Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
80 για μια ώρα για την ειρήνη νομίζω είναι ακριβά, βέβαια εγώ τελευταία φορά πήγα πριν πέντε χρόνια τότε μου έπαιρνε 30€ λόγω παλιού πελάτη και 60€ για μπριζόλα αλλά εκεί που έχουν πάει οι τιμές τώρα ....
από το 30€ στο 80€ την έχασα, αλλά , οκ, ας το δούμε θετικά ,

κάποιοι έχουν τόσα πολλά , που τα πετάνε, άρα ο πλούτος διαχέεται .

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
Τρέλανέ μας τώρα , σέρβιρε μπριζόλα ποτέ η Ειρήνη ;
προφανώς σερβιρε , όπου γούσταρε ..

αλλά , και τι να το κάνεις ,

να σού τρυπήσει καμιά κοκάλα το πνευμόνι και να τρέχεις ?

Εγγρ.
1 Απρ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Τρέλανέ μας τώρα , σέρβιρε μπριζόλα ποτέ η Ειρήνη ;
Ναι κανονικά απλά κάποια στιγμή μου είπε πως σταμάτησε και έκανε μόνο φραπέ,πάντως εγώ ήμουν ευχαριστημένος με το μασάζ της ειδικά με την τιμή που είχε τότε ήταν vfm

Εγγρ.
1 Απρ 2025
Like
115
Πόντοι
0
από το 30€ στο 80€ την έχασα, αλλά , οκ, ας το δούμε θετικά ,

κάποιοι έχουν τόσα πολλά , που τα πετάνε, άρα ο πλούτος διαχέεται .
Συμφωνώ αλλά εγώ και πριν πέντε χρόνια το ίδιο μεροκάματο επαιρνα και για να δώσω 80€ για μια ώρα πρέπει να δουλεύω δύο μέρες δεν νομίζω να είναι καλή η αναλογία του τι δίνω και τι παιρνω

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
Συμφωνώ αλλά εγώ και πριν πέντε χρόνια το ίδιο μεροκάματο επαιρνα και για να δώσω 80€ για μια ώρα πρέπει να δουλεύω δύο μέρες δεν νομίζω να είναι καλή η αναλογία του τι δίνω και τι παιρνω
ακριβώς.
80= 30 x 2.66

αλλά τα δικά μου χρήματα δεν είναι 2,66 φορές παραπάνω.

άρα , no deal.

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Νομίζω πως η Ειρήνη και την μπριζόλα που θα έδινε θα ήταν διεκπεραιωτικη οπότε δεν έχει νόημα,αυτη την εικόνα μου δίνει.. Μέχρι 60 την ώρα και πολλά της είναι. Τώρα αν βρίσκει θύματα κσι της δίνουν 80 μπράβο της. Αντε και 100 για ένα μασάζ της πλάκας και μια εκτόνωση.

sailor69

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Νομίζω πως η Ειρήνη και την μπριζόλα που θα έδινε θα ήταν διεκπεραιωτικη οπότε δεν έχει νόημα,αυτη την εικόνα μου δίνει.. Μέχρι 60 την ώρα και πολλά της είναι. Τώρα αν βρίσκει θύματα κσι της δίνουν 80 μπράβο της. Αντε και 100 για ένα μασάζ της πλάκας και μια εκτόνωση.
Πήγα σήμερα.60 έδωσα για 1 ώρα. Δεν έκανε νύξη για τπτ περισσότερο

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
563
Πόντοι
21
Επικοινωνια με την Ασιάτισσα του just me massage 50 ευρώ η μία ώρα μασαζ, δικό της χώρο στο Παγκράτι. Λέει "καθαρό μασαζ μονο" αλλά μπορεί αυτά να τα διευκρινίζει μόνο κατ ιδιαν (φραπέ κλπ)

Είχαμε κάποια άλλη πρόσφατη εμπειρία? Είδα μερικά ποστ από παλιά αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι ισχύει. Σκέφτομαι να πάω τις επόμενες μερες παρά το ρίσκο

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
304
Πόντοι
21
Αυτη η juliet lemonia σταματαρι λεει για διακοπες....το θεμα ειναι δεν απανταει στο τηλεφωνο

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
Επικοινωνια με την Ασιάτισσα του just me massage 50 ευρώ η μία ώρα μασαζ, δικό της χώρο στο Παγκράτι. Λέει "καθαρό μασαζ μονο" αλλά μπορεί αυτά να τα διευκρινίζει μόνο κατ ιδιαν (φραπέ κλπ)

Είχαμε κάποια άλλη πρόσφατη εμπειρία? Είδα μερικά ποστ από παλιά αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι ισχύει. Σκέφτομαι να πάω τις επόμενες μερες παρά το ρίσκο
Κάνει εκτόνωση αλλα με +30 ευρώ....παλιότερα το είχε 40 το μασάζ συν 20 την εκτόνωση.. κάνει καλό μασάζ δεν υπάρχει ρισκο

