Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ξεκινησε ηδη η ελεγχομενη σταθμευση
Απορια νουμερο δυο......Αν δεν τηs χαλαγε το χατηρι και τηs εκανε τον ταριφα........θα του τολεγε ποτε ????

Αυτο ειναι πολυ σοβαρο.....Ποταμια μελανηs χυθηκαν και συ δεν πιστευειsουτε που πιστεψα τιποτα απο οσα ειπωθηκαν.
Kαθε βραδυ το λέει... στην προσευχη της![]()
Αυτη ειναι που φωναζει καθε βραδυ ""ιτσ ρεινινγ μεν αλλελουια" ?![]()
H Έρι είναι κουλ τυπάκι. Και παρόλο που το παίζει "σκληρή" κατά την προσωπική μου εκτίμηση είναι ψυχούλα.
Αν δεν πέταγε και κάτι μαλακίες ώρες ώρες θα 'ταν τρελά ερωτεύσιμη!
Αν την είχε πάει σπιτι ως όφειλε να κάνει, τώρα αυτός θα πηδούσε, αυτή θα τον έλεγε "Αντρούτσο μου τι μου κάνεις?" κι όλα θα ήταν καλά.
Αλλά έχει μικρό πουλί (αυτό συγχωρείται, δεν πας ενάντια στη φύση).... αφήνει το κορίτσι να γυρίσει μόνο του σπίτι (αγροίκος) .... δεν ενδιαφέρεται καν να ρωτήσει με ποιο τρόπο γύρισε σπίτι της (γαιδούρι)....
Τι θέλατε να του πει?
Α τι καλός που είσαι κούκλε μου? Φτιάχτηκε το αμαξάκι σου?
Ρε ένας μαλακας και μισός είναι....
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω δεν απαντησε αν τα ρουφηξεNimertis,ακόμα δεν απάντησες σε κάτι σημαντικό,κατά τη γνώμη μου.....Πόσο καιρό τα είχατε??
Είναι όμορφη?.....H Έρι είναι κουλ τυπάκι. Και παρόλο που το παίζει "σκληρή" κατά την προσωπική μου εκτίμηση είναι ψυχούλα.
Αν δεν πέταγε και κάτι μαλακίες ώρες ώρες θα 'ταν τρελά ερωτεύσιμη!
Αν την είχε πάει σπιτι ως όφειλε να κάνει, τώρα αυτός θα πηδούσε, αυτή θα τον έλεγε "Αντρούτσο μου τι μου κάνεις?" κι όλα θα ήταν καλά.
Αλλά έχει μικρό πουλί (αυτό συγχωρείται, δεν πας ενάντια στη φύση).... αφήνει το κορίτσι να γυρίσει μόνο του σπίτι (αγροίκος) .... δεν ενδιαφέρεται καν να ρωτήσει με ποιο τρόπο γύρισε σπίτι της (γαιδούρι)....
Τι θέλατε να του πει?
Α τι καλός που είσαι κούκλε μου? Φτιάχτηκε το αμαξάκι σου?
Ρε ένας μαλακας και μισός είναι....
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν κανω προσευχες και δεν ελπιζω σε θαυματα![]()
κρατάω σασπενζ![]()

Χαχαχαχα με ζάλιζε μια πιτσιρίκα όλα αυτό το διάστημα-αν και έμπαινα συχνά-πυκνά για να ενημερώνομαι(όπως πρέπει,άλλωστε,να κάνει ένας πορνοτύπος πυο σέβεται τον εαυτό του ;)).Τελικά,αφού μου έψησε το ψάρι στα χείλη,απογοητεύτηκα και έπινα όλο αυτό το διάστημα σε σπίτια,μπαρ,στριπ και κωλόμπαρα ;)Που ήσουν εσύ?......Χάθηκες.....

ο τριανταφυλλος και ο ελυτης ειναι οι δυο τεραστιοι ποιητες της ελλαδας![]()
δεν σ αρεσει το κομματακι?![]()
μου αρεσει μπολ, αν το βαλες για μενα ευχαριστω![]()