ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΓΩ τον είπα μικροψώλη στον τσακωμό μας σήμερα!
Μπραβο σου.
Κοριτσι μου χρυσο με λογικη χρονοδιακοπτη λειτουργεις?
Πως περασε καιρος και μετα σκεφτηκες οτι δεν την εχει μεγαλη?
Ασε κατα μπαντα το θεμα της ντουντας.
Μπορει να μη σου αρεσαν κι αλλα πραγματα πανω του, οπως η φατσα, ο χαρακτηρας, το μεγεθος του πορτοφολιου κλπ κλπ
Δηλαδη εσυ επικεντρωθηκες στο μεγεθος του μοριου του?
Μπορει να ειναι και κοντος σε υψος (υποθεση κανω), κατι αλλο αρνητικο δεν υπαρχει επανω του?
όσο για το πηγαδομούνα δεν ισχύει,είχα 11 μήνες στέρηση
Ειχες καιρο κυρα ε, ειχες καιρο (ατακα απο τσοντα ο Μανωλιος ο μπηχτης).
Λυπαμαι αλλα προτεινω να αλλαξεις μυαλα, αλλιως θα σου πιασει νυχτεριδες & αραχνες το ματσιαντάνι (ομιλω και λιγα βλαχικα) αν συνεχισεις στο ιδιο μοτιβο.
Συμβουλευω να μιλησεις μεσω pm με καποια εκ των εργαζομενων κοριτσιων που εχουν δει χιλιαδες ψωλες μπας και σου ανοιξουν τα ματια.
Αλιμονο αν μια σχεση βασιζεται σε τετοια κριτηρια. Χωριστε καλυτερα.
Ξεκινησεs εναν κυκλο αντεκδικησηs.....Θ ακουσειs φρασειs οπωs...."απατη" "πηγαδομουνοβνα" κτλ...Εσπειρεs θαμνουs , θα θερισειs πηγαδια
Τυπε μη γραφεις τετοια και προγκηξει η τυπισσα, θα της παει το μυαλο σε Μελιγαλαδες!
Σου παν να τη μετρήσεις από 'κει που ξεκινάει η φλέβα και ξεκίνησες απ' την καρδιά;

ωραια ατακα!
Εγω παντως ειμαι ανισορροπος σαν το εναλλασσομενο ρευμα. Οσες φορες τη μετραγα παλιοτερα που ειχα τονους ψωνιο (τωρα εχω λιγοτερο), ουδεποτε ο χαρακας εδειξε το ιδιο νουμερο. Η διακυμανση ηταν γυρω στον εναμισο ποντο, οποτε δεν ασχοληθηκα ξανα
μαν εγώ την έχω σαν τους μαύρους
Τοτε επρεπε να λεγοσουν μπλακ ντεβιλ