Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τράβελος και η Μελίνα?Ρε παιδια ειναι καρατραβελος η Μελινα...σας λεω την Ξερω απο αγορι ακομα...Ηταν γειτονας μου
καλά την έκοψα και δεν μπήκα...
και το είπα και της τσατσάς....δεν μπαίνω για δικούς μου λόγους...
.Φίλε πως το έλεγαν τον μάγκα στην παιδική του ηλικία?

Εγώ πάντως δεν την έβγαλα...πάντως φέρνει λίγο...αλλά δεν είμαι ο κατάλληλος να πώ καθώς δεν έχω πάει ποτέ με τράβελο...ο άλλος λέει τον είχε γείτονα τον μάγκα...τώρα τί να πώ εγώ?Αν λέεικαλα δεν παιζεστε!!εχετε βγαλει τραβελι την μελινα ,ακομα και την αντριαννα και την κατερινα![]()
![]()
![]()
πάω πάσο...Φίλε,σόρρυ που στο λέω, αλλά έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη και η πλαστική χειρουργική που ακόμα και το μ......ι από τραβέλι φαίνεται γυναικείο...έτσι λένε οι κατέχοντες το άθλημα....ξέρεις ότι στην Αμερική υπάρχουν γιατροί που κάνουν πλαστική σε μ.....ια σε κανονικές γυναίκες για να έχει καλύτερη αισθητική?Τραβελι δεν ειναι με τιποτα.Μπεs μαζι τηs να δειs οτι εχει κανονικοτατο μουνακι.
Ρε cgboy τι βομβα ηταν αυτη που πεταξες. Δεν μπορει ψεματα λες. Αλλα τωρα δεν παυει να υπαρχει η υποψια για ολους μας. Κριμα και ειναι η αγαπημενη μου. Ξενερωσα τωρα.Ρε παιδια ειναι καρατραβελος η Μελινα...σας λεω την Ξερω απο αγορι ακομα...Ηταν γειτονας μου
Πέρασα από Σερβίων πρίν 4 ημέρες και ρώτησα την τσατσά...μου είπε πως στο μαγαζί δεν μπαίνουν τραβέλια και η Μελίνα είναι κανονική...βέβαια δεν με διαφώτησε και πολύ όταν την ρώτησα να μου πεί αν φοράει περούκα....ενώ όταν άρχισε μία γενική συζήτηση καθόταν στο δωμάτιο και μιλάγαμε χαλαρά(μέχρι να βγεί η κοπέλα-Βίκυ- με μεγάλο στήθος)όταν την ρώτησα άλλαξε ύφος...μου απάντησε ευγενικά όμως και σιγά-σιγά την έκανε για την κουζίνα....τώρα μάγκες βγάλτε συμπέρασμα...εγώ 1 φορά που την είδα δεν μου φάνηκε για original γυναίκα πάντως...μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια....Ρε παιδια ειναι καρατραβελος η Μελινα...σας λεω την Ξερω απο αγορι ακομα...Ηταν γειτονας μου