franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Το ζητησα κι εγω αλλα μου ειπαν οτι επικοινωνεις με θεια Ελενη και αυτη κανονιζει.Ένας ρε παιδιά παρακαλώ..το τηλ της χαρας..το ψάχνω καιρό μην είστε πάρτακιδες
Το ζητησα κι εγω αλλα μου ειπαν οτι επικοινωνεις με θεια Ελενη και αυτη κανονιζει.Ένας ρε παιδιά παρακαλώ..το τηλ της χαρας..το ψάχνω καιρό μην είστε πάρτακιδες
6970074172Το τηλ της Έλενας της κομμώτριας κάποιος αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ
Δουλευει στο σολωμου 70 τωρα ως μασατζουΕχει κάποιος το τηλέφωνο της Βίκυς που δούλευε Πατησίων 131 ; Ευχαριστώ
Ποια είναι αυτηΤο τηλ της Έλενας της κομμώτριας κάποιος αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ
Παίζει να μην είναι αυτή η Βίκυ που λέωΔουλευει στο σολωμου 70 τωρα ως μασατζου
Κρίμα γιατί φαινόταν ότι έχει ωραία στήθη...Αλλά άμα λες εμφάνιση μέτρια καταλαβαΤην ειχα επισκεφτει αλλα την εκανα με ελαφρα!! Εχει δικο της χωρο καπου στο Χολαργο! Μετρια εμφανιση και πολυ βιαστικη στο τηλ! Επισης, πρεπει να δουλευει και με αλλη κοπελα , ειχα δει και αλλη μια! Εχουν αναφερει παντως, οτι ειναι ξεπετα!!Εμενα δεν μου αρεσε και γιαυτο εφυγα!
Πήγαινε στο φακουδάκι και χτύπα Λεμονιά ή juliet. Θα δεις αρκετές απαντήσεις από μύστες. Σε γενικές γραμμές είναι αυστηρά στα ΔΕΝ. Στο επιβεβαιώνω και εγώ. Εσύ βέβαια μπορείς να κάνεις την προσπάθειά σου. Ποτέ δεν ξέρεις....Στείλε στο ινστα της μήνυμα.Καλησπέρα Μυσταροι!!
Μια Julie_masaz
Spa therapist/facial aesthetics κτλ...
Εχουμε αποψη-γνωμη-τηλεφωνο..?
Χτυπαγαν συνεχεια τηλ, και πολυ βιαστικη, ειχα την αισθηση οτι θα με ξεπεταξει στα γρηγορα,,, οποτε μην ειδατε τον παναηηη!!Κρίμα γιατί φαινόταν ότι έχει ωραία στήθη...Αλλά άμα λες εμφάνιση μέτρια καταλαβα
Μιλαω για τη σεριφισα του Π131. Αλλη δεν ξερωΠαίζει να μην είναι αυτή η Βίκυ που λέω
Πλαστικά..Η Χαρά η φίλη της Ελένης έχει φυσικά βυζιά??
Φίλε μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτήν; Ηλικία, περιοχή, εμπειρία μαζί της, τιμή κτλ;6970074172
Ηλικία δεν ξέρω..Φίλε μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτήν; Ηλικία, περιοχή, εμπειρία μαζί της, τιμή κτλ;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
για ποια λετε ?
τονίζει "μόνο μασάζ, τίποτα άλλο".Καλησπέρα Μυσταροι!!
Μια Julie_masaz
Spa therapist/facial aesthetics κτλ...
Εχουμε αποψη-γνωμη-τηλεφωνο..?
Και εγώ θέλω να μάθω που κουρεύει η κοπέλαΚαι εγώ θα ήθελα το τηλέφωνο της Ελενας της κομμώτριας. Ευχαριστώ
Ποιο ψωλομουνο ειναι αυτο?καυλώνω απίστευτα με στόρι Ζουλιέτ θέλω να πάω και να τη ρωτήσω χύμα πόσα θέλει να τις τα ρίξω στο στόμα
![]()
Πεινασμενη για σπερμα!!καυλώνω απίστευτα με στόρι Ζουλιέτ θέλω να πάω και να τη ρωτήσω χύμα πόσα θέλει να τις τα ρίξω στο στόμα
![]()