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
304
Πόντοι
21
Αυτη τη καριολα θελω να τη στραγγιξω

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
563
Πόντοι
21
Κάνει εκτόνωση αλλα με +30 ευρώ....παλιότερα το είχε 40 το μασάζ συν 20 την εκτόνωση.. κάνει καλό μασάζ δεν υπάρχει ρισκο
Θέλει φωτογραφία για νέους πελάτες οπότε από μένα ακυρο

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.242
Πόντοι
481
Πρόσφατη επίσκεψη σε αυτή που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες από τη Νικαια κοντά στη Μπελογιάννη ονόματι Μπετυ. Ελληνίδα μάλλον μικροκαμωμένη 60αρα, όχι εμφανίσιμη. Ευγενική και πρόγραμμα στα 60€ μίση ώρα μόνο το μισό σώμα μασάζ με εκτόνωση. Χωρίς στα 30€ κι αν ήθελα μια ώρα και εκτόνωση στα 90€. Μασάζ χάιδεμα και φραπές χλιαρός. Ντουζ παρέχεται, έκανα πριν φύγω. Ο χωρος είναι πολύ μικρος και το μασάζ γίνεται ανάμεσα σε κουζίνα και σαλόνι. Επισης ξένερα γιατί δεν είχε ατμόσφαιρα λόγω του φωτοσ Που είχε μισάνοιχτες κουρτίνες. Δούλευε επαρχία λέει, δεν δέχεται παζάρια στην τιμή και μου φάνηκε ακριβή. Αν είστε πάνω από 90 κιλά μάλλον χρεώνει παραπάνω, γιατί με ρώτησε. Για την είσοδο σε καθοδηγεί τηλεφωνικά χωρίς να χτυπήσεις κουδούνι. Μη ζητήσετε τηλέφωνο, το έχουν αναρτήσει στις προηγούμενες σελίδες και το έχω σβήσει γιατί πολύ πιθανό να μην ξαναπάω.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
Πρόσφατη επίσκεψη σε αυτή που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες από τη Νικαια κοντά στη Μπελογιάννη ονόματι Μπετυ. Ελληνίδα μάλλον μικροκαμωμένη 60αρα, όχι εμφανίσιμη. Ευγενική και πρόγραμμα στα 60€ μίση ώρα μόνο το μισό σώμα μασάζ με εκτόνωση. Χωρίς στα 30€ κι αν ήθελα μια ώρα και εκτόνωση στα 90€. Μασάζ χάιδεμα και φραπές χλιαρός. Ντουζ παρέχεται, έκανα πριν φύγω. Ο χωρος είναι πολύ μικρος και το μασάζ γίνεται ανάμεσα σε κουζίνα και σαλόνι. Επισης ξένερα γιατί δεν είχε ατμόσφαιρα λόγω του φωτοσ Που είχε μισάνοιχτες κουρτίνες. Δούλευε επαρχία λέει, δεν δέχεται παζάρια στην τιμή και μου φάνηκε ακριβή. Αν είστε πάνω από 90 κιλά μάλλον χρεώνει παραπάνω, γιατί με ρώτησε. Για την είσοδο σε καθοδηγεί τηλεφωνικά χωρίς να χτυπήσεις κουδούνι. Μη ζητήσετε τηλέφωνο, το έχουν αναρτήσει στις προηγούμενες σελίδες και το έχω σβήσει γιατί πολύ πιθανό να μην ξαναπάω.
60αρα , όχι εμφανίσιμη, μασάζ της πλάκας , στην άκρη του σύμπαντος να τρέχεις ,
να μπεις μέσα είναι μυστική αποστολή, χωρος προς το χάλια, και στο τέλος 90€.
καλά τα παθαίνουμε.

Εγγρ.
1 Απρ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Δυστυχώς στην αναζήτηση για μασάζ θα φας και μερικές φορές στην πορεία νομίζω την έχουμε πατήσει όλοι κάποια στιγμή.ακομα θυμάμαι που πήγα σε μια αγγελία και ήταν σε ένα εμπορικό κέντρο ένα γραφείο χαλια μασάζ και στον φραπέ η τύπισσα κοιτούσε το υπερπέραν

• Like
Αντιδράσεις: tawara

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26
60αρα , όχι εμφανίσιμη, μασάζ της πλάκας , στην άκρη του σύμπαντος να τρέχεις ,
να μπεις μέσα είναι μυστική αποστολή, χωρος προς το χάλια, και στο τέλος 90€.
καλά τα παθαίνουμε.
Γιαυτο η θεια Ελενη παρα την ηλικια της παραμενει κορυφαια.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.641
Πόντοι
6.495
Πριν κάνα χρόνο που είχα πάει έκανε καλό μασάζ αλλά ήταν ανένδοτη για κάτι παραπάνω, ούτε με extra. Και στο έλεγε απο την αρχή. Φαίνεται άλλαξε και τώρα σερβίρει φραπέ με +30.
Μελλοντικά μπορεί και μπριζόλα αν και δεν με εξιταρει για κάτι τέτοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom