Ποσα ζηταει αυτη?Η Μαρία Γεωργίου που έγραψες κάνει φραπέ!???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Τα χουμε πει.....δεν....άσε που ναι τρελοκομείο και μπορεί να σου φέρει αστυνομίαΣέ επικοινωνία που είχαμε δεν ήταν ξεκάθαρη αν ναι πώς καί τί.
Μόνο ότι κάνει μασάζ κατ οίκον ανάφερε καί θέλει τηλέφωνο για νά καλέσει σέ κανονισμένη ώρα καί ημέρα για περισσότερες πληροφορίες.
Δεν προχώρησα παρακάτω ούτε τηλέφωνο έδωσα, ρώτησα μόνο αν γίνεται τό μασάζ με πετσέτα ή χωρίς...... όπου απάντηση δεν πήρα καμία.
Οπότε από εμένα ευχαριστούμε θά σάς ειδοποιήσουμε.
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Ρωσίδα εκ Σιβηρίας παλιάς κοπής ξανθιά....μάτι γερακισιο....βυζομπαλα καλά πιπα κορυφαία μασάζ κορυφαίο....άμα είσαι μιλφακιας γκρανυ τύπος την γαμας κιόλας...Καλησπέρα.
Ποιος μπορεί να μου περιγράψει την εμφάνιση της Θείας Ελένης; Στήθος;
Και ας μας διηγηθεί κανεις καμία συνέδρια γιατί δε βρίσκω πουθενά.
Αν και 2 χρόνια πίσω ποστ....είναι χρήσιμο ακόμα για τους τωρινούς
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.240
- Πόντοι
- 29.667
Ποια είναι αυτή ρε μάστορα;;;μας τον έχει κάνει κάγκελο η Ζουλιέτ!!! πώς μπορεί αυτή η γυναίκα να
μένει μόνο στο μασάζ ρε γαμώτο;
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.117
- Πόντοι
- 496
πολυ παλιας ομωςΡωσίδα εκ Σιβηρίας παλιάς κοπής ξανθιά....μάτι γερακισιο....βυζομπαλα καλά πιπα κορυφαία μασάζ κορυφαίο....άμα είσαι μιλφακιας γκρανυ τύπος την γαμας κιόλας...
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
50Η φωτεινή svet ξέρουμε τιμοκατάλογο;
Antonisscorp45
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Η απόλυτη εμπειρία. Άξιες και οι δυο!!!!!πες μας και το πότε θα γινει
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 240
Μωρά μου από αύριο σας περιμένω για λιγεσ μερεσ να περάσουμε τέλεια με φουλ προγράμματα 699 708 4670
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Ειναι καβλα και εμπειρη στο κρεβατι γαμας κανονικα ,αν γουσταρεις .Απλα grany με σωμα γυμνασμενης 50αραςΡωσίδα εκ Σιβηρίας παλιάς κοπής ξανθιά....μάτι γερακισιο....βυζομπαλα καλά πιπα κορυφαία μασάζ κορυφαίο....άμα είσαι μιλφακιας γκρανυ τύπος την γαμας κιόλας...
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Μην υπερβάλουμε.....στο γαμησι απλά καλή είναι....πιπα τρομερή αλλα και 80 ευρα....ε δεν πάω Δάφνη στα μπουμπουκια???Ειναι καβλα και εμπειρη στο κρεβατι γαμας κανονικα ,αν γουσταρεις .Απλα grany με σωμα γυμνασμενης 50αρας
Αθηνα;Μωρά μου από αύριο σας περιμένω για λιγεσ μερεσ να περάσουμε τέλεια με φουλ προγράμματα 699 708 4670![]()
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα αυτή στον κορυδαλλό που κάνει μασάζ σε ένα μικρό και πολύ χάλια διαμέρισμα δουλεύει ακόμα η σταμάτησε γιατί δεν σηκώνει τηλέφωνο.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 256419
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2025
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
80 για μια ώρα για την ειρήνη νομίζω είναι ακριβά, βέβαια εγώ τελευταία φορά πήγα πριν πέντε χρόνια τότε μου έπαιρνε 30€ λόγω παλιού πελάτη και 60€ για μπριζόλα αλλά εκεί που έχουν πάει οι τιμές τώρα ....Σκοπεύω να πάω στην Ειρήνη goldfinger. Προτείνει κανείς που έχει πάει το πρόγραμμα των 80 ευρώ για μία ώρα ή των 60 ευρώ για μισή ώρα;
Καλημέρα80 για μια ώρα για την ειρήνη νομίζω είναι ακριβά, βέβαια εγώ τελευταία φορά πήγα πριν πέντε χρόνια τότε μου έπαιρνε 30€ λόγω παλιού πελάτη και 60€ για μπριζόλα αλλά εκεί που έχουν πάει οι τιμές τώρα ....
Προχώραγε ή προχωράει η Irena? Νόμιζα οτι εφτανε μέχρι happy end.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 456
Τρέλανέ μας τώρα , σέρβιρε μπριζόλα ποτέ η Ειρήνη ;80 για μια ώρα για την ειρήνη νομίζω είναι ακριβά, βέβαια εγώ τελευταία φορά πήγα πριν πέντε χρόνια τότε μου έπαιρνε 30€ λόγω παλιού πελάτη και 60€ για μπριζόλα αλλά εκεί που έχουν πάει οι τιμές τώρα ....
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.469
- Πόντοι
- 1.346
Τρέλανέ μας τώρα , σέρβιρε μπριζόλα ποτέ η Ειρήνη ;
Καλημέρα
Προχώραγε ή προχωράει η Irena? Νόμιζα οτι εφτανε μέχρι happy end.
Πότε έγινε αυτό ? Τι έχουμε χάσει ? Πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την συνάντησα αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία τελευταία
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Μόνο happy end or relaxation ή ελληνιστί εκτονωσιςΠότε έγινε αυτό ? Τι έχουμε χάσει ? Πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την συνάντησα αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία τελευταία
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.469
- Πόντοι
- 1.346
Ναι αυτό θυμάμαιΜόνο happy end or relaxation ή ελληνιστί εκτονωσις
Και με ένα ιδιαίτερο τρόπο
Πολύ καλή
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.804
- Πόντοι
- 456
Εγω την προτείνω αλλά σαν πολύ παλιός πελάτης προ μπου εποχή δίνω 60....80 δεν θα έδιναΝαι αυτό θυμάμαι
Και με ένα ιδιαίτερο τρόπο
Πολύ καλή
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις