trelokomio81
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Μασάζ με φραπέ και ανάλογα την υγιεινή του καθενός παρέχει και άλλες υπηρεσίες....Η Εύα κάνει μόνο μασάζ?
Μασάζ με φραπέ και ανάλογα την υγιεινή του καθενός παρέχει και άλλες υπηρεσίες....Η Εύα κάνει μόνο μασάζ?
Χτεσινό story της Εύας...Τελικά η φίλη της Εύας κάνει τίποτα?
Χτεσινό story της Εύας...Κάνει απ'οτι φαίνεται, δεν ρώτησα λεπτομέρειες όμως γιατί είμαι εκτός Κρήτης για δουλειές
ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΧτεσινό story της Εύας...Κάνει απ'οτι φαίνεται, δεν ρώτησα λεπτομέρειες όμως γιατί είμαι εκτός Κρήτης για δουλειές
Καλησπέρα . Βρίσκομαι Ρέθυμνο και ψάχνω κάποια καλή επιλογή . Εχεις να μου προτείνεις κάτι γιατί θα φύγω αύριο ;Δεν μπορώ να σου στείλω φίλε κάτι έχεις κάνει στο προφίλ σου και δεν αφήνει να σου στέλνουν pm
Μια από τα ίδια ! Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο που να μπορείς να παςΟμάδα ψάχνω κάποια που να κάνει Nuru massage ή body to body στα Χανιά και δεν βγάζω άκρη... Έχεις κάνεις καμιά ιδέα να βοηθήσει έναν συναγωνιστή?
Εχεις δοκιμάσει είναι καλό ;Καλησπέρα η φίλη της ευας είναι ακόμα εδώ ;
Χτεσινό story της Ευάς.. ούτε και εγώ έχω δοκιμάσει, μου φαίνονται πολλά τα 160 ευρώ αν ισχύει..Καλησπέρα η φίλη της ευας είναι ακόμα εδώ ;
Δοκίμασε κάνεις;
Τελικά πήγε κάποιος?