Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχει φραπέ τύπε ?Μου πέταξε στο reel αυτό. Έχει δοκιμάσει κανείς να πει καμιά γνώμη ; Βλέπω κάθε τόσο τέτοιες δημοσιεύσεις αλλά δεν εμπιστευομαι και πολύ το insta .
![]()

Τότε δεν μας κάνειΤίποτα από έξτρα
εχουνε πει οτι ειναι αυστηρα μασαζ.Μου πέταξε στο reel αυτό. Έχει δοκιμάσει κανείς να πει καμιά γνώμη ; Βλέπω κάθε τόσο τέτοιες δημοσιεύσεις αλλά δεν εμπιστευομαι και πολύ το insta .
![]()
Πολύ μπλα μπλα και από τηγανιτά τίποταΜου πέταξε στο reel αυτό. Έχει δοκιμάσει κανείς να πει καμιά γνώμη ; Βλέπω κάθε τόσο τέτοιες δημοσιεύσεις αλλά δεν εμπιστευομαι και πολύ το insta .
![]()
ΤίποταΈχει φραπέ τύπε ?![]()
Γνωρίζει κανένας μύστηςΚαλησπέρα , τη συγκεκριμένη κοπέλα τη γνωρίζετε ;; Έχει πάει κάποιος ;;
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Στανταρακι δικό μου…. Καλο μασάζ και καλαμάκι στο τέλος…. Στείλε μνμ και θα σου απαντήσει τι προσφέρειΓνωρίζει κανένας μύστης
Και ειναι όπως οι φψτο?Στανταρακι δικό μου…. Καλο μασάζ και καλαμάκι στο τέλος…. Στείλε μνμ και θα σου απαντήσει τι προσφέρει
Όχι εχει τατουάζ, πιο αδύνατη και ψηλή….Και ειναι όπως οι φψτο?