Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Nakos212

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
7
Πόντοι
0
Κριτική μετά από συνάντηση ντουέτου Θεία Ελένη και Χαρά
Χώρος στη Καλλιθέα, αρκετά προσεγμένος και καθαρός όπως και το μπάνιο, το δωμάτιο του μασάζ επίσης μιά χαρά
Και οι 2 κυρίες φιλόξενες
Η ελένη αδυνατισμένη λίγο και μάλλον κάτι ΄έχει κάνει στο πρόσωπο
Η Χαρά συμπαθητική καυλιάρα cougar της διπλανής πόρτας που θέλεις να την πλακώσεις στην πούτσα στις σκάλες αμέσως σώμα με καμπύλες όχι άσχημο βυζιά μάλλον ενισχυμένα αλλά όχι αντιαισθητικά για την ηλικία της καλή
Στα του μασάζ η Ελένη απλά δεν παίζεται η Χαρά απλά οκ
Πίπα σούπερ και από τις 2
Πήρα την Ελένη στα 4 όρθια και την Χαρά σε πολλές στάσεις
Τελείωσα στο στόμα τους.
Συμπερασματικά τα χρήματα που ζητάνε είναι πολλά για όλο αυτό αντί για 200 φράγκα έπρεπε να είναι το πολύ 160
Κάποια στιγμή θα πάρω και την Χαρά μόνη για καλύτερη ανάγνωση.
Αυτά
Μπορείς να μου στείλεις τηλέφωνο θείας;

nkoros10

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Φίλε μου η Φωτεινή αρχικά προσφέρει μασαζ κ φραπε μόνο.Αφηνει ν την χαϊδεύεις αλλά δε βγάζει ρούχα.
Ο χώρος της είναι καλός αρκετά κ καθαρος,προσφέρει κιόλας ποτακι,αναψυκτικό κ σοκολατακι,τέλος μπορείς ν κανεις κ μπάνιο.
Τώρα από θέμα υπηρεσιών το μασαζ της καλύτερο από τις περισσότερες του χώρου,τώρα ο φραπές της έχει εμπειρία 30+ χρόνων κ συγκαταλέγεται στους καλύτερους π υπάρχουν.Απο θέμα συμπεριφορές είναι ευγενικοτατη.
Στα αρνητικα τώρα μιλάει πολύ εάν ανοίξετε κουβέντα,είναι μεγάλη κ δεν εχει κάτι ας πούμε ερεθιστικό βυζια κωλο κτλπ.Καθως για μένα ειναι ντεκαυλε όλο της το στυλ,δεν είναι καυλιαρα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.
Τηλέφωνο;;

kostaras1312

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Like
815
Πόντοι
81
Της θειας ελενης δεν κυκλοφορει ,της Χαρας ναι αμα της στειλεις θα σου στειλει 1-2 για 5 δευτερολεπτα απλα για να δεις ,αλλα απο οτι ειδα για Χαρα που θελει τελικα μονο για σεξ σε ξενοδοχειο 100 χωρις μασαζ κλπ ,με τιποτα ,ουτε για 50 . Η θεια Ελενη αν και μεγαλη τα δινει ολα και το μασαζ της απο τα καλυτερα . αξιζει τα 80 .
Μπορείς να μου στείλεις το τηλ της χαράς ;

mpenakis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Ξέρουμε κάτι εδώ? Υποσχόμενο δείχνει!

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.913
Πόντοι
216

DopeAmazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Like
58
Πόντοι
0

Εδώ η κυρία κάνει κάνα έξτραδακι ή @@ ;

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
67
Πόντοι
0

Νομίζω γράφει πιο πίσω ότι τα έχει σταματήσει. Και εγώ που την ακολουθούσα ένα φεγγάρι δεν είχε τίποτα ερωτικό σε στορυ και προφίλ οπότε μάλλον ισχιει.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.853
Πόντοι
456

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
252
Πόντοι
21

Οτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
405
Πόντοι
21
Οτι χειροτερο εχει συναντησει.70 ευρω 50 λεπτα ουτε μια ωρα .7 στα 10 καθαριοτητα.δεν υπαρχει ντους.μιλαει πολυ και ρωταει πολλα προσωπικα στοιχεια.μασαζ 3 στα 10.με πετσετα.δεν αγγιζεις με τιποτα.ασχημη και κοντη πολυ.θελεις να φυγεις στα πρωτα 10 λεπτα.παρκινγκ ανυπαρκτο γιατι βρισκεται στα εξαρχεια.πηγα με μοτοσυκλετα και εψαχνα 5 λεπτα να παρκαρω.Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα τα λεφτα μου ειπε αν γινω τακτικος πελατης θα κανει καλυτερη τιμη.Αυτο δεν προκειται να γινει εκλαψα τα λεφτα μου αλλα καποιος επρεπε να κανει το κασκαντεριλικι.Μαγκες μακρια απο την συγκεκριμενη.
Κάνει καλή διαφήμιση από ινστα.. τπτ άλλο

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.090
Πόντοι
1.181
Όταν γίνεις τακτικός πελάτης κάνει και ξινό φραπέ τρομάρα της…

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
3.778
Πόντοι
736
κανει εξτρα?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.239
Πόντοι
9.415
τα έχουμε πει χρόνια τώρα, αυτά για την Ζωίτσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή είχε ξεκινήσει μέσα στην πανδημία μέσω tinder/bummble. ήταν κάπου στα 25 με 27 το 2021. Τα ραντεβού μόνο μέσω ινστα τότε, για να σε τσεκάρει το status σου (δλδ τι πορτοφόλι είσαι). Μετά το πρώτο ραντεβού έδινε κινητό.

Δούλευε σε δημόσιο νοσοκομείο το πρωί κ το απόγευμα πήγαινε σε σπίτια, μια κ τότε (χειμώνας 2021) είχε το ελεύθερο μετακίνησης, λόγω επαγγέλματος (υγειονομικό προσωπικό).

Χρέωνε 70 ευρώ πριν 4 χρόνια, με μια χειρογλυκανη μλκ μπρος πίσω στην 1μιση ώρα που τελικά την έκανε 1 κ πολλές φορές κ λιγότερο και από 1 ώρα (στην έναρξη κ στο τελείωμα της συνεδρίας).

Ξυνιλα κ αγέλαστη. Κακό στοιχείο.

Πάντα ντυμένη στην συνέδρια. Αλλά πολλές φορές "έκλεβε στον χρόνο" . Μια κουρασμένη, μια από το εμβόλιο, κάθε φορά κ νέα δικαιολογια να σου κλέψει χρόνο. θα σου κάνω την επομενη φορά παραπάνω κλπ, όλο τέτοιες ΠΑΠΑΤΖΕΣ..

Τα χρήματα ΠΑΝΤΑ μπροστά. Μάλιστα σε κάποιους ζήταγε την πρώτη φορά κ διπλάσια ταρίφα.Ξεπέτα ολκής.

Είχα γράψει σχετικά στο νήμα "Σεξ μασάζ στο σπίτι" .
Στο παλιό της προφίλ στο Ινστα, είχε διάφορους επώνυμους να την ακολουθούν ("καλλιτέχνες", δημοσιογράφους, αρτίστες κλπ).

Από ότι βλέπω έκανε νέο προφίλ κ καινουργιο χώρο, δικό της. Ούτε από έξω προσωπικά.

Καλύτερα 80 ευρώ στην Θεία Ελένη - Νατάσα κ με τα μάτια κλειστά κ χωρίς σεξ, μόνο μασάζ για 90 λεπτά, παρά με το ξυνισμένο αρπακτικό.

Μου κάνει εντύπωση πως τόσοι εδώ μέσα κ δεν μιλάει κανείς.
εδώ είσαι (η πιο πρόσφατη αναφορά μου στο αρπακτικό ..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom