Και εφόσον ξέρεις ότι έχουν γράψει κάποιοι άλλοι για τις κυρίες, γιατί δημιουργείς αυτό το θέμα και δεν ανεβάζεις τα ποστ των υπολοίπων.
Να σου πω εγώ το γιατι. Γιατί ήθελες απλώς να γράψεις την μαλακία σου, για να λες στον εαυτό σου, να την είπα στο τάδε. Ίσα ίσα να δημιουργήσεις πρόβλημα. Άρα από ότι καταλαβαίνουμε είσαι ένας μαλακας και μίσος που του αρέσει να δημιουργεί ζητήματα. Γιατί είτε αν το είχες προσπεράσει, είτε αν είχες ανεβάσει τα ποστ των υπολοίπων θα είχαμε τελειώσει και ούτε γάτα ούτε ζημιά, αλλά εσύ απλώς ήθελες να γράψεις την παπαρια σου και φαίνεται και από την μαλακία που ανέβασες στα αγγλικά...
Σου χρωσταω κατι τυπε και δεν το ξερω;
Επειδη εσυ εισαι τεμπελης, θα σου βαλω εγω τα ποστ που βρηκα κυριολεκτικα σε 5 δευτερολεπτα με τον τροπο που σου υπεδειξα;
Εσυ το συνεχιζεις και θες να το αναγαγεις σε προβλημα, αν δεν το πηρες χαμπαρι απο την πρωτη μου παραθεση ουσιαστικα απαντησα στο ερωτημα σου...
Αντι να εγραφες ολες αυτες τις παπαριες σαν θιγμενη γκομενα και να το τραβαγες, θα ειχες ΗΔΗ βρει τα ποστ και δεν θα ετρεχε καστανο ουτε θα καναμε αυτην την κουβεντα.
Αλλα προτιμας να γινεις drama queen

Αλλη δουλεια δεν ειχα να λεω στον εαυτο μου οτι την ειπα στον Αρειανο στα μπουρδελα.κομ