Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εκεί κάτι γινρταιΕγώ είμαι μιλφακιας πολύ!
Από μιλφαρες τι παίζει?![]()
ΓίνεταιΌχι έτσι δεν αξίζει!
Καλύτερα Αθήνα!
Εγώ το έχω στο μυαλό μου την φάση ότι δίνω 20 ευρώ στην μιλφαρα 7αρι σε εμφάνιση και κάθεται μαζί μου στο δωμάτιο για 10 ώρες!![]()
Γειά σου γίγαντα Αλλαν. Χρόνια κ ζαμάνια. Πάρε τον Τζον μαζί αν μπορείς θέλει να πάει με το λεοφωρειο 35ωρες ταξίδι. Επίσης βρεστου μιλφ με 20ε για δεκαωρο γαμησι. Αν μπορείς Άστον να κοιμάται στο πορτμπαγκάζ κάνα δυο μέρες στην αρχή μέχρι να οργανωθεί στα χοτελ βιπ με τα 15εΚισινάου πήγα τα τελευταία 1-2 χρόνια, 4 φορές.
Ρουμάνικα/Ρώσικα, δεν μιλάω.
Ειμαι 40+
Με χαμηλό budget, δεν έχει κανένα νόημα.
Με σχετικά υψηλό, νομίζω πως είναι καλύτερα από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
Σε bar και club, αν φανείς ότι διαθέτεις άνεση, κάτι βρίσκεις σχετικά ευκολότερα από ότι εδώ.
Επίσης, δεν παίζει το να γαμάς 3 διαφορετικές κάθε μέρα, μιας και τα μαγαζια είναι λίγα και σε 3-4 μέρες σε έχουν δει σε όλα.
Στην αρχή ήμουν ενθουσιασμενος, μετά ξανασκέφτηκα το συνολικό κόστος αλλά και τις προοπτικές με τις 2 κοπελιές που κυκλοφορούσα.
Θα ξαναπάω τον άλλο μήνα, κυρίως για βόλτες και γαμησάκια με την μια κοπελιά.
Αν κάποιος δεν διαθέτει 200+ την μέρα, καλύτερα να μην το σκέφτεται καν.
Δεν είμαι ο "γνωστός" σου Αλλαν.Γειά σου γίγαντα Αλλαν. Χρόνια κ ζαμάνια. Πάρε τον Τζον μαζί αν μπορείς θέλει να πάει με το λεοφωρειο 35ωρες ταξίδι. Επίσης βρεστου μιλφ με 20ε για δεκαωρο γαμησι. Αν μπορείς Άστον να κοιμάται στο πορτμπαγκάζ κάνα δυο μέρες στην αρχή μέχρι να οργανωθεί στα χοτελ βιπ με τα 15ε
Πότε θα πας ακριβώς ξέρεις?
Τώρα το είδα. Όπως κ ναχει φίλε πάρε τον Τζων έστω στο πορτμπαγκάζ να κάνει οικονομία για να χώσει τα 20ευρα μετά στις μουναρες πουχει φωτογραφίες από τασο3Δεν είμαι ο "γνωστός" σου Αλλαν.
Ξέρω πως υπήρχε κάποιος με αντίστοιχο/παρόμοιο =nickname. Μου το είχαν πει κάποια μέλη παλιότερα, πως υπήρχε κάποιος με παρόμοιο όνομα, και μάλιστα ασχολούνταν με Μολδαβία.
Τζων μην χάσεις την ευκαιρία. Γλυτώνεις 15ε την μέρα από τα λουξ μοτέλ πουχες βρει κ θα βγάλεις ζωαρα με αυτά τα 15ε κάθε μέρα. Κάθε μέρα ρε τυπε 15ε ποιος σε πιάνει. . Πίτα πλασιντα στην πιάτσα, εισητηρια τρολευ μασρουτκας για ατελείωτες βόλτες, λεφτά για πασατέμπο στο πάρκο, καφέ από κιόσκι στην γκαρα νορντ κι άλλα τετοια μεγαλεία.κι 3χεις κ τις φωτογραφίες να ασχοληθείς να βρεις αυτές τις μουναρες με τα 20ρικα για ατελείωτα όργια
Παραπληροφορηση τυπε . Με 20ε γαμάς 10ωρα.Κισινάου πήγα τα τελευταία 1-2 χρόνια, 4 φορές.
