Νέα

Μία τυχαία συνάντηση με απλή Ουκρανή επαρχιακής πόλης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.218
Κριτικές
8
Like
1.887
Πόντοι
266
Η ιστορία αυτή (που είναι 100% αληθινή, συνέβη το προηγούμενο ΣΚ) απευθύνεται στους ουκρανολόγους του σάιτ που έχουν παίξει και με κανονικές κοπέλες εδώ και όχι σε σεξοτουρίστες ψευτογαμιάδες τύπου Κμαν.

Τι πιστεύετε οτι παίζει;
Στην επαρχία είναι πιο συχνό το φαινόμενο,το είχα γράψει για το ωτοστόπ στο νήμα της Ουκρανίας μερικά χρόνια πριν. Mέχρι το 2011 όπου επισκεπτόμουν την Ουκρανία για μεγάλα χρονικά διαστήματα είχα πάρει πολλές κοπέλες ωτοστόπ,(επαρχία πάντα)Δεν είναι παράξενο και μην αγριεύεις ακόμα και αν συμβεί βραδιάτικα και σε απομονωμένα μέρη. Με 3 από αυτές που είχα πάρει βγήκαμε ραντεβού και πηδηχτήκαμε,αξέχαστη θα μου μεινει μια φοιτήτρια που την πήρα από Πολτάβα με προορισμό Kremenchug χειμώνας στις 9 περίπου την νύχτα. Αρκετά όμορφη και μεγάλη μητρομάνα,συναντιόμασταν κανα εξάμηνο.   
Αυτά τα εγραψα το 2013 --------->

Αγγλικα σπανια μιλανε αλλα δεν εχει σημασια την γλωσσα του ερωτα την ξερουν ολες. Πωσ θα σου φαινόταν να ταξιδευεις χειμωνας βραδυ και να εβλεπες καποια κοπελα μεσα στην ερημια να σου κανει οτο-στοπ και εξω να ειναι μειον 15.Πολλες φοιτητριες ετσι ταξιδευουν και ειναι ενα συχνο φαινομενο στην Ουκρανια.Μου εχει τυχει να παρω πολλες τετοιες ωτο - στοπ και την τελευταια φορα με ελληνικο αμαξι. Ειναι αλλοκοτα εκει τα πραγματα
   
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom