Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΝΑΙ!!!!!!! γκρρρρρρρ >και μετα απο ολα αυτα δινει χιλιαρικα σε οποια να ναι χωρις καν να την δει![]()
![]()
![]()
ΝΑΙ!!!!!!! γκρρρρρρρ >και μετα απο ολα αυτα δινει χιλιαρικα σε οποια να ναι χωρις καν να την δει![]()
![]()
![]()
Σου παν να τη μετρήσεις από 'κει που ξεκινάει η φλέβα και ξεκίνησες απ' την καρδιά;

χέσε μας μωρή ψωνάρα,τόσο καιρό δεν του ζητάω τίποτα,του τα δίνω όλα και είναι ανένδοτος και τώρα για να γαμήσει εσένα φθηνότερα θα ενδώσει;![]()
Και ακόμα περισσότερα.....εγώ έχω προϋπηρεσία με μουσάτο!!!!τι του τα δίνεις όλα? τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα?![]()
Μην του μιλάς του πούστη,μου έφαγε τον χαζοδίκη >πας τσαρκες τυπε![]()
πας τσαρκες τυπετι του τα δίνεις όλα? τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα?![]()

Τί 11 μήνες αποχής είναι αυτοί;;;; :oή μονο 10ποντο χωραει....11 μηνες αποχης ειναι αυτοι
Έχασες....η νιπλ μόνο με 10πόντους πάει![]()
απαξ και εχεις το σηματακι του θηλεος στο νικνειμ το ινμποξ σου ειναι παντα γεματο στο μπου......μιλαω εκ πειρας κλωνων...... ;)Μην ψαρώνεις μαν, το χοντροκώλα το έβαλα μπας και αποθαρρυνθεί κανένας και σταματήσω να αδειάζω τα πμ κάθε τόσο.![]()
Σου παν να τη μετρήσεις από 'κει που ξεκινάει η φλέβα και ξεκίνησες απ' την καρδιά;

τι του τα δίνεις όλα? τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα?![]()
Το γάμησες και ψόφησε!!!!Ξεκινησα να την μετράω πρωι βασικα και οταν τελειωσα ειχε ηδη βραδιάσει![]()

στο ειπε γκομενα μετα το σεξ που κανατετο πισοκολιτό με τύπο 10 εκατοστών είναι τεχνικά εφικτό τύπισα ?![]()

Του Βαλιανάτου;;;; Κάνεις ρεπορτάζ για το περιοδικό;Δουλεύω στο στατιστικό
Όπου δεις ποστ με μετρημα σου τρεχουν τα σαλια,
αμέσως να απαντησεις λιονταρηινα... μη χασεις![]()
εχεις χαλασμενα υδραυλικα μανΞεκινησα να την μετράω πρωι βασικα και οταν τελειωσα ειχε ηδη βραδιάσει![]()