αναμενω καυλιαρη βοσκεεσενα θα σε φτιαξω μετα....τωρα λεω να ασχοληθω με την μαντοκα την καυλα

αναμενω καυλιαρη βοσκεεσενα θα σε φτιαξω μετα....τωρα λεω να ασχοληθω με την μαντοκα την καυλα

γινεται και σημεραΤο ένα είναι ότι η διχρωμία στα μαλλιά απέτυχε και δεν αντέχω να με βλέπω.Τα άλλα τα φαντάζεσαι. ;)
Τουλάχιστον την διχρωμία θα την διορθώσω αύριο.![]()
Ρε απο την μια λες δεν δινεις την παραμικρη αξια στις γκομενες και απο την αλλη εχεις ταραξει ολες εδω μεσα στα πμ;
Φυκια για μεταξωτες κορδελες πουλας και εσυ μου φαινεται σαν την Worldventures.
ντυσου προβατινα να δειςΕσύ συνέχεια μέλι μέλι και από τηγανήτα τίποτα.![]()
ελα ρε πικερΚοίταξε να δεις... Επειδή αυτό το site είναι λίγο περίεργο, αρκετές φορές κάνω μια διερεύνηση των προθέσεων των γυναικών που γράφουν εδώ.![]()

καλυτερα μελι
παρα να βγει καμια 18ποντη τηγανητα![]()

καλυτερα μελιΕσύ συνέχεια μέλι μέλι και από τηγανήτα τίποτα.![]()

Των ποιων???Are u sure??Κοίταξε να δεις... Επειδή αυτό το site είναι λίγο περίεργο, αρκετές φορές κάνω μια διερεύνηση των προθέσεων των γυναικών που γράφουν εδώ.![]()
Εσενα γιατι να σου δωσω?
θα σε παω γαμιωντας ως την πρεβεζα να δεις που γκαμαι ο κοσμας το καλοκαιρι.......ντυσου προβατινα να δεις![]()
μαντοκα ποτε θα κανονισουμε κανα χοτελι;Ε μα έχω πέσει σε περίπτωση.![]()
![]()
![]()
γουσταρεις ομωςΕ μα έχω πέσει σε περίπτωση.![]()
![]()
![]()
ελα ρε πικερ![]()
γουσταρεις ομως![]()

γαμαει ο κοσμας λεει![]()
θα σε παω γαμιωντας ως την πρεβεζα να δεις που γκαμαι ο κοσμας το καλοκαιρι.......μαντοκα ποτε θα κανονισουμε κανα χοτελι;

δεν πετας τον θιθι μεταξι?Ρε σταμάτα, με ΄χει πιάσει νευρικό γέλιο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορεξάτος έχεις μπει βλέπω.![]()
![]()
ναι γιατι οπως σου ειπα ειμαι 50%-50% στο προβλημα μου.Ρε σταμάτα, με ΄χει πιάσει νευρικό γέλιο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορεξάτος έχεις μπει βλέπω.![]()
![]()
υπαρχουν και αποδΕΙξεις μανγαμαει ο κοσμας λεει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ανεβαινω μηχανακιδεν πετας τον θιθι μεταξι?![]()
υπαρχουν και αποδΕΙξεις μαν
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3738.msg4940578#msg4940578]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3738.msg4940578#msg4940578[/url]
[size=30pt]ΓΚΑΜΑΙ[/size]

δεν πετας τον θιθι μεταξι?![]()