Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 4.088
- Πόντοι
- 746
Πεινασμενη για σπερμα!!καυλώνω απίστευτα με στόρι Ζουλιέτ θέλω να πάω και να τη ρωτήσω χύμα πόσα θέλει να τις τα ρίξω στο στόμα
![]()

Πεινασμενη για σπερμα!!καυλώνω απίστευτα με στόρι Ζουλιέτ θέλω να πάω και να τη ρωτήσω χύμα πόσα θέλει να τις τα ρίξω στο στόμα
![]()
Που το βρίσκουμε το κορίτσι?Πεινασμενη για σπερμα!!![]()
Ρωτα το συναγωνιστη πιο πανωΠου το βρίσκουμε το κορίτσι?
2 ποστ πιο πρινΚαι εγώ θέλω να μάθω που κουρεύει η κοπέλα
καυλώνω απίστευτα με στόρι Ζουλιέτ θέλω να πάω και να τη ρωτήσω χύμα πόσα θέλει να τις τα ρίξω στο στόμα
![]()
Όχι μόνο φραπέ αλλά προχωράει κανονικα φουλΗ Μαρία Γεωργίου που έγραψες κάνει φραπέ!???
Στο μασατζιδικο στον Χολαργο η Αλικη και η Ναταλια ,ακριβως οπως τα ειπες ,μασαζ και σεξ 45 λεπτα 60 ευρωΥπάρχει κάποια που να κοστίζει μέχρι 60€ για 45 λεπτά και να βλέπεται;
Μόνο ένα από τα δύο μπορώ να βρω, ποτέ και τα δύο μαζί.
καυλώνω απίστευτα με στόρι Ζουλιέτ θέλω να πάω και να τη ρωτήσω χύμα πόσα θέλει να τις τα ρίξω στο στόμα
![]()
Καλημερα φιλε μου, αν δεν κανω λαθος εχει στο IG προφιλ ως body_pitsop_ . Για οτι αλλο χρησιμοποιησε την αναζητηση πανω δεξια το φακουδακι.Κάποιος φίλος μπορεί να δώσει πληροφορίες για Irene Goldfinger
Καλησπέρα
Αξίζει να πας στην φωτεινή στην Καλλιθέα ?
Κάνει μόνο φραπέ ?
Βγάζει ρούχα ?
Ευχαριστώ
ΕυχαριστώΟΧΙ
ΝΑΙ
ΟΧΙ
Καμία φωτό της θείας κυκλοφορεί πουθενά? Να έχουμε μια εικόνα τουλάχιστονΚριτική μετά από συνάντηση ντουέτου Θεία Ελένη και Χαρά
Χώρος στη Καλλιθέα, αρκετά προσεγμένος και καθαρός όπως και το μπάνιο, το δωμάτιο του μασάζ επίσης μιά χαρά
Και οι 2 κυρίες φιλόξενες
Η ελένη αδυνατισμένη λίγο και μάλλον κάτι ΄έχει κάνει στο πρόσωπο
Η Χαρά συμπαθητική καυλιάρα cougar της διπλανής πόρτας που θέλεις να την πλακώσεις στην πούτσα στις σκάλες αμέσως σώμα με καμπύλες όχι άσχημο βυζιά μάλλον ενισχυμένα αλλά όχι αντιαισθητικά για την ηλικία της καλή
Στα του μασάζ η Ελένη απλά δεν παίζεται η Χαρά απλά οκ
Πίπα σούπερ και από τις 2
Πήρα την Ελένη στα 4 όρθια και την Χαρά σε πολλές στάσεις
Τελείωσα στο στόμα τους.
Συμπερασματικά τα χρήματα που ζητάνε είναι πολλά για όλο αυτό αντί για 200 φράγκα έπρεπε να είναι το πολύ 160
Κάποια στιγμή θα πάρω και την Χαρά μόνη για καλύτερη ανάγνωση.
Αυτά
Της θειας ελενης δεν κυκλοφορει ,της Χαρας ναι αμα της στειλεις θα σου στειλει 1-2 για 5 δευτερολεπτα απλα για να δεις ,αλλα απο οτι ειδα για Χαρα που θελει τελικα μονο για σεξ σε ξενοδοχειο 100 χωρις μασαζ κλπ ,με τιποτα ,ουτε για 50 . Η θεια Ελενη αν και μεγαλη τα δινει ολα και το μασαζ της απο τα καλυτερα . αξιζει τα 80 .Καμία φωτό της θείας κυκλοφορεί πουθενά? Να έχουμε μια εικόνα τουλάχιστον
πραγματικά ότι να ναιΧτυπαγαν συνεχεια τηλ, και πολυ βιαστικη, ειχα την αισθηση οτι θα με ξεπεταξει στα γρηγορα,,, οποτε μην ειδατε τον παναηηη!!![]()
Την εχεις δει?πραγματικά ότι να ναι
Όχι από τα γραφόμενα σου το έγραψαΤην εχεις δει?