Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
Σέ επικοινωνία που είχαμε δεν ήταν ξεκάθαρη αν ναι πώς καί τί.
Μόνο ότι κάνει μασάζ κατ οίκον ανάφερε καί θέλει τηλέφωνο για νά καλέσει σέ κανονισμένη ώρα καί ημέρα για περισσότερες πληροφορίες.
Δεν προχώρησα παρακάτω ούτε τηλέφωνο έδωσα, ρώτησα μόνο αν γίνεται τό μασάζ με πετσέτα ή χωρίς...... όπου απάντηση δεν πήρα καμία.

Οπότε από εμένα ευχαριστούμε θά σάς ειδοποιήσουμε.
Τα χουμε πει.....δεν....άσε που ναι τρελοκομείο και μπορεί να σου φέρει αστυνομία

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
Καλησπέρα.
Ποιος μπορεί να μου περιγράψει την εμφάνιση της Θείας Ελένης; Στήθος;
Και ας μας διηγηθεί κανεις καμία συνέδρια γιατί δε βρίσκω πουθενά.
Ρωσίδα εκ Σιβηρίας παλιάς κοπής ξανθιά....μάτι γερακισιο....βυζομπαλα καλά πιπα κορυφαία μασάζ κορυφαίο....άμα είσαι μιλφακιας γκρανυ τύπος την γαμας κιόλας...

Αν και 2 χρόνια πίσω ποστ....είναι χρήσιμο ακόμα για τους τωρινούς

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
133
Like
24.240
Πόντοι
29.667

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
2.117
Πόντοι
496
Ρωσίδα εκ Σιβηρίας παλιάς κοπής ξανθιά....μάτι γερακισιο....βυζομπαλα καλά πιπα κορυφαία μασάζ κορυφαίο....άμα είσαι μιλφακιας γκρανυ τύπος την γαμας κιόλας...

πολυ παλιας ομως:confused:

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
240
Μωρά μου από αύριο σας περιμένω για λιγεσ μερεσ να περάσουμε τέλεια με φουλ προγράμματα 699 708 4670
1000034853.jpg

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26

Ειναι καβλα και εμπειρη στο κρεβατι γαμας κανονικα ,αν γουσταρεις .Απλα grany με σωμα γυμνασμενης 50αρας

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
Ειναι καβλα και εμπειρη στο κρεβατι γαμας κανονικα ,αν γουσταρεις .Απλα grany με σωμα γυμνασμενης 50αρας
Μην υπερβάλουμε.....στο γαμησι απλά καλή είναι....πιπα τρομερή αλλα και 80 ευρα....ε δεν πάω Δάφνη στα μπουμπουκια???

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Καλησπέρα αυτή στον κορυδαλλό που κάνει μασάζ σε ένα μικρό και πολύ χάλια διαμέρισμα δουλεύει ακόμα η σταμάτησε γιατί δεν σηκώνει τηλέφωνο.
Ευχαριστώ

Εγγρ.
1 Απρ 2025
Like
115
Πόντοι
0
Σκοπεύω να πάω στην Ειρήνη goldfinger. Προτείνει κανείς που έχει πάει το πρόγραμμα των 80 ευρώ για μία ώρα ή των 60 ευρώ για μισή ώρα;
80 για μια ώρα για την ειρήνη νομίζω είναι ακριβά, βέβαια εγώ τελευταία φορά πήγα πριν πέντε χρόνια τότε μου έπαιρνε 30€ λόγω παλιού πελάτη και 60€ για μπριζόλα αλλά εκεί που έχουν πάει οι τιμές τώρα ....

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
80 για μια ώρα για την ειρήνη νομίζω είναι ακριβά, βέβαια εγώ τελευταία φορά πήγα πριν πέντε χρόνια τότε μου έπαιρνε 30€ λόγω παλιού πελάτη και 60€ για μπριζόλα αλλά εκεί που έχουν πάει οι τιμές τώρα ....
Καλημέρα
Προχώραγε ή προχωράει η Irena? Νόμιζα οτι εφτανε μέχρι happy end.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Τρέλανέ μας τώρα , σέρβιρε μπριζόλα ποτέ η Ειρήνη ;

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.469
Πόντοι
1.346
Τρέλανέ μας τώρα , σέρβιρε μπριζόλα ποτέ η Ειρήνη ;
Καλημέρα
Προχώραγε ή προχωράει η Irena? Νόμιζα οτι εφτανε μέχρι happy end.

Πότε έγινε αυτό ? Τι έχουμε χάσει ? Πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την συνάντησα αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία τελευταία

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
Πότε έγινε αυτό ? Τι έχουμε χάσει ? Πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την συνάντησα αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία τελευταία
Μόνο happy end or relaxation ή ελληνιστί εκτονωσις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom