Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
κατι τετοιες ξινες μας ανταμοιβουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μπορει να ρισκαρω οποτε θα ενημερωσω

Τελικά πηγές? Σκέφτομαι να κάνω καταδρομικη

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
252
Πόντοι
21
Τελικά πηγές? Σκέφτομαι να κάνω καταδρομικη
Οτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
Και ποια αξίζει κατά τη γνώμη σου από αυτές με δικό τους χώρο;
όσο πήγαινα , πήγαινα στην λεγόμενη Ελένη (Νατάσσα), στη Καλλιθέα .

σίγουρα ξέρει μασάζ , και είναι πολύ πιθανόν να περάσεις καλά και γενικά.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.242
Πόντοι
481
Οτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.
Φραπέ πήρες; Αν ναι, πως πέρασες στο παρασύνθημα κι αν ήταν καλός.

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
86
Πόντοι
1
όσο πήγαινα , πήγαινα στην λεγόμενη Ελένη (Νατάσσα), στη Καλλιθέα .

σίγουρα ξέρει μασάζ , και είναι πολύ πιθανόν να περάσεις καλά και γενικά.
Κατάλαβα, ευχαριστώ. Της έστειλα και εκείνης, ίσως δοκιμάσω, χωρίς σεξ όμως, λόγω ηλικίας. Από ο,τι καταλαβαίνω είναι άνω των 60.

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206

Οπότε φωτεινές,ιουλιες, ειρήνες,βικες στεφανιες θείες λενες και αν τύχει και κανένας διατωντας Αστέρας μια στο τόσο.

• Like
Αντιδράσεις: tawara

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
252
Πόντοι
21

Φραπέ πήρες; Αν ναι, πως πέρασες στο παρασύνθημα κι αν ήταν καλός.
Τεραστια πετσετα σε ολο το σωμα.Δεν αγγιζει τιποτα δεν το συζηταει καν

tolis72

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Ρε μάγκες την λιουμπα μασαζ ξέρουμε τίποτα νέο γύρισε,

dimtrc93

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
149
Πόντοι
0
Καλημέρα στη παρέα.
Ξέρουμε κάτι γι αυτό ;
είναι για χώρο δικό σου και για ολοκληρωμένο μου είχε πει 130 οπότε δεν το συνέχισα

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
563
Πόντοι
21
Καλημέρα στη παρέα.
Ξέρουμε κάτι γι αυτό ;
Η νατασα από το osmose φαίνεται να είναι από τις φωτογραφίες. Μάλλον καλύτερα μακριά γιατί 24 δεν είναι

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Πρακτικά σου λέει μισή ώρα μασάζ, μισή ώρα μαλακία. Έτσι κατάλαβα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αμέ
Σιγά μην είναι μισή ώρα μαλακία.. 55 λεπτά μασάζ της πλάκας και 5 λεπτά σου τον κάνει κάγκελο.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
Η νατασα από το osmose φαίνεται να είναι από τις φωτογραφίες. Μάλλον καλύτερα μακριά γιατί 24 δεν είναι
Δεν τη ξέρω τη συγκεκριμένη, αλλά με βάση το tattoo που έχει στο πόδι, αυτή δείχνει να είναι.

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206

giorgos stergiou

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.220
Πόντοι
2.306
Καλημέρα στη παρέα.
Ξέρουμε κάτι γι αυτό ;
Ψωμωμενο το μωρό

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.804
Πόντοι
456
Φίλε το μασάζ της δεν αξίζει μια.. Βάζει αγκώνες και γενικά πασάλιμα.. Επίσης ούτε να την ακουμπήσεις. Έρχεται με κάτι τρομερά στενά ρούχα. Ξερει όμως στο τέλος και ρίχνει κάτι νερά στον προστάτη και τον χαϊδεύει και κάνει μετά τα σκάγια να τρυπάνε τον τοίχο.. Οπότε 60 το πολύ για μένα.
Στο μασάζ απλά για να ξέρεις χρησιμοποιεί ο μασέρ ή ή μασέζ δάκτυλα παλάμες πήχεις και αγκώνες....μαλαξεις πιεσεις στρετσινγκ κλπ και κάποιες φορές κάποια ξύλινα εργαλεία για πλευρά πλάτη τετρακεφαλους....για τους δύσκολους μύες

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
μας τον έχει κάνει κάγκελο η Ζουλιέτ!!! πώς μπορεί αυτή η γυναίκα να
μένει μόνο στο μασάζ ρε γαμώτο;

Συνημμένα

• IMG_0069.jpeg
    IMG_0069.jpeg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 48
  • IMG_0068.jpeg
    IMG_0068.jpeg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 43

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Μύστη τι σκας, τόσα κορασια παίζουν σόλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom