Οι δημόσιες αρχές έκλασαν πάλι.
συγνώμη ρε φίλε άλλα νομίζω ότι δεν αφορά το συγκεκριμένο θέμα εδώ! άλλα εδώ πάντως στις μια το πρωί που έτυχε να περνάω από μοναστηριού κάνανε πάρτη η μαυρουλες
Οι δημόσιες αρχές έκλασαν πάλι.
Τιποτα το σπουδαιο φιλε,μια δοκιμη θα σε πεισει...ρε παιδια διαβασα απο καποιους απο σας εδω οτι πηρατε την Ελενα που χει τωρα το καταστημα στη τσιμισκη, οχι φυσικα τωρα που ειναι αφεντικο αλλα παλαιοτερα που δουλευε στης Μαριαννας στην οποια εγω δεν εχω προσβαση, θελω να ρωτησω γινεται να τη δοκιμασω και τωρα εστω για το γαμωτο η θα φαω τα μουτρα μου?
ρε παιδια διαβασα απο καποιους απο σας εδω οτι πηρατε την Ελενα που χει τωρα το καταστημα στη τσιμισκη, οχι φυσικα τωρα που ειναι αφεντικο αλλα παλαιοτερα που δουλευε στης Μαριαννας στην οποια εγω δεν εχω προσβαση, θελω να ρωτησω γινεται να τη δοκιμασω και τωρα εστω για το γαμωτο η θα φαω τα μουτρα μου?
γεια και χαρα σε ολους.....ξερουμε τιποτε για τα παρακατω???
Azzazel δεν το προσεξα ότι το τηλ είναι ιδιο φιλε με συχωρεις....αξιζει ξερεις???και για το άλλο για βοηθα ρε τυπε σε ποιες σελιδες να ψαχτω?????αααα ρε αν εισαι παλιος....ευχαριστωωωωωω καρντασι μουΡε τυπε δε βλεπεις οτι τα τηλεφωνα απο το 1 και το 3 ειναι ιδια?
Για το 2 ψαξε μερικες σελιδες πισω.
Έσκασε νέα ... Κριτική για Νικόλα body free κι από ααλλο μέλος με 0 ποστ που γράφτηκε πριν 3 μέρες. Μάλιστα.
Έσκασε νέα ... Κριτική για Νικόλα body free κι από ααλλο μέλος με 0 ποστ που γράφτηκε πριν 3 μέρες. Μάλιστα.