Νέα

Μασάζ στα Χανιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manolis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 543K
  • Ετικέτες
    χανιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

K21com

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλημέρα στην ομάδα από ρεθυμνο το τηλ που λέτε για την Κατερίνα θα μπορούσε του το δώσει κάποιος σε πρωσοπικω μην
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα στην ομάδα από ρεθυμνο το τηλ που λέτε για την Κατερίνα θα μπορούσε του το δώσει κάποιος σε πρωσοπικω

tonyts

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Αν κατάλαβα σωστά ο

Αν κατάλαβα σωστά ο Lineatus λέει «μασάζ πολύ καλό και φραπέ στο τέλος για την Κατερίνα με το 991 στα Χανιώτικα νέας (nirvana massage).
Ποιο πά

Καλημέρα στην ομάδα από ρεθυμνο το τηλ που λέτε για την Κατερίνα θα μπορούσε του το δώσει κάποιος σε πρωσοπικω μην
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημέρα στην ομάδα από ρεθυμνο το τηλ που λέτε για την Κατερίνα θα μπορούσε του το δώσει κάποιος σε πρωσοπικω
Φιλος απλα googlare
nirvana massage chania . (Μεγαρο πανθεον) . Και θα σου βγαλει τηλεφωνο που ληγει σε 991. Αφου πας μοιρασου την εμπειρια σου εδω ;)

k91

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Κριτικές
3
Like
256
Πόντοι
21
Κανείς δεν εχει πάει στην Κατερίνα? Να βοηθήσει αν δεν πήγε Κανείς ας πάω στο στάνταρ μου δηλαδή μαριαννα σήμερα

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
98
Πόντοι
1
Κανείς δεν εχει πάει στην Κατερίνα? Να βοηθήσει αν δεν πήγε Κανείς ας πάω στο στάνταρ μου δηλαδή μαριαννα σήμερα
Δοκίμασα να πάω Κατερίνα αλλά δεν βολεψαν οι ώρες. Η Μαριάννα είναι μια μεγάλη που αναφέρουν τα παιδιά κοντά στον Κλαδισο?.

michalis mi

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα,πες Μαριαννα φίλε τι παίζει;
Τιμή και τηλέφωνο αν γίνεται ή πως την βρίσκουμε.

ranik

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Hey, I found Nirvana Massage Chania , but it looks like a normal massage by Katherina. So what should I tell her when I go there?
Can anyone explain ? (also prices)

tsokpit

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2011
Like
12
Πόντοι
0
Πήγα nirvana δεν υπήρξε υποψία ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι έξτρα , νομίζω ότι είναι απλά μασάζ. Έχει κάποιος τηλ από Μαριάννα να δοκιμάσω;

spiros79

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Ακριβώς φίλε!
Αυτή η γυναίκα είναι πιστόλι και κρίμα που δεν κάνει τίποτα άλλο.
Χαλάλι της όμως,είναι τίμια και ξεκάθαρη.
Για την «γνωστή Κατερίνα από Χανιά περιμένω να μάθω νέα που έχει αγγελεια να τρέχει σε Χανιώτικα Νέα.
Γιατι οι άλλες είναι φόλα.
Επισης όσοι είστε για μασάζ Ηρακλειο στείλτε αν θέλετε να σας πω εμπειρία.
Καλησπέρα μπορείς να μου πεις για Ηρακλειο

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
189
Πόντοι
1
Επίσκεψη προ ημερών στην Anya Sence. Το ραντεβού έγινε αργά το απόγευμα κατόπιν συνεννόησης μέσω Viber όπου ενημερώθηκα αναλυτικά για τιμές και υπηρεσίες. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω δεν προσφέρει τίποτα άλλο πέρα από μασάζ και φραπέ γυμνή.

Η πρόσβαση στην χώρο της είναι εύκολη με τα πόδια. Ζεστή υποδοχή από την Anya η οποία ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες (και καλύτερη)με ένα καλλίγραμμο σώμα. Μου δόθηκε πετσέτα γρήγορο μπάνιο και ξάπλωσα στα στρώμα που έχει για το μασάζ . Το μασάζ ήταν δυνατό με τις κατάλληλες πιέσεις σε όλο το σώμα και όχι απλά χάδι ενώ παράλληλα έπαιζε μουσική με χαμηλό φως ωραία ατμόσφαιρα χωρίς βιασύνες και με το νου στο ρολόι.Μετά προσχώρησε σε έναν αισθησιακό φραπέ όπου ήρθε το τέλος. Διάρκεια προγράμματος 1 ώρα . Καταβολή παράβολου στα 90. Συνολικά μια πολύ αξιόλογη vfm εμπειρία για δεδομένα Κρήτης που πάσχουμε από την έλλειψη τέτοιων υπηρεσιών .

