Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.597
- Πόντοι
- 746
Δεν εχασες και τιποταΌχι από τα γραφόμενα σου το έγραψα

Δεν εχασες και τιποταΌχι από τα γραφόμενα σου το έγραψα
Μπορείς να μου στείλεις τηλέφωνο θείας;Κριτική μετά από συνάντηση ντουέτου Θεία Ελένη και Χαρά
Χώρος στη Καλλιθέα, αρκετά προσεγμένος και καθαρός όπως και το μπάνιο, το δωμάτιο του μασάζ επίσης μιά χαρά
Και οι 2 κυρίες φιλόξενες
Η ελένη αδυνατισμένη λίγο και μάλλον κάτι ΄έχει κάνει στο πρόσωπο
Η Χαρά συμπαθητική καυλιάρα cougar της διπλανής πόρτας που θέλεις να την πλακώσεις στην πούτσα στις σκάλες αμέσως σώμα με καμπύλες όχι άσχημο βυζιά μάλλον ενισχυμένα αλλά όχι αντιαισθητικά για την ηλικία της καλή
Στα του μασάζ η Ελένη απλά δεν παίζεται η Χαρά απλά οκ
Πίπα σούπερ και από τις 2
Πήρα την Ελένη στα 4 όρθια και την Χαρά σε πολλές στάσεις
Τελείωσα στο στόμα τους.
Συμπερασματικά τα χρήματα που ζητάνε είναι πολλά για όλο αυτό αντί για 200 φράγκα έπρεπε να είναι το πολύ 160
Κάποια στιγμή θα πάρω και την Χαρά μόνη για καλύτερη ανάγνωση.
Αυτά
Ναι το 'πιασα...Δεν εχασες και τιποτα![]()
Τηλέφωνο;;Φίλε μου η Φωτεινή αρχικά προσφέρει μασαζ κ φραπε μόνο.Αφηνει ν την χαϊδεύεις αλλά δε βγάζει ρούχα.
Ο χώρος της είναι καλός αρκετά κ καθαρος,προσφέρει κιόλας ποτακι,αναψυκτικό κ σοκολατακι,τέλος μπορείς ν κανεις κ μπάνιο.
Τώρα από θέμα υπηρεσιών το μασαζ της καλύτερο από τις περισσότερες του χώρου,τώρα ο φραπές της έχει εμπειρία 30+ χρόνων κ συγκαταλέγεται στους καλύτερους π υπάρχουν.Απο θέμα συμπεριφορές είναι ευγενικοτατη.
Στα αρνητικα τώρα μιλάει πολύ εάν ανοίξετε κουβέντα,είναι μεγάλη κ δεν εχει κάτι ας πούμε ερεθιστικό βυζια κωλο κτλπ.Καθως για μένα ειναι ντεκαυλε όλο της το στυλ,δεν είναι καυλιαρα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.
Μπορείς να μου στείλεις το τηλ της χαράς ;Της θειας ελενης δεν κυκλοφορει ,της Χαρας ναι αμα της στειλεις θα σου στειλει 1-2 για 5 δευτερολεπτα απλα για να δεις ,αλλα απο οτι ειδα για Χαρα που θελει τελικα μονο για σεξ σε ξενοδοχειο 100 χωρις μασαζ κλπ ,με τιποτα ,ουτε για 50 . Η θεια Ελενη αν και μεγαλη τα δινει ολα και το μασαζ της απο τα καλυτερα . αξιζει τα 80 .
Μόλις σου πει το τιμολόγιο της θα κάνει ένα χρόνο να σου ξανασηκωθείΞέρουμε κάτι εδώ? Υποσχόμενο δείχνει!Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Νομίζω γράφει πιο πίσω ότι τα έχει σταματήσει. Και εγώ που την ακολουθούσα ένα φεγγάρι δεν είχε τίποτα ερωτικό σε στορυ και προφίλ οπότε μάλλον ισχιει.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Εδώ η κυρία κάνει κάνα έξτραδακι ή @@ ;
400Ξέρουμε κάτι εδώ? Υποσχόμενο δείχνει!Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
δεν θελουμε να την αγορασουμε...μονο για κανα γαμησι...για καμια ωριτσα...
Τόσο μου είπε χαχαχαδεν θελουμε να την αγορασουμε...μονο για κανα γαμησι...για καμια ωριτσα...
Μου φαίνεται ότι τραβελοφερνει μύστες μουΜόλις σου πει το τιμολόγιο της θα κάνει ένα χρόνο να σου ξανασηκωθεί
Οτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Εδώ η κυρία κάνει κάνα έξτραδακι ή @@ ;
Ευχαριστώ πολύ φίλε μουΚαλημερα φιλε μου, αν δεν κανω λαθος εχει στο IG προφιλ ως body_pitsop_ . Για οτι αλλο χρησιμοποιησε την αναζητηση πανω δεξια το φακουδακι.
Κάνει καλή διαφήμιση από ινστα.. τπτ άλλοΟτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.
Όταν γίνεις τακτικός πελάτης κάνει και ξινό φραπέ τρομάρα της…Οτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.
κανει εξτρα?Οτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.
τα έχουμε πει χρόνια τώρα, αυτά για την ΖωίτσαΟτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.
εδώ είσαι (η πιο πρόσφατη αναφορά μου στο αρπακτικό ..)Αυτή είχε ξεκινήσει μέσα στην πανδημία μέσω tinder/bummble. ήταν κάπου στα 25 με 27 το 2021. Τα ραντεβού μόνο μέσω ινστα τότε, για να σε τσεκάρει το status σου (δλδ τι πορτοφόλι είσαι). Μετά το πρώτο ραντεβού έδινε κινητό.
Δούλευε σε δημόσιο νοσοκομείο το πρωί κ το απόγευμα πήγαινε σε σπίτια, μια κ τότε (χειμώνας 2021) είχε το ελεύθερο μετακίνησης, λόγω επαγγέλματος (υγειονομικό προσωπικό).
Χρέωνε 70 ευρώ πριν 4 χρόνια, με μια χειρογλυκανη μλκ μπρος πίσω στην 1μιση ώρα που τελικά την έκανε 1 κ πολλές φορές κ λιγότερο και από 1 ώρα (στην έναρξη κ στο τελείωμα της συνεδρίας).
Ξυνιλα κ αγέλαστη. Κακό στοιχείο.
Πάντα ντυμένη στην συνέδρια. Αλλά πολλές φορές "έκλεβε στον χρόνο" . Μια κουρασμένη, μια από το εμβόλιο, κάθε φορά κ νέα δικαιολογια να σου κλέψει χρόνο. θα σου κάνω την επομενη φορά παραπάνω κλπ, όλο τέτοιες ΠΑΠΑΤΖΕΣ..
Τα χρήματα ΠΑΝΤΑ μπροστά. Μάλιστα σε κάποιους ζήταγε την πρώτη φορά κ διπλάσια ταρίφα.Ξεπέτα ολκής.
Είχα γράψει σχετικά στο νήμα "Σεξ μασάζ στο σπίτι" .
Στο παλιό της προφίλ στο Ινστα, είχε διάφορους επώνυμους να την ακολουθούν ("καλλιτέχνες", δημοσιογράφους, αρτίστες κλπ).
Από ότι βλέπω έκανε νέο προφίλ κ καινουργιο χώρο, δικό της. Ούτε από έξω προσωπικά.
Καλύτερα 80 ευρώ στην Θεία Ελένη - Νατάσα κ με τα μάτια κλειστά κ χωρίς σεξ, μόνο μασάζ για 90 λεπτά, παρά με το ξυνισμένο αρπακτικό.
Μου κάνει εντύπωση πως τόσοι εδώ μέσα κ δεν μιλάει κανείς.