!
Αξίζει!
ΥΓ: Ελλάδα - Βουλγαρία - Ρουμανία - Μολδαβία η διαδρομή είναι απλά ΜΑΓΙΚΗ!
Θάλασσες, λίμνες, δάσοι, πεδιάδες, βουνά, λαγκάδια, οροπέδια.....!!!!!
Όλα τα στοιχεία της φύσης μαζί!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
ΤΡΟΜΕΡΟ
ROAD TRIP
![]()
![]()
![]()
καμια αναγκι φαλικι ασπιδα!καταπιεζι τιν πορνικοτιτα μασ!!!Βασικό να πάρει προφυλακτικά μπόλικα από Ελλάδα γιατί τα μολδαβεζικα είναι μικρά, γι'αυτό όμως οι Μολδαβες είναι όλες στενομουνες και παρθενάκια...![]()
Ο Τζων έχει κάνει πλάνο οικονομικό με σκοπό να χώσε σχεδόν ι όλο το μπάτζετ της εβδομάδας, περίπου 340ε στις γκόμενεςχαρετο τον ατρομιτο πορνο!δε κρατιεσε μιστι μου βραζι το αιμα σου!
εγο αυτιν τιν αποστασι τιν ειχα κανι με παρεα βεβεα απο πιατσα αθινα μεχρι χισιναου.
δε θα ιθελα παντοσ να τιν ξανακανο!καμια αναγκι!
Η αυτές που έχεις νάναι πουτανεςγια να κανεις πασα πρεπει να εχεις και καποια να πασαρεις
ολα τα μαθαινεις εσυ ε;;;;
παρε κ μενα πορνε μου!πλεον τα πορνοροσικα μετα απο τοσα χρονια τα μιλαο καλα!χαχαχα!μακαρι κ τοτε που ιχαμε ξεκινισι τισ πορνοεκδρομεσ να ξεραμε ροσικα ρα γαμοτο....τελοσπαντον...!Καταλαβα εισαι ιδιαιτερη περιπτωση ... αγγλικα μιλας φανταζομαι.
Αν παντως ανεβεις και χρειαστεις καμια μεταφραση παρε τον μιδα καλυτερα , σε αυτο ειναι καλος χαχα
Ρε μάστορα μήπως μένεις εξωτερικό???? Κάπου Κεντρική Ευρώπη?Να έχουμε ένα γιατρό σταντ μπαι γιατί όταν γυρίσει από Κισιναου θα έχει χάσει κιλά και θα έχει πρηστεί από το πολύ πήδημα
Όλες ενεργες είναι , ασε που από 20ε εχουννπαει σταω17ε λόγω αλλαγής ισοτημιαςΤάσο εκτός από την ξανθιά, ποια άλλη είναι τώρα στην ενεργό δράση?
Η μελαχρινή είναι?![]()
Παρακαλώ να μιλάμε σε Lei...Όλες ενεργες είναι , ασε που από 20ε εχουννπαει σταω17ε λόγω αλλαγής ισοτημιας
Μην τσιμπάς στην παραπληροφορηση

Με τέτοια γαμάς ένα 8ωρο γεμάτο δύο γκόμενές. Μιλφ και φοιτητριαΠαρακαλώ να μιλάμε σε Lei...
![]()
Ενδεχομένως να έχουν και πρώτου βαθμού συγγένεια...Με τέτοια γαμάς ένα 8ωρο γεμάτο δύο γκόμενές. Μιλφ και φοιτητρια
Όχι αεροσυνοδό ομως
Παλιά είχα γαμισει δύο διδιμες αδερφές μαζί ή μια 19 η άλλη 24Ενδεχομένως να έχουν και πρώτου βαθμού συγγένεια...![]()
Δηλαδή τέσσερις;Παλιά είχα γαμισει δύο διδιμες αδερφές μαζί ή μια 19 η άλλη 24