Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και σε εμένα τα ίδια η Λόλα.
Αφού το ραντεβού έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, πώς είναι βιαστικό; Η κοπέλα κάνει 45' γεμάτο.. Δεν μου έχει τύχει με την συγκεκριμένη ποτέ να βιάζεται.. Να μην έχει διαθέσιμο ραντεβού, ναι μου έχει τύχει. Όταν όμως πάω, δεν δικάζεται καθόλου... Σε μένα τουλάχιστον...Για Αγιο Νεκτάριο έχω να πω οτι μέχρι πριν την καραντίνα οι υπυρεσίες της ήταν μια χαρά. Το τελευταίο διάστημα λόγω φόρτου εργασίας προφανός όλα γίνονται λίγο πιο βιαστικά...
Κάλεσε σε αυτον τον αριθμό και θα με θυμηθείς +30 2821 023363....Καμία γριά από Χανιά ρε παιδιά σε pm
ποια ειναι η Ευα;;;Καλή χρονιά παιδιά με υγεία. Έχω πάει δύο φορές στην Εύα και σε μένα προσωπικά έχει φερθεί άψογα. Είναι σωστή η τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει και όπως οι περισσότερες (όχι όλες) αν της φερθείς καλά θα περάσεις καλά χωρίς βιασύνες. Το μασάζ δεν είναι κάτι τρελό αλλά για άλλο πράγμα μας ενδιαφέρει να κάνει καλά. Στα αρνητικά ίσως λίγο υπερβολικές οι κραυγουλες της, όχι αγριοφωναρα αλλά οκ. Εγώ περνάω καλά και τη συνιστώ.
Εύα τη λενε τελικα εκει..? Η Ντέμυ ειναι άλλη παλι?Η Εύα είναι στον Άγιο Νεκτάριο