Ειμαι 40+
Σε bar και club, αν φανείς ότι διαθέτεις άνεση, κάτι βρίσκεις σχετικά ευκολότερα από ότι εδώ.
Επίσης, δεν παίζει το να γαμάς 3 διαφορετικές κάθε μέρα, μιας και τα μαγαζια είναι λίγα και σε 3-4 μέρες σε έχουν δει σε όλα.
Στην αρχή ήμουν ενθουσιασμενος, μετά ξανασκέφτηκα το συνολικό κόστος αλλά και τις προοπτικές με τις 2 κοπελιές που κυκλοφορούσα.
εχο λιοσιιιιι μιλαμεεεεΓίνεται
Μπες στο χρονοντουλαπο της ιστορίας και πάτα το 1990Μολις σε πάει στην χρόνια αυτή, κατέβα και απόλαυσε το μέχρι το 1995
Μετά ανεβαίνουν οι χρονοχρεωσεις πας στα 50 την βραδιά μέχρι το 2005. Μετά βλεπεις
Πάντως αν πας τώρα με 20ε θα φας μια πίτσα μια σαλάτα σηζαρ και μια κόκα κόλα στα Andys χαζεύοντας τους μολδαβους πιτσιρικάδες με τα τζιπ κ τις γκόμενές τους
Επίσης μπορείς να κοιτάς τις φώτο του θείου Τάσου κ να δεις μήπως εμφανιστεί κάποια από αυτές 7 χρόνια μετά. Τότε θα ανεμισεις το εικοσάρικο και θα φωνάξεις αέρα νενικηκαμεν. Είναι το συνθηματικο
Θα σε ακολουθήσουν για τρελό γαμησι με στόχο τα.. 20ευρω
Καλή φάση κι αυτό

απλα θεοσ ρε μαγκιτι!!!!καυλιμερα πορνε!ισε ο παλιοσ αλανταλον που ιχαμε εκπορνευτι χισιναου στο ντεζαβου?Κισινάου πήγα τα τελευταία 1-2 χρόνια, 4 φορές.
Ειμαι 40+
δεν τον ξερω φιλε και δεν εχω ιδεακαυλιμερα πορνε!ισε ο παλιοσ αλανταλον που ιχαμε εκπορνευτι χισιναου στο ντεζαβου?
ποοοο ρε που ινε ο original αλανταλον?που ινε χαμενοσ?δεν τον ξερω φιλε και δεν εχω ιδεα
Γειά σου φίλε πιτσιλιστηεχο λιοσιιιιι μιλαμεεεε
προσκινο μιστι μιδα!!!απλα θεοσ ρε μαγκιτι!!!!
Ο Τάσος έχει τα κονε όλα να ξέρειςποοοο ρε που ινε ο original αλανταλον?που ινε χαμενοσ?
χιστεσσσσσσσ οποιος μιλαι με τον οριτζιναλ αλανταλον μιδα ι τασο πιτε του τον ψαχνι ο πιτσιλιστισ να τον καυλαντισι!!!
Μιτσαρας δεν γράφει πλέον. Αν πας στο μαγαζί Ελ Γκρέκο και τον ζητήσεις θα τον βρεις.
Και τις φωτογραφίες με τις γκόμενες που έχει από κονε δυνατάTzoν, το 20αρι για το 10ωρο, + το 15αρι για τον υπνο, τα βάζω εγώ αν έρθεις μαζί μου τον επόμενο μήνα.
Εσύ θα βάλεις την παρέα. Οκ?
ποοοο ρε καυλαιρι μου τορα θα με βαλισ παλι στι λουπα τισ πορνονοσταλγιασ!!!Γειά σου φίλε πιτσιλιστη
Πες μας καμμια ιστορία από τότε με πυρφορο. Ιστορικό στέλεχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Τάσος έχει τα κονε όλα να ξέρεις