Το μόνο δύο αρνητικά που μπορώ να εντοπίσω είναι ότι η γειτονιά είναι λίγο περίεργη γιατί έχει αρκετές οικογενειακές μονοκατοικίες που σε βλέπουν πολλά μάτια που προσωπικά αυτό ενοχλεί ενδεχομένως κάποιους ( εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει). Το δεύτερο είναι ότι η κοπέλα ενώ είναι πολύ αισθησιακή και το όλο πρόγραμμα είναι αξιόλογο δεν έδωσε την κατάλληλη μέριμναστο φραπέ για τα δικά μου γούστα.

Επίσης να τονίσω στα πολύ θετικά ότι είναι άνθρωπος με ευγένεια και ντόμπρο χαρακτήρα. Κάτι το οποίο είναι σπάνιο και θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό υπεράνω κάθε υπηρεσίας

Εις το επανιδείν κύριοι.

Τελευταία τροποποίηση:

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
98
Πόντοι
1
Επίσκεψη προ ημερών στην Anya Sence. Το ραντεβού έγινε αργά το απόγευμα κατόπιν συνεννόησης μέσω Viber όπου ενημερώθηκα αναλυτικά για τιμές και υπηρεσίες. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω δεν προσφέρει τίποτα άλλο πέρα από μασάζ και φραπέ γυμνή.

Η πρόσβαση στην χώρο της είναι εύκολη με τα πόδια. Ζεστή υποδοχή από την Anya η οποία ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες (και καλύτερη)με ένα καλλίγραμμο σώμα. Μου δόθηκε πετσέτα γρήγορο μπάνιο και ξάπλωσα στα στρώμα που έχει για το μασάζ . Το μασάζ ήταν δυνατό με τις κατάλληλες πιέσεις σε όλο το σώμα και όχι απλά χάδι ενώ παράλληλα έπαιζε μουσική με χαμηλό φως ωραία ατμόσφαιρα χωρίς βιασύνες και με το νου στο ρολόι.Μετά προσχώρησε σε έναν αισθησιακό φραπέ όπου ήρθε το τέλος. Διάρκεια προγράμματος 1 ώρα . Καταβολή παράβολου στα 90. Συνολικά μια πολύ αξιόλογη vfm εμπειρία για δεδομένα Κρήτης που πάσχουμε από την έλλειψη τέτοιων υπηρεσιών .

Το μόνο δύο αρνητικά που μπορώ να εντοπίσω είναι ότι η γειτονιά είναι λίγο περίεργη γιατί έχει αρκετές οικογενειακές μονοκατοικίες που σε βλέπουν πολλά μάτια που προσωπικά αυτό ενοχλεί ενδεχομένως κάποιους ( εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει). Το δεύτερο είναι ότι η κοπέλα ενώ είναι πολύ αισθησιακή και το όλο πρόγραμμα είναι αξιόλογο δεν έδωσε την κατάλληλη μέριμναστο φραπέ για τα δικά μου γούστα.

Επίσης να τονίσω στα πολύ θετικά ότι είναι άνθρωπος με ευγένεια και ντόμπρο χαρακτήρα. Κάτι το οποίο είναι σπάνιο και θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό υπεράνω κάθε υπηρεσίας

Εις το επανιδείν κύριοι.
Είναι καταπληκτική

Εις το επανιδείν κύριοι.
Είναι καταπληκτική κρίμα που δεν κάνει σεξ... κορμάρα

gsmoto

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0

Εις το επανιδείν κύριοι.
Καλησπέρα συναγωνιστή που την βρήκες αυτην; Χανια; Πληροφορίες επικοινωνίας;

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
557
Πόντοι
81
Σήμερα θα ξαναπάω στην Ανυα. Να δούμε πέρα από τέλειο μασάζ - φλυφομούνι και φραπέ αν θα κάνει κάτι ακόμα. Σημερα θα είναι η τέταρτη φορά που θα πάω.

goustaro_milf

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Like
227
Πόντοι
21
Σήμερα θα ξαναπάω στην Ανυα. Να δούμε πέρα από τέλειο μασάζ - φλυφομούνι και φραπέ αν θα κάνει κάτι ακόμα. Σημερα θα είναι η τέταρτη φορά που θα πάω.
αφηνει και γλυφομουνι? για πες εκανε κατι παραπανω?

Kritikos1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
80
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει ένα καλό μασάζ με φραπεδιά αλλά να αφήνει χουφτωμα και να γλύφω ρόγα. Αυτή αφήνει;

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
557
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει ένα καλό μασάζ με φραπεδιά αλλά να αφήνει χουφτωμα και να γλύφω ρόγα. Αυτή αφήνει;
Nαι βέβαια αφήνει.Την περασμένη εβδομάδα μου έκανε απίστευτο μασαζ στριπτίζ στην κολωνα της και γλυφομούνι που δεν τη χορταίνεις με τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom