Νέα

Με τι μέσο μετακινούνται οι πουτάνες από/προς την δουλειά τους?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.358
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
 με καραβι που το σερνουν- στους στενους αθηναικο΄υς δρόμους- οι πελάτες . Από εκει βγηκε η εκφραση "το μουνι σέρνει καράβι"
 
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
 με καραβι που το σερνουν- στους στενους αθηναικο΄υς δρόμους- οι πελάτες . Από εκει βγηκε η εκφραση "το μουνι σέρνει καράβι"

η πιο ποιητικά υπερρεαλιστική απάντηση στο ερώτημα που έθεσα.

εύγε φίλε.

είσαι μέσα στα ΤΟΠ 10 ποσταρίσματα που έχω διαβάσει στο μπου.
 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.560
Like
0
Πόντοι
16
οι περισσοτερες με ταξι, καποιες με νταβαδες κ οσες εχουν φτωχειες με ΜΜΜ..
 

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Μηνύματα
1.746
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Κάποτε της χρυσές εποχές που έβγαζαν χοντρά λεφτά τα κορίτσια. Όλες είχαν το ΜΑΝΣΤΑ!  οι Νταβάδες ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!  Μιλάμε για της δικες  μας. Είχαν ωραία αυτοκίνητα. Οι ξένες ΤΑΧΙ!  η ο νταβάς δυο στενά ποιο κάτω, άφηνε την κοπελιά. Τώρα γαματα! με το ζόρι τα κρατανε. Ποιο πολύ τα ΣΜΑΛΤ! και καλά είναι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
17
Πόντοι
166
καβαλα στον πουτσο.. :rockon: :rockon:
 

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Μηνύματα
36
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
βασικα στη φυλης πλεον ψιλοπεινανε ο περισοτερες.ουτε για ταξι δεν εχουν.βαρανε μυγες και το 20ρικο δεν κατεβαινει απο τα αφεντικα με τπτ.μονο κανα δυο-τρεις βγαζουν λεφτα.βλ νικολετα,τζουλια χουλια,που τις παιρνει με τη μερσεντες ο νταβας στο τελος.και μην ξεχνατε οτι πολλες απο αυτες(ειδικα ρουμανες)καθε μηνα πληρωνουν και ποσοστο στο"γραφειο"που τους βρηκε τη δουλεια.μου το χει πει τσατσος.
 

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.052
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παίχτη, μπας κι έχεις πηδήσει ότι πουτάνα κυκλοφορεί και μας δουλεύεις όλους; :)
Όντως αρχικά το 206cc και ακολούθως το 308cc, είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα των βιζιτών!

Τώρα αν μου πεις τί μάρκα και μοντέλο προτιμούν οι χειρουργημένες τρανσέξουαλ, θα σε παραδεχθώ απόλυτα!
έχω δει πολλές με c1 πάντως!
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.339
Like
3.261
Πόντοι
506
Να κι ένα θέμα που δεν έχει καλυφθεί.

Πολλοί έχουν δει τα κορίτσια της Φυλής ή του Μεταξουργείου ενώ φτάνουν στην δουλειά τους πριν την έναρξη της βάρδιας τους. Ίσως και κάποια κορίτσια από στούντιο.

Έχουμε προσέξει πως μετακινούνται? Με ΙΧ, ταξί ή δημόσια συγκοινωνία?

Αν το τελευταίο, μήπως οι φήμες για τα υψηλά εισοδήματα τους να είναι μούφα? Γιατί να μην τις φέρνουν οι νταβατζήδες με ΙΧ?

Όλες οι συνεισφορές δεκτές.

Σήμερα είναι Κυριακή.
πολυ ενδιαφερον θεμα πραγματικα :jerking:
 

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.095
Like
13
Πόντοι
16
Να εμπλουτίσω κι εγώ λίγο το ζωτικής σημασίας νήμα με λέξεις και φράσεις που μου ήρθαν πριν λίγο στο μυαλό:

το ποτήρι με τα τσούρος, ο απινιδωτής, μούσκουλα/μούσμουλα, μόντουλο δύο : μόντουλο μοντούλο ή μοντουλό
η Φλάνδρα
καρνάγιο ταρσανάς βυρσοδεψείο
καβουρδισμένα φουντούκια ΚΑΙ ολόκληρα
μια (1) μμμΜπριΝΝΝτζόλα
τα τέλεξΣ τα μόντεμΣ
ψωλοσκαρφάλι χεσαμόλα ΓΚΟΒΟΡ
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.785
Πόντοι
1.206
εισαι απολυτος γι'αυτο φιλτατε γιανεβαν για τα στουντια ειδικα λες δηλαδη στα ρδελα δεν ειναι αλβανιδες...;;;??? και οι καραμελλαχρινες με σλαβικα χαρακτηριστικα στουντιοκοριτσα πως γινεται να ειναι αλβανικα που εχουν χαρακτηριστικα εντελως διαφορετικα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????

Το "στούντιο" το ανέφερα ενδεικτικά και απλά επειδή τυχαίνει κάτι να ξέρω. Προφανώς και για τα μπουρδέλα του 20άρικου-10άρικου το ίδιο θα συμβαίνει, πιθανότατα και σε μεγαλύτερο βαθμό.
Τώρα αυτό με το χρώμα μαλλιών και τα χαρακτηριστικά δεν μου λέει και τίποτα. Από τις Ιωάννα Λίλη, Σάσα Μπάστα, Ελένη Φουρέιρα, Άρτεμη Αστεριάδου, Έλσα Τόλη και πολλές άλλες πόσες θα υποπτευόσουν εσύ ως Αλβανίδες; Εγώ καμμία κι όμως όλες είναι!

Γενικά όσα κόριτσια "σπιτιών" πλασσάροναται ως Ελληνίδες είναι συνήθως Αλβανίδες που έχουν μεγαλώσει εδώ και ξέρουν καλά Ελληνικά. Μία εξαίρεση ξέρω μόνο που δηλώνει και είναι Ελληνίδα, εκτός από όσες δεν είχαν γεννηθεί ως γυναίκες, τις "εκ μετατροπής". Θα υπάρχουν κι άλλες ασφαλώς, αλλά λίγες λογικά.
Όσες λοιπόν δεν ξέρουν καλά να μιλάνε Ελληνικά, λένε πως είναι Ελληνοϊταλίδες, Ελληνοϊσπανίδες, Ρουμάνες, Τσέχ(κ)ες κλπ.
Όχι πως δεν υπάρχουν και άλλες (συνήθως επίσης Βαλκάνιες) στα "σπίτια", αλλά τί είναι οι περισσότερες λέω...
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.785
Πόντοι
1.206
κι εγώ πιστεύω οτι οι νταβατζήδες είναι λίγο overrated ως ύπαρξη.

επειδή έχω πείρα και από εκτός Ελλάδος, στις χώρες όπου η πορνεία είναι γενικά νόμιμη και ασκείται σε πολιτισμένες συνθήκες, οι γυναίκες που δεν προέρχονται από κάποια υπανάπτυκτη πατριαρχική πρώην ανατολική χώρα δεν χρειάζονται και δεν έχουν νταβατζή. νταβατζήδες παίζουν μόνο ίσως με Βουλγάρες Ρουμάνες (είπαμε, υπανάπτυκτες πατριαρχικές πρώην αγροτικές κοινωνίες)

Και εμείς εδώ στο σάιτ κολλάμε με τους νταβατζήδες γιατί και μεις εντώ Ελλάντα μια υπανάπτυκτη πατριαρχική πρώην αγροτική κοινωνία είμαστε.

Μέχρι προ ετών πίστευα κι εγώ πως η έννοια του νταβατζή είναι υπερεκτιμημένη και πως "γιατί να έχει νταβατζή επί τέλους η άλλη αφού και μόνη της δουλεύει;"
Θα έλεγα πως στις Ελληνίδες σε γενικές γραμμές κάπως έτσι είναι, αν και όχι απόλυτα βέβαια, αφού όλοι ξέρουμε τον γνωστό νταβατζή του (επίσης γνωστού) ομίλου των νοτίων προαστίων. Αλλά (υποθετουμε πως) τα κορίτσια αυτά συνεργάζονται αυτοβούλως, με δική τους επιλογή και όποτε δεν θέλουν πλέον σταματούν την συνεργασία.

Αλλά στα "σπίτια" η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική!
Όπως προανέφερα τα περισσότερα κορίτσια των σπιτιών είναι Αλβανίδες. Και δεν αναφέρομαι σ' αυτές που έχουν μεγαλώσει (ή και γεννηθεί ακόμα) στην Ελλάδα. Αναφέρομαι σε αυτές που ήρθαν εδώ, παρά την θέλησή τους πολύ συχνά, επειδή η οικογένειές τους τις "πούλησαν" σε ηλικία 16-18 ετών στην Αλβανική Μαφία. Μετά την πώληση τα κορίτσια αυτά θεωρούνται "εμπόρευμα" και συνήθως μεταπωλλούνται από τον αρχικό αγοραστή σε άλλους, συνηθέστατα πάλι Αλβανούς, οι οποίοι "δρηστηριοποιούνται" στην Ελλάδα ως νταβατζήδες. Η τιμή πώλησης κυμαινόταν από 5.000 μέχρι 10.000 ευρώ, υποθέτω ανάλογα με την εμφάνιση της κοπέλας.
Συνήθως η εκδιδόμενη συζεί με τον νταβατζή της, το οποίο αποκαλεί και "το αγόρι μου", "ο μνηστήρας μου" κλπ. Με κάποιον πρόσφατο νόμο μάλιστα που επιτρέπει να εκδίδονται και παντρεμένες γυναίκες, κάποιοι τις παντρεύτηκαν και είναι όντως επίσημοι σύζυγοί τους!!
Ο νταβατζής πηγαινοφέρνει ΠΑΝΤΑ με το τζιπ ή την μπε-εμ-βε την εκδιδόμενη και στο τέλος της βάρδιας (διπλής συνήθως!) παίρνει όλη την είσπραξη αυτός, αυτή είναι η συμφωνία με το "σπίτι" εξ άλλου. Η κοπέλα δεν έχει κανένα δικαίωμα στα χρήματα που βγάζει, όλα ανήκουν στον νταβατζή ο οποίος απλά της καλύπτει τις στοιχειώδεις ανάγκες διατροφής, ένδυσης, καλλυντικών κλπ.
Επίσης δεν μπορεί καν να παραπονεθεί, ούτε να φύγει βεβαίως, διότι οι δικοί της (οι οποίοι την έχουν πουλήσει!) εξακολουθούν να διαμένουν σε γνωστή διεύθυνση στην Αλβανία! ;)

Οι Αλβανοί αυτοί νταβατζήδες είναι τόσο "σκληροί" παίχτες που συνηθέστατα οι ιδιοκτήτες των "οίκων" αποφεύγουν να τους πηγαίνουν κόντρα και προτιμούν να τους καλοπιάνουν κάνοντάς τους τα χατήρια.

Τα όσα υποστηρίζω είναι απολύτως τσεκαρισμένα από πηγή insider, την οποία φυσικά δεν θα αναφέρω. Και ναι συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2013!!
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.773
Κριτικές
183
Like
3.164
Πόντοι
8.535
ενταξει παιδια υπαρχουν κ εξαιρεσεις...δεν ξερω τι γινεται με τις Αλβανιδες,αλλα με δυο μιλφ Ελληνιδες ιεροδουλες που μιλουσα,καμμια απο τις δυο δεν ειχε νταβατζη...η μια το εκανε το επαγγελμα για να ξεχρεωσει το σπιτι που ειχε αγορασει (το ξεχρεωσε κ σταματησε να πηγαινει μπουρδελο,δεν ξερω εαν σταματησε κ τελειως την δουλεια....) κ η αλλη (χρονια στο κουρμπετι) μου ειπε οτι το κανει περιστασιακα για να συμπληρωνει εισοδημα μιας κ η ιδια ηταν/ειναι κ ιδιοκτητρια οικου ανοχης....επισης,η πρωτη ηταν κ χωρισμενη (μετα απο χρονια αραβωνιασμενη) κ δεν ηθελε να ακουει ουτε για γκομενο/εραστη/νταβατζη κτλ,κτλ...εβγαζε καντυλες....μου ελεγε γουσταρω να ειμαι μονη μου/σολο....
επισης,γνωριζω περιπτωση αλλοδαπης που λειτουργει κ αυτη ανεξαρτητη...δεν εχει νταβατζη.(γκομενο μπορει να εχει...)
 
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.792
Like
4
Πόντοι
16
Πάτε όταν έχει αλλαγή βάρδιας,έχει κάτι φάτσες όλα τα λεφτά.
 

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Μηνύματα
401
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
στη Σαλονικη πολλες πλεον χρησιμοποιουν τα αστικα..δεν πηγαινουν φραγκα στο νταβα και αυτος με τη σειρα του πουλησε  το αμαξι για να ξεχρεωσει το καζινο και παει λεγοντας..
οσες εχουν ''δουλεια''εχουν πλεον αμαξακι της σειρας  πχ Peugeot cc

ΥΓ ωραια η ατακα με τι ασχολειστε ρε μαλακες..γκετ ει λαιφ. :2funny:
αλλα το φορουμ ειναι ανοιχτο σε οποιοδηποτε θεμα..και την ειπε καποιος με περισσοτερα απο 30000 μυνηματα :2funny:
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
που πινουν καφε η πουτανες, που πανε η πουτανες για βολτα, ποσα βγαζουν η πουτανες


ΜΕ ΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ  :2funny:

γκετ ε λαιφ ρε μαλακες  :2on1:

Μην κρίνεις από τον εαυτό σου Σταμάτη! Δε μπορούν όλοι να κάνουν τη μεγάλη ζωή που κάνεις εσύ. :cheesy:
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
17
Πόντοι
166
το 90 τις κυκλοφορουσαν ρωσσοποντιοι με  LADA με κοκκινες πινακιδες... :2funny:
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
92
Πόντοι
376
το 90 τις κυκλοφορουσαν ρωσσοποντιοι με  LADA με κοκκινες πινακιδες... :2funny:
URL]] :headbang3:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom