Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

michalis mi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Κοπέλια καλησπέρα, για λίγες μέρες ξανά στην Κρήτη και θέλω να πάω στην Εύα ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο. Παρακαλώ σύντομες εμπειρίες ή προτάσεις σε μήνυμα. Θα το εκτιμούσα
Καλησπέρα,Ευα κλασικά όπως ήταν τα πράγματα παραμένουν,κάνει όλο το πακέτο.
Μασάζ εγώ ξέρω άλλη μια που δύσκολα σηκώνει τηλέφωνο και κλείνεις ραντεβού μόνο μασάζ - φραπέ,έχει αγγελεια στο Kane sex με τηλέφωνο να τελειώνει 321.
Υπάρχει και μια Κατερίνα που γράφουμε στο φόρουμ με αγγελεια στα Χανιώτικα Νέα που δεν ξέρουμε αν συνεχίζει να κάνει φραπέ στο τέλος.
Μετα υπάρχει και η Anya (αγγελεια στο sexjobs.gr που κάνει μασάζ με φραπέ τιμιότατο.
Μοκις έχεις εμπειρία γράψε μας να γινόμαστε πιο ενήμεροι!
Καλη τύχη φίλε!

tonyts

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Αυτη την Κατερινα που λετε που τελειωνει το τηλεφωνο σε 991 ,αν κρινω απο την αγγελια αλλα και τις κριτικες τις στο google δεν μου φενεται τις "δουλειας ". Τιποτα αισθητικος μου φενεται

kalogekal

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
8
Πόντοι
0
Το κορίτσι κανει,αυτο που λέει. Και το κανει καλα !

Εγω εκανα κασκαντεριλικι και πηγα μολις
Αληθινες φωτο .
και προσφερει ακριβως τις υπηρεσιες που λεει . και τις προσφερει καλα !
απο εμένα πηγαινε αφοβα εαν εισαι του ερωτικου μασαζ .
το μονο αρνητικο ο χωρος ειναι λιγο καπως ..
Που βρίσκεται ο χώρος της?

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
1
Αυτη την Κατερινα που λετε που τελειωνει το τηλεφωνο σε 991 ,αν κρινω απο την αγγελια αλλα και τις κριτικες τις στο google δεν μου φενεται τις "δουλειας ". Τιποτα αισθητικος μου φενεται
Ναι και βγαίνει στο Google μαγαζί nirvana ας ενημερώσει κάποιος αν έχει happy end η απλά μασάζ μη ξεφτυλιστουμε αχαχαχαχ

michalis mi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Ναι και βγαίνει στο Google μαγαζί nirvana ας ενημερώσει κάποιος αν έχει happy end η απλά μασάζ μη ξεφτυλιστουμε αχαχαχαχ
Ακριβώς αυτό!!!
Και εγώ προσπάθησα πριν μέρες αλλά όταν μπορούσα δεν είχε και όταν είχε δεν μπορούσα!
Πρέπει να βρεθεί κάποιος να μας πει τι κάνει τώρα αυτή η Κατερίνα !!!

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
311
Πόντοι
21
Μασάζ πολύ καλό και φραπέ στο τέλος.

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το λοιπόν, αύριο έχω ραντεβού με την Εύα, να ρωτήσω πριν πάω, γνωρίζει κανείς τιμές; Για τα οποία έξτρα πρέπει να ρωτήσω ζητήσω ή παίζουν έτσι κι αλλιώς;

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
311
Πόντοι
21
Μάλλον ρώτησε την τι δεν θέλεις από έξτρα και όχι τι θέλεις.

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον ρώτησε την τι δεν θέλεις από έξτρα και όχι τι θέλεις.
Άρα στα λέει μόνη της; Την είχα καλέσει πριν 3-4 χρόνια και άργησα πέντε λεπτά και δεν με δέχτηκε, ακόμα είμαι στο Blacklist . Γι αυτό ρωτάω να ξέρω από τιμές κλπ τι και πως (και αν αξίζει βέβαια, πέραν του ότι έχει κορμάρα)

michalis mi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Για ποια λες φίλος ? Για την Κατερίνα (nirvana massage) οπου το τηλ της τελειωνει σε 991 ?
Αν κατάλαβα σωστά ο Lineatus λέει «μασάζ πολύ καλό και φραπέ στο τέλος για την Κατερίνα με το 991 στα Χανιώτικα νέας (nirvana massage).
Ποιο πάνω τον ρώτησα τον άνθρωπο αν το ζήτησε αυτός και μου είπε ναι.
Οπότε για εκεί πάει η απάντηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατερίνα από Χανιώτικα νέα με τηλ που τελειώνει σε 991.

michalis mi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Άρα στα λέει μόνη της; Την είχα καλέσει πριν 3-4 χρόνια και άργησα πέντε λεπτά και δεν με δέχτηκε, ακόμα είμαι στο Blacklist . Γι αυτό ρωτάω να ξέρω από τιμές κλπ τι και πως (και αν αξίζει βέβαια, πέραν του ότι έχει κορμάρα)
Ελπίζω να πήγες και να σου άρεσε και να σε δεχτηκε!
Plot twist ένα πρωί είχα και εγώ καυλες πρωινές της είχα κλείσει ραντεβού 9:00.
Πήγα και έκαναν έργα στο στενό ποιο πάνω στην Πυροσβεστική και έκανα τον κύκλο,οπότε άργησα 3 λεπτά!
Μπαμ μπαμ μου είχε στείλει 3 μυνηματα με βρισίδι!
Την πήρα ότι είμαι από κάτω αλλά δεν το σήκωνε!
Οπως περίμενα να φύγω κατεβαίνει από την πολυκατοικία και την βλέπω (παρόλο που δεν την ήξερα) αλλά έκανε μπαμ αφού βγήκε από εκεί.
Της λέω είσαι η Εύα,όχι μου απαντάει.
Την αφήνω πετάει κάτι σκουπίδια και όπως γυρίζει παίρνω θάρρος : Συγνώμη,δεν είχα σκοπό να σε στήσω και να σε κοροϊδέψω!Απλα έπεσα στα έργα!Αν με συγχωρείς,πάμε πάνω!
Μου κλείνει μάτι και πάμε πάνω!
Μου ζήτησε 10 φορές συγνώμη και ότι ντράπηκε που μου μίλησε άσχημα .

likosk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω να πήγες και να σου άρεσε και να σε δεχτηκε!
Plot twist ένα πρωί είχα και εγώ καυλες πρωινές της είχα κλείσει ραντεβού 9:00.
Πήγα και έκαναν έργα στο στενό ποιο πάνω στην Πυροσβεστική και έκανα τον κύκλο,οπότε άργησα 3 λεπτά!
Μπαμ μπαμ μου είχε στείλει 3 μυνηματα με βρισίδι!
Την πήρα ότι είμαι από κάτω αλλά δεν το σήκωνε!
Οπως περίμενα να φύγω κατεβαίνει από την πολυκατοικία και την βλέπω (παρόλο που δεν την ήξερα) αλλά έκανε μπαμ αφού βγήκε από εκεί.
Της λέω είσαι η Εύα,όχι μου απαντάει.
Την αφήνω πετάει κάτι σκουπίδια και όπως γυρίζει παίρνω θάρρος : Συγνώμη,δεν είχα σκοπό να σε στήσω και να σε κοροϊδέψω!Απλα έπεσα στα έργα!Αν με συγχωρείς,πάμε πάνω!
Μου κλείνει μάτι και πάμε πάνω!
Μου ζήτησε 10 φορές συγνώμη και ότι ντράπηκε που μου μίλησε άσχημα .
Σηκω να πιεις καφέ να μου γράψεις τα τι και πως γιατί θα πάω σε δύο ώρες (είχα κάνει λάθος την μέρα και είναι σήμερα)

michalis mi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Σηκω να πιεις καφέ να μου γράψεις τα τι και πως γιατί θα πάω σε δύο ώρες (είχα κάνει λάθος την μέρα και είναι σήμερα)
Πήγαινε αφοβα.
Τα κάνει όλα αρκεί να τα ζητήσεις.
Εννοώ μασάζ,φραπέ ή σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom