moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τσαρε ηρωα που εδιωξες τους πουστηδες ιταλους απο τη ρωσια.εις ...εχεις απολυτο δικιο σχετικα με τις αναλυσεις σου για τις κατασκευες των σπιτιων στο ανατολικο μπλοκ...τα παλια κτιρια ειναι πιο γερα απο τα καινουρια ιδιαιτερα τα πετρινα και χαμηλα αλλα ρε φιλε δε παυει να ειναι παλια ...εγω βεβαια λιγα ξερω απο κατασκευες αλλα ενα καινουριο σιγουρα θα κανει πιο πολλα χρονια να σαπισει και να πεσει απο ενα αλλο παλιο...και επειδη ξερω το γαμια τασο θα μου επιτρεψεις να πω οτι ξερει τι κανει...οσο για τα καλα σου λογια σε ευχαριςτω πολυ και ανταποδιδω με αγαπη και σεβασμο (πως τα λεω ο πουστης!!!! )οσο για τον ευσωμο ...ασ ρωτησει τους γειτονες μου εκει αν εχω αντοχες η οχι ο καιμενος ο σερβος δικηγορος μεχρι και παρατηρηση μου εκανε ...δε μπορουσε να κοιμηθει απο τις φωνες της μικρης...αλλα δεν σε παρεξηγω η αγαμια φταιει...τιρασπολη σημερα πανικος...γαμαμε ρε δε παιζουμε τις κουμπαρες εδω
.Το δικο μου (που μενω μονος μου) ειναι 2,90 (χτιστικε το τελος του 2002 αλλα μας το δωσανε το τελος του 2003 γιατι ειχε καποια προβληματα με τα συμβολαια της ηλεκτροδοτισης.Το ειχα αγωρασει το 2000 για 12.000 $ περιπου δεν θυμαμαι ακριβως).Τι γινεται τωρα η πειρα μου μου λεει οτι ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90 ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑς!Γιατι αυτο?Τοτε τα χτιζαν ΡΩΣΣΟΙ ΕΡΓΑΤΕς!τωρα Ρωσσους εργατες δεν βλεπεις πια τα σπιτια τα ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΥΖΜΠΕΚΟΙ,ΤΑΤΖΙΚΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ ή ΑΖΕΡΟΙ που ολοι τους ειναι εντελως ζωα και η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ (μιλαω για τη Ρωσσια).Τοτε οταν επαιρνα ενα καινουργιο σπιτι μπορουσα να μεινω αυτα που βαζαν (μπανια παραθυρα πορτες κλπ.) δεν ηταν οτι καλητερο αλλα ηταν υποφερτα.Τωρα ειναι εντελως
με το που μπεις στο σπιτι πρεπει να τα αλλαξεις ΟΛΑ!απο μπαταριες μπανιου,πορτες μεχρι τι να πω! γαμησε τα!Εχω δει σπιτι φυσικα και δεν πηρα διαμερισμα ΜΕ ΘΕΩΣΤΡΑΒΟΥς ΤΟΙΧΟΥς!παντα ηταν στραβοι οι τοιχοι 3-4 εκατοστα αλλα σε εκεινο το παρα
ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΣΙΑ!
!Μου θυμισε ανθρωπο που καθεται στους παγκους της λα'ι'κης αγορας και πουλαει πατατες
αυτος.Ο Ιωσηφ για σας τους παμπλουτους και μεγαλους γαμιαδες
κανεις αν ειναι να δωσει τοσα λεφτα για να παρει διαμερισμα στο Κισινιωφ!Οταν με λιγακι παραπανω λεφτα παιρνει Αγια Πετρεουπολη.Δε λεω θα μου πεις ειναι βορεια εχει κρυο ε,Ας ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΔΗΣΣΟ δεν ειναι ακριβοτερα!μη σου πω οτι πιο φτηνα κανουν!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