Νέα

Θέμα με Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximTsigalko7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MaximTsigalko7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
490
Πόντοι
1.245
Καλησπέρα.Εδώ και καναν μήνα τώρα δεν μπορώ ακολουθήσω καμιά σελίδα στο instagram και μου βάζει μήνυμα "το αίτημά σας εκκρεμεί".Μπορώ κανονικά να κάνω αιτήματα σε κλειστούς λογαριασμούς,να κάνω follow σε λογαριασμούς που με έχουν follow αλλά δεν τους ακολουθώ εγώ,να σχολιάζω σε stories και posts,ανεβάζω stories έχω αφαιρέσει λογαριασμούς που κάνω follow,έκανα από κλειστό ανοιχτό,τον λογαριασμό,έμπαινα κι από σταθερό υπολογιστή αλλά το σταμάτησα εδώ και κάποιες μέρες και μπαίνω μόνο από κινητό και τίποτα πάλι.Τί να κάνω;

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Sexypistol

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
25.370
Πόντοι
5.956
Έλεγξε το mail που εχεις δηλώσει ... ισως υπάρχει εκει μια εξήγηση... ή το κινητό σου επαλήθευση αν θελει..

OP
OP
MaximTsigalko7

MaximTsigalko7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
490
Πόντοι
1.245
Έλεγξε το mail που εχεις δηλώσει ... ισως υπάρχει εκει μια εξήγηση... ή το κινητό σου επαλήθευση αν θελει..
Είναι συνδεδεμένος με το προφίλ μου στο fb,έβαλα και έλεγχο 2 ταυτοτήτας 2 παραγόντων βάσει των όσων διάβασα στο reddit και είσαι και στο youtube έκανα κι όλα τα άλλα βήματα που αναφέρω στο μήνυμα και δεν είδα μεγάλη βελτίωση.Θα το δώ όμως αυτό με το mail και το κινητό.

OP
OP
MaximTsigalko7

MaximTsigalko7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
490
Πόντοι
1.245
Κανεις δε κανεις νομιζω και με απλα μηνυματα παιζει να συμβει
Δεν στέλνω κι αμάν απαντήσεις σε stories 2,3 απαντήσεις αν κάνω κάποιες φορές και υπάρχουν και πολλές μέρες που δεν στέλνω μνμ ή δεν απαντώ σε στόρυ άλλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom