Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

giorgos stergiou

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.234
Πόντοι
2.306
Αυτη εδω που κανει εξορκισμους-μασαζ πιστευω οτι ρουφαει (εκτος απο δαιμονες) και πουτσες

εχω στειλει μηνυμα :2funny:
τι ανθρωποι κυκλοφορουν εκει εξω ρε πουστη
Εγώ δεν πάω .. φοβάμαι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.665
Πόντοι
2.636
Αυτη εδω που κανει εξορκισμους-μασαζ πιστευω οτι ρουφαει (εκτος απο δαιμονες) και πουτσες

εχω στειλει μηνυμα :2funny:
τι ανθρωποι κυκλοφορουν εκει εξω ρε πουστη
Γενικά υπάρχουν πολλοί ευκολόπιστοι άνθρωποι. Το κοίταγα τις προάλλες αυτό με το ρέικι ή δεν ξέρω πώς λέγεται και πήγε να μου φύγει το κεφάλι. Είναι αδιανόητο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Και εσύ ρε τυπε που το χρησιμοποιείς και ξέρεις τι ρόλο βαράνε τα κορίτσια γιατί δεν γράφεις τι έχει αναφερθεί από τους συναγωνιστές!!!
15 χρονια εισαι στο σαητ τυπε ελεος, πανω δεξια στο σαιτ εχει search. κανε αντιγραφη επικολληση το τηλεφωνο των αγγελιων και βρισκεις τα comments. Για τις δυο απο τις τρεις αγγελιες που ρωτησες υπαρχουν κατατοπιστικες απαντησεις.

Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.

Combobreaker

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
41
Πόντοι
0

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
12
Like
700
Πόντοι
310
Πήγα προ μηνός για φραπεδάκι στην Φρόσω . Πιο βαριεστημένη και ξινή από ποτέ , το μασάζ πρώτη φορά μέτριο και το σπίτι να βρωμάει τιγκα από τον σκύλο της …. Από ότι καταλάβατε ήταν και η τελευταία ….

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.256
Πόντοι
29.667
15 χρονια εισαι στο σαητ τυπε ελεος, πανω δεξια στο σαιτ εχει search. κανε αντιγραφη επικολληση το τηλεφωνο των αγγελιων και βρισκεις τα comments. Για τις δυο απο τις τρεις αγγελιες που ρωτησες υπαρχουν κατατοπιστικες απαντησεις.

Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.
Και εφόσον ξέρεις ότι έχουν γράψει κάποιοι άλλοι για τις κυρίες, γιατί δημιουργείς αυτό το θέμα και δεν ανεβάζεις τα ποστ των υπολοίπων.
Να σου πω εγώ το γιατι. Γιατί ήθελες απλώς να γράψεις την μαλακία σου, για να λες στον εαυτό σου, να την είπα στο τάδε. Ίσα ίσα να δημιουργήσεις πρόβλημα. Άρα από ότι καταλαβαίνουμε είσαι ένας μαλακας και μίσος που του αρέσει να δημιουργεί ζητήματα. Γιατί είτε αν το είχες προσπεράσει, είτε αν είχες ανεβάσει τα ποστ των υπολοίπων θα είχαμε τελειώσει και ούτε γάτα ούτε ζημιά, αλλά εσύ απλώς ήθελες να γράψεις την παπαρια σου και φαίνεται και από την μαλακία που ανέβασες στα αγγλικά...

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
37
Πόντοι
1
Πήγα προ μηνός για φραπεδάκι στην Φρόσω . Πιο βαριεστημένη και ξινή από ποτέ , το μασάζ πρώτη φορά μέτριο και το σπίτι να βρωμάει τιγκα από τον σκύλο της …. Από ότι καταλάβατε ήταν και η τελευταία ….
Εννοείς τη Φρόσω που ήταν στο grace? Έχει δικό της χώρο; Βγάζει κάνα ρούχο; Μήπως έχεις τηλ; Thanks

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Και εφόσον ξέρεις ότι έχουν γράψει κάποιοι άλλοι για τις κυρίες, γιατί δημιουργείς αυτό το θέμα και δεν ανεβάζεις τα ποστ των υπολοίπων.
Να σου πω εγώ το γιατι. Γιατί ήθελες απλώς να γράψεις την μαλακία σου, για να λες στον εαυτό σου, να την είπα στο τάδε. Ίσα ίσα να δημιουργήσεις πρόβλημα. Άρα από ότι καταλαβαίνουμε είσαι ένας μαλακας και μίσος που του αρέσει να δημιουργεί ζητήματα. Γιατί είτε αν το είχες προσπεράσει, είτε αν είχες ανεβάσει τα ποστ των υπολοίπων θα είχαμε τελειώσει και ούτε γάτα ούτε ζημιά, αλλά εσύ απλώς ήθελες να γράψεις την παπαρια σου και φαίνεται και από την μαλακία που ανέβασες στα αγγλικά...
Σου χρωσταω κατι τυπε και δεν το ξερω;
Επειδη εσυ εισαι τεμπελης, θα σου βαλω εγω τα ποστ που βρηκα κυριολεκτικα σε 5 δευτερολεπτα με τον τροπο που σου υπεδειξα;
Εσυ το συνεχιζεις και θες να το αναγαγεις σε προβλημα, αν δεν το πηρες χαμπαρι απο την πρωτη μου παραθεση ουσιαστικα απαντησα στο ερωτημα σου...

Αντι να εγραφες ολες αυτες τις παπαριες σαν θιγμενη γκομενα και να το τραβαγες, θα ειχες ΗΔΗ βρει τα ποστ και δεν θα ετρεχε καστανο ουτε θα καναμε αυτην την κουβεντα.
Αλλα προτιμας να γινεις drama queen :coffee:Αλλη δουλεια δεν ειχα να λεω στον εαυτο μου οτι την ειπα στον Αρειανο στα μπουρδελα.κομ :tooth:

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
Σε ποιά περιοχή είναι και πόσο πάει το παράβολο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom